Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
01 lis 2009, 15:18
Trebaju nam za tekvando. NIsam točno sigurna što je to jer je bio MM. Gdje se to može kupiti, blizu Maksimira po mogućnosti da ne moram daleko hodati
01 lis 2009, 15:20
U Nami na Kvatriću.
01 lis 2009, 15:22
moji tkd treniraju bosi. ali postoje slapice bas za to. ducan s opremom u maksimirskoj, na sjevernoj strani, izmedju bukovacke i jordanovca
01 lis 2009, 15:24
ivana7997 je napisao/la:moji tkd treniraju bosi. ali postoje slapice bas za to. ducan s opremom u maksimirskoj, na sjevernoj strani, izmedju bukovacke i jordanovca
I oni će, ali za početak će ipak imati šlapice.
Hvala vam objema na informacijama!!
01 lis 2009, 15:44
Imaš u Deichmanu crne, kožne sa gumom na ristu, takve smo mi imali za tjelesni u osnovnoj daaavne osamdeset i neke, ima i roze za cure

, cca 60 kn.
01 lis 2009, 22:02
ja sam svojem takve slapice, kakve barbi opisuje, kupila u planet obuci, 35 kn
a koji ti br. treba?
02 lis 2009, 06:38
Bila sam u onom dućanu za kojeg mi je rekla Ivana7997, ali tamo imaju samo tenisice za tekvando, 250 kn (nisam kupila jer je rečeno da će ionako trenirati bosi, ali da u početku imaju papučice). Nisam stigla do Name jer smo imali dogovor s fredovima, ali sam ih zato našla u Cicibanu u Garden Mallu, broj je 31, a cijena 79 kn (da, prvo sam naišla na Ciciban i odmah kupila, a onda sam vidjela da tamo ima i Deichmann i nisam htjela niti ulaziti u njega da ne nađem jeftinije

)
18 lis 2009, 16:39
mi moramo biti ili bosi ili tene. nikakve papucice ne dolaze u obzir. kakve su to uostalom ? balerinke ? moze slika ?