Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Gdje kupiti gimnastičke papuče (ili tak nekaj)?

01 lis 2009, 15:18

Trebaju nam za tekvando. NIsam točno sigurna što je to jer je bio MM. Gdje se to može kupiti, blizu Maksimira po mogućnosti da ne moram daleko hodati :mrgreen:

Re: Gdje kupiti gimnastičke papuče (ili tak nekaj)?

01 lis 2009, 15:20

U Nami na Kvatriću.

01 lis 2009, 15:22

moji tkd treniraju bosi. ali postoje slapice bas za to. ducan s opremom u maksimirskoj, na sjevernoj strani, izmedju bukovacke i jordanovca

01 lis 2009, 15:24

ivana7997 je napisao/la:moji tkd treniraju bosi. ali postoje slapice bas za to. ducan s opremom u maksimirskoj, na sjevernoj strani, izmedju bukovacke i jordanovca

I oni će, ali za početak će ipak imati šlapice.

Hvala vam objema na informacijama!! :ljubav

01 lis 2009, 15:44

Imaš u Deichmanu crne, kožne sa gumom na ristu, takve smo mi imali za tjelesni u osnovnoj daaavne osamdeset i neke, ima i roze za cure :), cca 60 kn.

01 lis 2009, 22:02

ja sam svojem takve slapice, kakve barbi opisuje, kupila u planet obuci, 35 kn
a koji ti br. treba?

02 lis 2009, 06:38

Bila sam u onom dućanu za kojeg mi je rekla Ivana7997, ali tamo imaju samo tenisice za tekvando, 250 kn (nisam kupila jer je rečeno da će ionako trenirati bosi, ali da u početku imaju papučice). Nisam stigla do Name jer smo imali dogovor s fredovima, ali sam ih zato našla u Cicibanu u Garden Mallu, broj je 31, a cijena 79 kn (da, prvo sam naišla na Ciciban i odmah kupila, a onda sam vidjela da tamo ima i Deichmann i nisam htjela niti ulaziti u njega da ne nađem jeftinije :| :lol )

18 lis 2009, 16:39

mi moramo biti ili bosi ili tene. nikakve papucice ne dolaze u obzir. kakve su to uostalom ? balerinke ? moze slika ?
Odgovori