Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
11 stu 2009, 10:15
Imamo problem

Mužu se sva odijela istrošila, pa smo krenuli u potragu za nečim novim, kvalitetnim i povoljnim. Nemoguća misija ispala
Prije smo kupovali isključivo u Herucu, Estare Culto odijela koja su mu super stajala i odlične su kvalitete. Nedavno smo došli tamo u dućan i rečeno nam je da više ne proizvode

i da što ima u dućanu - to je to. Na žalost nije bilo niš njegovog broja, pa smo ostali kratkih rukava.
Ugl. tražim info: gdje kupujete odijela i kakve su kvalitete? naravno, i cijena mi je bitna
11 stu 2009, 10:20
Imaš Estare Culto outlet na Zagorskoj, kod benzinske Europa Mill. Kad sam bila tamo zadnji put bilo je puno, puno muških odijela po odličnim cijenama.

Heruc više ne drži Estare Culto, oni su sada samostalno ušli u Hrvatsku koliko sam ja shvatila.
U Zari zna biti zgodnih odijela a i cjenovno prihvatljivih.
11 stu 2009, 10:45
MM rijetko u ormaru ima ispod 10-ak odijela i sva su redom Kotkina. Njima je vjeran već godinama.
2X godišnje odemo u Krapinu u Kotkin dućan i nikad još nismo izašli razočarani.
Imaju zbilja različitih krojeva, a odijela su im većinom rađena za vani (konkretno za Nizozemce).
Osim toga, nijedno odijelo im nije ispod 110 i 120 tkanje, a ona najfinija imaju tkanje 140.
Cijene su zbilja pristojne i određene su visinom tog tkanja.
U svakom slučaju, preporučam
11 stu 2009, 10:55
mm ne treba odijela za posao ali naš kum koji ih treba svakodnevno kupuje povoljno u M&S-u, Peek&Cloppenburgu
11 stu 2009, 10:58
Pa kaj nije Estare Culto marka od Heruca???
Slažem se za Kotku, a i Kamensko zna imati jako lijepih odijela. I produženih brojeva.
11 stu 2009, 11:06
Moj ima nekoliko kupljenih u M&S, obično ode u Kaptol Centar, valjda je tamo promet najslabiji pa je i izbor brojeva bio puno veći. Dobro mu stoje a i kvaliteta mi se čini vrlo dobra.
11 stu 2009, 11:14
Kamensko - imali su nedavno (pred 3 tjedna recimo) rasprodaju u tvornici u Reljkovićevoj (štengama dolje u podrum) - mislim da će opet imati u neko predbožićno vrijeme. Imaju i 112 i 116 veličine obično (ove s produljenim rukavima). Vrijedi strpiti se pa poviriti tamo, inače imaju dućna i na Ilici blizu Primorske, izvana gledano velik izbor, nisam bila unutra...
11 stu 2009, 11:21
MM nosi samo Murina odijela.
11 stu 2009, 20:21
MM je nedavno otkrio u roses outletu dućan Galileo. prošli tjedan je tamo opet šopingirao... inače kupuje u pik i klopenburgu (gle kak smiješno izgleda ovak napisano:))
odijela su u galileu od 1000 kn na dalje, i kaže da su sasvim ok, ko i ova skupa.
12 stu 2009, 10:29
cure hvala