Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
18 stu 2009, 16:35
mjesto u zagrebu
romantično
za izlazak u popodnovno-večernjim satima
dobra hrana (može pizzeria ili nešto u tom stilu
ne preskupo
da se može izaći van i prošetati ili da je neka lagana šetnjica do toga (po prirodi ili nekoj lijepoj uličici...
molim
i ako može cca cijene,
18 stu 2009, 16:52
od srca bih ti preporučila trajbar team.kada god dođem u zagreb obavezno odem tamo(ili bar nastojim otići) šuma,prekrasna šetnica,uređeno imanje,konji,restoran i razumne cijene.neznam što bih ti još preporučila,navela si zagreb,znam odličnih seoskih turizama u okolici zagreba,recimo restoran marijina zvona je odličan,samobor je divan...stvarno ima izbora
18 stu 2009, 17:12
ovaj tt je super,

i ne čini mi se skupo, jel se od tih porcija najedeš ili su na knap

ja uvijek

kao da sam
a u samoboru nekaj
ili na gornjem gradu
18 stu 2009, 17:26
Nas je prošli tjedan ugodno iznenadio novo otvoreni grčki restoran Hellas
http://www.hellas.com.hr
18 stu 2009, 17:30
Na Gornjem gradu imaš Prasac, stvarno poseban, osebujan restač, hrana vrhunska, cijene hm... nije Marcellino, ali nije ni kvartovska pizzeria...
http://www.prasac.hr/#o_nama (bivši Indy's koktel bar)
Od ostalih romantičnih mjesta - preporučujem Srčeko - Vinogradska 135, blizu je šuma, intimno mjestašce, fina klopa... ima i dobrih vegetarijanskih jela...
18 stu 2009, 17:38
Mene nije toliko oduševio Prasac. Bila dva puta i hrana je bila za moj ukus nejestiva. Oba puta na meniu su bili golubovi na razne načine, morali smo čekati desert dok gosti sa ostalih stolova pojedu predjelo i glavno jelo, porcije su minijaturne a cijene paprene.

Srčeko je jaako romantično mjesto, posebno zimi kad padne snijeg. Nisam znala da se ponovno otvorio. Kakva je ponuda i cijene
18 stu 2009, 17:41
tu imaš jako puno preporuka za restorane:
viewtopic.php?f=63&t=47725opisana je uglavnom i atmosfera.
18 stu 2009, 17:43
u samoboru kod gabreka

klopa izvrsna.
od centra onom njihovom šetnicom taman dođeš pred gabrek.
e sad atmosfera nije nešto turbo romantična mada imaju neke stolove malo odvojeno. ima dosta ljudi vikendom ne znam kako je preko tjedna. cijena pristupačna
18 stu 2009, 20:07
u trajbaru su cjene ok a ponuda odlična.recimo restoran lido na jarunu.
19 stu 2009, 09:34
lara72 je napisao/la:Mene nije toliko oduševio Prasac. Bila dva puta i hrana je bila za moj ukus nejestiva.
I ja sam bila 2 x, ali meni je bilo odlično, doduše, ja sam ciljano išla petkom, kad sam znala da će na meniju biti neka fina ribica/glavonošci/školjke.
19 stu 2009, 19:43
Pa ne bih se bas slozila da su Lido, Prasac i Gabrek bas romanticni. Ili meni barem nisu totalno romanticni. Za Srceko se vec slazem

A jel moze biti i 100 om od Zagreba?
Imas i na Receptima stikane preporuke za restorane.
19 stu 2009, 19:51
ni meni nisu nimalo romantična ta mjesta.
20 stu 2009, 11:02
jedino sam za onaj konjički klub našla slike na internetu
to mi je baš lijepo.
ove ostale nisam vidjela pa ne znam
budem vidjela još na receptima