Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Upooomoooooć! - zvijezda koja svijetli

21 pro 2009, 14:10

Moja je kćer vidjela na nekoj reklami igračku zvijezdu koja svijetli i silno baš to želi od Djeda Mraza. Jedva mi je to prošaptala jer iz nekog razloga vjeruje da joj se želja neće ostvariti ako nekom kaže. :roll: Ja sam tu reklamu vidjela samo letimično i kroz maglu se sjećam da curica drži visoko u rukama nešto što svijetli. Nemam pojma ni kako točno ta igračka izgleda ni je li ta zvijezda u kompletu s nečim (čime?) ili je sama, ni gdje se može kupiti.
U One2Play-u i Turbo limaču me blijedo gledaju i nitko nema pojma o čemu pričam.

Pomagajte pliz. :klanja

Re: Upooomoooooć! - zvijezda koja svijetli

21 pro 2009, 14:28

vidjela sam u metrou neki dan, na odijelu nakita za bor, neku bijelu zvijezdu, tanku, ali izgleda kao dječja lampa koja se uključi u struju i svijetli.
ne znam da li je to to, ali mi je palo na pamet da je to nešto slično.

21 pro 2009, 14:52

Ali ako se uključuje u struju to baš nije onda za igranje, hm.
Mislim da sam možda našla na stranici TL-a ono što bi moglo biti to.
slika
I sad sam tek razočarana jer ovo je lutka koja je btw. baš ružna :roll: a ta zvijezda joj je neki valja asesoar i sve skupa košta 350 kn. A moju curu lutke slabo zanimaju. Skroz mi je glupo sve skupa kupiti samo zbog te zvijezde. Koja čini mi se čak ni ne svijetli.
Ajme i kuku. :jadnimi

21 pro 2009, 14:53

:lol
A mozda i nije to to...
A mozda bi tvoja cura bila zadovoljna nekom slicnom zvijezdom...

21 pro 2009, 14:55

A da joj, uz nesto sto znas da ce ju takodjer veseliti, stavis i jednu zvjezdu padalicu za prozor (one kojih sada ima svugdje) i objasnis joj da je to specijalna zvjezda koja moze svjetliti kroz cijelu godinu :p

21 pro 2009, 14:56

TP bila bi ona sigurno zadovoljna sa nekom sličnom zvijezdom. Ali nigdje nema neke slične zvijezde. :dunno
Dakle i dalje čekam pomoć i savjete.:)

21 pro 2009, 15:01

A da nije ona zvijezda sto se objesi na kinderbet i svjetli u mraku? Mozda je to vidjela?

21 pro 2009, 15:02

Sandram, kakvu zvijezdu misliš za prozor i kakvu za kinderbet? Nisam ni jedno ni drugo vidjela. :conf Možda bi ta za kinderbet mogla proći.

21 pro 2009, 15:02

Mozda ima nesto od ovih dekora za ove blagdane a da bi moglo biti i za igru. :dunno

21 pro 2009, 15:03

ne znam ima li u hrvatskoj ikea, ali tu mozes naci zvijezde koje svijetle i koje ce obradovati tvoju princezu. :mah

21 pro 2009, 15:05

Barbi, pa ove koje sada svi imamo u prozoru ;)

21 pro 2009, 15:07

http://www.vilibald.com/index.php?optio ... Itemid=125

uvjerena sam da ćeš u TL na dijelu gdje prodaju razne blješteće gumice i điđe za cure naći i vilinski štapić :dada
bum ti pogledala u nami danas.

a ovo?
http://www.tomy.co.uk/products/starlight-dreamshow/

21 pro 2009, 15:07

sandram je napisao/la:A da nije ona zvijezda sto se objesi na kinderbet i svjetli u mraku? Mozda je to vidjela?

tomy zvijezda...ali to je za male bebe, ne vjerujem da bi to F. zanimalo

21 pro 2009, 15:23

Ne, ne, vidim sad da je ta Tomy baš za bebe, nije to to.

21 pro 2009, 22:00

http://www.mercator.hr/trgovina/igracka ... raku_20735
?

22 pro 2009, 00:42

Ne swenki, to imamo na stropu.;) Ipak je ono što sam prvo našla, ona gluparija s lutkom, propitala sam je danas malo.:lol
Ali lutka je ne zanima pa ništa od toga.
Druga želja joj je kuhinja, zna netko gdje ima dobrih od kvalitetne plastike?

22 pro 2009, 09:46

emmzetta i interspar

22 pro 2009, 10:02

U Intersparu sam vidjela lijepu kuhinjicu i OK je plastika.

22 pro 2009, 15:38

Dobro si se izvukla :lol gledam u katalogu tu lutku treba mazit-pazit-hranit :zivili
Odgovori