Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

RUČNI SAT ZA ŠKOLARCE

07 lis 2009, 14:42

Moj osmogodišnjak je poželio novi ručni sat za rođendan.

Do sada je imao "Flik Flak" koji mu je definitivno premali (definitivno ga preporučujem za učenje na sat jer ima crvenu i plavu kazaljku i u istoj boji označene minute i sate tako da se lako uči).

Gdje ste vidjeli da ima dobar izbor dječjih satova a da nisu prebebasti a nit preveliki jer ipak su to još uske podlaktice pa da sat ne izgleda glomazno na ruci???? Pomagajte da si skratim šetnju po dućanima.
Danas idem u Kaptol centar u Swatch, di još da gledam???

Re: RUČNI SAT ZA ŠKOLARCE

07 lis 2009, 14:45

Ma u Swatchu ćeš sigurno nešto naći.
Mi smo dečkima kupili u nekom Cordis dućanu u Mandi centru, platili cca 200 kn komad i spremili ih u ladice :ne.

07 lis 2009, 14:51

Gdje ima kod nas Flik-flak satova? Moj si zeli neki njihov s dinićem.
Sad ima Espritov, ali je bas za klince koji vec dobro znaju na sat, tak da ga nosi za ukras :lol

07 lis 2009, 14:51

Nisam, bila u zadnje vrijeme u njihovom dućanu u kaptol centru ali ponuda u shoping centrima me razočarala što se tiče Swatcha, ima za odrasle, muških i ženksi, ima ovog Flik flaka kojeg smo prerasli ali za njegovu dob, ili preglomazno ili zenskasto. :/

07 lis 2009, 14:53

Flik flak je mrak, moj ga je imao četri godine, vodootporan, namijenjen baš učenju na sat. Imaš ih svugdje, vidila sam na onom Swatch standu u CC1, ima u Galeriji importane, Importaneu, ma svugdje ima.

Moj ima nekog na gusare.

07 lis 2009, 14:54

Sad ima Espritov, ali je bas za klince koji vec dobro znaju na sat,

Kakav je taj???

07 lis 2009, 14:56

mi smo kupili quartz 120 kn

princeza odabrala sa leptirićem
inače ima svakakvih
slika

ima ti i ben 10

slika

07 lis 2009, 14:58

Škorpi, gledala sam flik flak u CC1 i imaju i robusnije modele. Nisi primjetila? MM se svidio taj neki veći pa sam baš komentirala kako je prilično velik za F. ruku.
U Kaptolu bi ih moralo biti.

07 lis 2009, 15:00

slika
Samo sto njegov nije sivi vec crveni. Remen je platneni i na cicak, sto mi je zgodno za klince.
Imas i slican model; sat
Zadnja izmjena: Rimaithor; 07 lis 2009, 15:05; ukupno mijenjano 1 put/a.

07 lis 2009, 15:01

Rima, to bi se njemu sigurno svidilo.

Ben tena prezire :mrgreen:

Škorpi, gledala sam flik flak u CC1 i imaju i robusnije modele

Bila nedavno na onom štandu u CC1, i nisam ih skužila. Doduše, ženska je bila toliko neljubazna da joj se ništa nije dalo pokazivati pa mi možda nije niti skrenula pažnju.

07 lis 2009, 15:01

Je li Flik flak marka sata ili što? Nikad čula a vidim da je ovaj što je Rima stavila sliku Esprit pa sad ne kužim. :oops:

07 lis 2009, 15:02

Flik flak je mislim isto zapravo Swatchev, ali posebna marka za manju djecu.

07 lis 2009, 15:05

Aaaaaa. Moj još ne izražava želju za satom. Odnosno imao je jedan koji je dobio od nekog za peti rođendan i nemamo pojma di je već odavno.:lol

07 lis 2009, 15:08

skorpionka je napisao/la:
Ben tena prezire :mrgreen:

ima i miki, snoopy, spužva bob
moja si je pokraj dore i barbi odabrala običnog lepririća
ima i leptirića na kazaljci pa se lijepo miče ko i kazaljka

07 lis 2009, 15:08

Možda ovi koje smo mi vidjeli i nisu flik flak nego baš Swatch, ali su stajali zajedno s tim dječjim. Nisam zagledala.

07 lis 2009, 15:10

Super info da ima i gusarski :joy Sad mu je glavna fora kapetan Sharky :lol
Ovi Espritovi su taman mrvu "ozbiljniji" za jednog osmogodisnjeg frajera :mrgreen:

07 lis 2009, 15:11

evo našl sam još, spiderman, batman, simpsoni...i da godina dana garancije

07 lis 2009, 18:03

M. ima Scout djecji sat, ovakav, samo umjesto morskog psa je naravno nogometna lopat
http://www.uhrcenter.de/uhren/scout_kinderuhren/kinderuhren/scout-star-kids-shark-kinderuhr-280393006/index.htm?sid=c43d012490cee3a84ecac9882931b1ee
najcesce je u ladici :roll:

07 lis 2009, 18:07

škorpi, imaš outlet swatch u hoto-centru. Ima mislim i tih flik-flak ili kako već :mrgreen:

07 lis 2009, 18:14

ima i u importane galeriji na iblerovom dobar izbor flik flak satova. moj je 5 razred i nosi već tri godine jedan crni na zelene kosturske glave.

07 lis 2009, 18:37

Rimaithor je napisao/la:slika
Samo sto njegov nije sivi vec crveni. Remen je platneni i na cicak, sto mi je zgodno za klince.
Imas i slican model; sat

ovakav crveni ima i v.
odlican je, odlican! prezivio je vec sve i svasta, znate da je moj mladunac turbo dizel :mrgreen:
sad ga rijetko nosi, mada mislim da mu je jos dobar, jer se i tako ne odvaja od mobitela.

skorpi, ovaj bi mu sigurno bio okej :dada

08 lis 2009, 20:11

nikad cula za flik flak, mi imamo esprit, bas su mali tj za malu ruku. ja se ubila trazeci digitalne al nema nigdje djecjih digitalnih satova.

08 lis 2009, 20:13

http://www.flikflak.com/en/funny-hours- ... bn064.html
jel to mislis ? jako zgodno , gdje tog ima , nikad vidla ni cula, koliko kosta otprilike ?

08 lis 2009, 20:23

Imaš ih svugdje gdje prodaju i Swatch, najbolji izbor u Kaptol centru u Swatch ducanu. Dođu oko 200 i nešto kuna, kako koji. Imaju jako zgodnih kao poklon paket. Ja sam maloj kumčetu kupila bila neki na balerine, u rozoj muzickoj kutiji pakiran, krasan. Pa ih ima s kamencicima po kucistu, i tako to. Za cure i za dečke ima zbilja divnih.

Sinoć smo svi išli birati i on si je izabrao neki Swatch Play game model ili tako nesto.
Vidjeli smo i ove veće Flik flak, ali nije htio niti čuti za Flik flak, jer je tvrdio da je to nosio kad je bio bebač :lol (što je i dijelom istina, ali nije baš bio bebač :lol ). Inače, Flik flak je njemu sad onako knap po veličini kućišta, čak i mali, ovi malo veći zapravo su jednako veliki unutra samo što imaju od gume obrub oko kućišta, pa su mrvu veći vanjskim mjerama a kućišta su ista.

Onda je odlučio svoj stari Flik flak ponuditi jednom malom frendu koji ima 5 godina, pa smo sinoć oprali remen i sat izgleda ko nov. On je dušu dao za učenje na sat jer je npr crvena kazaljka koja pokazuje sate ima pridruzene crvene brojeve za sate a plava koja pokazuje minute ima pridruzene plave brojeve.

08 lis 2009, 20:28

Blah, mogla si ga meni prodati :lol

08 lis 2009, 20:33

http://www.flikflak.com/en/treasures/zftn017.html

Ovaj s linka sam kupila maloj kumici :zivili

08 lis 2009, 20:34

Rima, ako ga ovaj maleni ne bude htio, nismo mu još ponudili, onda je tvoj, poklanjamo ti ga. Glupo mi prodavati sat star 4 godine (jest da je ko novi, iako zbilja i nošen) :zivili

08 lis 2009, 20:36

:kiss

08 lis 2009, 20:50

moja još kaska sa gledanjem na sat, a kako još nije odabrala što da joj nona kupi za rođendan koji je bio prije par dana ja sam sugerirala flik-flak za 7+ i ona oduševljeno pristala. riješila sam nonu i dijete će dobiti pametniji poklon od još koje kućice za sitne životinjice.

08 lis 2009, 21:22

Moj P. se oduševio ovim http://www.flikflak.com/en/funny-hours-2009/zfps024.html
Sve mi se čini da ćemo tako riještiti božićni poklon. ;)
Odgovori