Ali recimo poslije novi muzej Krapinskog pračovjeka
samo izvana još uvijek

ali radi stari muzej i nalazište,a blizu je i malo jezerce u šumi do kojeg se zgodno prošetati.
Ali tam, na Hušnjakovom, je zgodan restorančić ,nije neš fensi šmensi, ali dok je vani lijepo je jako lijepo jer je u zelenilu ,praktički u šumi ,ljeti je ugodna hladovina ,a klopica je fina.Velim ljeti ,unutra mi se ne sviđa baš ,al to sam ja.
A ak ste tam možete se prošetati i po Krapini , ak se odlučiš javi se,pokažem ti di je dobra kava
Inače zgodan ti je Vuglec breg ,cc 10km od Kr, jako je lijepo, seoski turizam ,imaju konjeke ,jahanje za djecu, igralište za djecu ,igralište za nogomet ,tenis , mogu se iznajmiti bicikli i sve je u puno zelenila ,male prekrasne kućice ,možete tam naravno i spavati, uživati na livadi ispred i pogledu u dolinu i vinograde ,malo uguglaj ,klopa je super ,al je nešto skuplje nego npr u gradu.
Tuheljske toplice su ti od tam na cc 15 km.
Dobar ti je i restoran Ventek u Desiniću ,isto je sad ljeti i ujesen prekrasno jer je napravljeno i prekrasno uklopljeno u zelenilo i Sutlu koja teče odmah pored i koja je ujedno i granica sa Slov.
To je npr ak idete gore sjevernije od Krapine i od tam vam je jako blizu Kumrovec na cc 5 km.
Između Desinića i KR je dvorac Veliki Tabor i Grešna gorica ,isto jako lijepo i fina klopa.
Ak te još kaj zanima u vezi Zagorju pitaj .