Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
06 pro 2009, 10:01
Cure, ima li negdje nešto kvalitetnije od Tomice i Dore? Tin i Mario će u siječnju imati pet godina, bojim se da će im ovi laptopi biti kratko zanimljivi...bilo je prije u Turbiki onako za veću djecu, ali su sad to maknuli iz ponude.....Vidjela sam u Kauflandu, ali čini mi se jako nekvalitetan....u Mulleru samo Barbie...ajde, pliz, ako netko vidi što zgodno neka mi javi
Hvala puuuuuuuuuno!
09 pro 2009, 23:02
Znam da ga je imao Turbo Limač - Tomicu i da je cijena bila 399 kn..
A zašto su ga makli??
09 pro 2009, 23:10
Ne,ona kaze da su ipak mozda preveliki za Tomicu i Doru
09 pro 2009, 23:16
A lol.....
Baš sam šašava...
MAloZlo, thx!!
Melody, sorry...
10 pro 2009, 02:38
Ima neki za učenje engleskog jezika u katalogu od Metroa (150 kn, čini mi se). Moja kći isti takav (barem prema izgledu) naslijedila od bratića. Kvaliteta

Čuj, ja s tim laptopićima nisam nešto oduševljena (osobito ne ovima od 400 kn), radije joj kupim Malu učilicu ili neki Hlapićev CD...
Ali...ako dijete želi-mora Djed Mraz donijeti
10 pro 2009, 09:14
Meni je to bacanje novaca, bolje neku kvalitetnu igricu ili edukativni program na običnom kompjuteru.
10 pro 2009, 09:39
Hajdi je napisao/la:Meni je to bacanje novaca, bolje neku kvalitetnu igricu ili edukativni program na običnom kompjuteru.
Potpis.
Dora ima taj laptop, a kupili smo joj ga jer ga je duuugo željela. Koji tjedan je i bio zanimljiv, a onda otišao u zaborav. M. ga nije ni pogledao dok su mi dobre igrice za komp uvijek aktualne.
10 pro 2009, 21:56
Meni je zapelo za oko one igrice koje se reklamiraju zadnjih par dana na tv-u, mislim da se zove Vmotion i ima za kupiti u Turbo Limaču.
Stavi se disketa, klinci uhvate nešto slično kao joystick i koliko sam shvatila, svojim pokretima simuliraju pokrete likova na igrici.
U glavnom, meni je to super, a i vjerujem da bi Melody, tvojim klincima bilo ful zabavno!
11 pro 2009, 19:26
mi imamo "ozbiljniji" laptop, na spidermena-teži zadaci, mala slova...za petogodišnjake cca
ali to je bilo zanimljivo dva dana, bezveze.
13 pro 2009, 17:06
Cure, hvala! Eto, pronašla sam nešto za uzrast od 5 do 9, s ninjama kornjačama, 60 igrica i tako....
Budući da su baš poželjeli to, a u siječnju im je i rođoš, kupljeno i čekat će ih ispod bora!
Koliko je kod nas trajalo, javim naknadno, ali nadam se da tolke pare neće baš otić u vjetar!