Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Gdje kupiti pamučni šal?

20 lis 2009, 21:58

Htjela bih kupiti pamučni šal, 100% pamuk, po mogućnosti ne kariran, možda da bude malo širi i duži. Fokus je na ovome ''100% pamuk'' jer se užasno osjećam u sintetici. Još sam k tome i lijena i ne volim baš hodati po dućanima pa vas molim da mi prekratite muke i uputite me gdje bih to mogla naći. Pliz :mah

Re: Gdje kupiti pamučni šal?

20 lis 2009, 22:03

pa vjerojatno u ducanima :lol sala,,neznam odakle si al mislim da bi ti prva stacija tribala bit u MODIANI,malo su cijene ajme :strah ,al sad ovisi koliko bi ti potrosila na taj sal :dunno ,pogledaj mislim da ti tamo ima 100 posto :mah

20 lis 2009, 22:42

Ja sam baš nekidan u New Yorkeru vidila šalove, pamučne (e sad koliko je to čisti pamuk ili ne ja ne znam jer nisam išla za tim, ali fini su mi na dodir) jednobojne ili u dvije boje, ima ih ok

20 lis 2009, 22:48

srecica tara je napisao/la:pa vjerojatno u ducanima :lol sala,,neznam odakle si al mislim da bi ti prva stacija tribala bit u MODIANI,malo su cijene ajme :strah ,al sad ovisi koliko bi ti potrosila na taj sal :dunno ,pogledaj mislim da ti tamo ima 100 posto :mah

Iz Zagreba sam, Maksimir, rado bih da se do šala ne moram dugo voziti tramvajem (to je i jedan od razloga što sam rijetko po dućanima tak da niti ne znam pravo gdje je koji :mrgreen: ).

Kolika je cijena tih šalova tamo? Ako je više od 200 kn, onda neću niti ići vidjeti...

20 lis 2009, 22:55

a neznam koja im je cijena,al napisala sam ti za modianu jer znam da ih u njih ima i znam da su 100 posto pamucni,a posto je modiana poznata kako po kvaliteti tako i po cijema,nebi se iznenadila da im je cijena bas ta koju si navela,al posto ti nije blizu i moras se dosta vozit do nje,ja ti mogu pogledat u merkatora pa ti mogu javit da znas oces ic ili ne,meni nije daleko

21 lis 2009, 06:05

U pomodu u Garden mall-u sam vidjela lijepih pamučnih šalova, veliki je izbor a cijene su od 120 do 250 kn.

21 lis 2009, 09:08

Faith mislis na Promod? Da se zena ne zbuni :)
Imas u Maksimirskoj (bar je bio) X nation, ponekad znaju imati pamucnih salova, pa pogledaj :)

21 lis 2009, 09:25

Hvala vam, curke, na informacijama :kiss . Sad mi samo preostaje nabrzaka projuriti tim dućanima! :D

21 lis 2009, 09:44

Ja sam prošje godine kupila u Zari , ogromni (organski pamuk ;) ), zaproavo i nije šal u pravom slislu riječi već izglada kao ogromni porubljeni komad pamuka :).
Cijena je bila cca 200 kn mislim. (možda čak i manje)

21 lis 2009, 09:57

evo sad mi palo na pamet,pogledaj u benetona takoder.ma mislim da ga ima svugdi za kupit al sad oces bas naletit na 100 posto pamuk :dunno

21 lis 2009, 10:04

Pogledaj u Kamenoj dugi - imaš jednu u Importane galeriji
Odgovori