Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Crveni coca-cola kamion

27 stu 2009, 08:56

Ako netko zna gdje ga ima za kupiti u Zagrebu ili Zadru!

Re: Crveni coca-cola kamion

27 stu 2009, 09:35

koliki? kakav?

27 stu 2009, 10:10

ma bilo kakav, samo da mu stavimo pod bor.
Pisali smo djedu mrazu i rekao je da želi da nam vrati naš bor ( od prošle godine ), ponukan reklami na TV poželio je njegov crveni kamion i puno snijega.
E sad, bor nije upitan, snijeg, obzirom da živimo na moru je malo vjerojatan, pa onda barem da se potrudim naći crveni coca cola kamion!

27 stu 2009, 11:19

Neki coca cola kamion se dobije kad kupiš paket coca cole. nije baš za pod bor ali je bar originalan :mrgreen:

27 stu 2009, 11:44

mi ga imamo već par god. to ti je maleni, maleni kamionić, a dobiješ ga kad kupiš paket coca cole, samo gledaj da ti piše na paketu da je unutra kamion, jer može biti i sniježna kugla, ja mislim( jer imamo i to) :mrgreen:

šta ćeš volimo coca colu

27 stu 2009, 13:13

Hvala curke, nisam baš neki ljubitelj coca cole, no očito ću kupiti taj paket, ako ga ovdje igdje nađem!

30 stu 2009, 09:49

- potražit ću ti ga ja doma među igračkama, ak ga nađem, javim ti i pošaljem :mah

30 stu 2009, 22:59

hvala, u svih meni poznatih 12 trgovina na našem otoku nema. Zvala Coca colu i rekli mi da te pakete sa kamionom ili svijećom drže samo trgovine koje su u klubu coca cole, a naši očito nisu!

Re: Crveni coca-cola kamion - RIJEŠENO

01 pro 2009, 22:59

Trgovina u našem mjestu je dobila kamiončiće, i naravno jedan je već dobro sakriven kod kuće!

02 pro 2009, 11:39

- a ja taman ti krenula javit da sam ga našla doma i di da ti pošaljem, ajde super! :mah

02 pro 2009, 15:01

Viki, u svakom slučaju, hvala !
Odgovori