Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
18 pro 2009, 18:43
Jeli ga netko koristi, ja sam gledala u dm-u, i nekako mi svi izgledaju kao da bacaju na rozkasto i nekako su mi ili pretamni ili presvijetle nijanse . inace sam dosta blijeda pa neznam dali bi mi opce pasa na moju put. kakva u vasa iskustva snjim, naravno ako ga neko ima. hvala
19 pro 2009, 00:13
zar nitko
19 pro 2009, 00:38
zadovoljna sam, nije los (i sama imam izrazito bijel ten)
puno je bolji od nekih koje sam placala cetri puta skuplje nego sto je max factor skin puder.
19 pro 2009, 20:41
pa cijena mi je ok, i ja sam prije kupovala neke pudere znj marke da ih tako nazovemo jer nisu ni vridili ni u pola cijene, pa mi za max factor i nije previse kad znam da je puder o. jeli ima nesto na sta bih trebala obratit pozornost.
21 pro 2009, 10:07
ja nisam zadovoljna...kupila sam ga, al mi se ne razmazuje dobro. Textura mi se ne sviđa, a ni boja. Vratila sam se na svoj stari puder, a ovaj koristim po kući
21 pro 2009, 11:59
piko- a da pokusas prije pudera neku hidratantnu kremu nanit na lice, bolje ce ti se razmazat, ja nikad ne stavljam puder direkt uvik prije kremicu
21 pro 2009, 12:03
Ja sam ga nedavno kupila i meni se čini prerijedak - uopće se ne kuži na koži- što nije loše, ali imam osjećaj kao da ga nisam ni stavila. Preko toga stavim malo pudera u kamenu i onda mi izgleda bolje. Za sada nemam namjeru kupovati drugi i nastaviti ću ga koristiti. Nije nešto extra a nije ni loš. Nisam ti baš previše pomogla
21 pro 2009, 12:06
ma stavim kremu, ne stavljam nikad puder bez nje, al svejedno nisam zadovoljna
21 pro 2009, 12:09
da dodam da sam i ja jako jako blijeda i uzela sam br.2 (bar mislim da su takvi brojevi), nije najsvjetliji od ponuđenih. I jako mi je taman. Tako da je moja preporuka, ako ga kupuješ, obvezno iziđi na danje svjetlo, pa vidi nijansu pudera
21 pro 2009, 12:37
a neznam sad ni ja sta bi. kazem vec da su mi nekako nijanse na rozo ili svijetlo ili tamno rozo, a takve boje ne volim, ozgledala bi kao brekva onda snjim. mozda bi bilo onda bolje da uzmem stari max factor, al sam i za njega cula da vse nije sta je nekad bija da je dosat rijedak..
08 vel 2010, 15:20
ja sam isprobala, ali bas kako vele, izadji na danje svjetlo....izgleda kao da imam masku. Zaboravi. Jos mi je najprirodniji chanelov, jest da kosta...ali kako ga rijetko koristim, ok je.
14 vel 2010, 00:45
revlonov je zakon,,,,,,,na kraju kupila njega
14 vel 2010, 20:14
Kupila sam ga ja, boja 045 Warm Almond.
Do sad sam koristila također od Max Factora, Age Renew, boja takodjer Warm Almond. I tako ne razmišljajuci kupila opet istu boju, istog proizvodjaca, ali slican proizvod. No, razlika u boji je ocigledna. Second Skin je puno tamniji i uopce mi ne odgovara, sva sam nekako zuta