Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
21 pro 2009, 14:10
Moja je kćer vidjela na nekoj reklami igračku zvijezdu koja svijetli i silno baš to želi od Djeda Mraza. Jedva mi je to prošaptala jer iz nekog razloga vjeruje da joj se želja neće ostvariti ako nekom kaže.

Ja sam tu reklamu vidjela samo letimično i kroz maglu se sjećam da curica drži visoko u rukama nešto što svijetli. Nemam pojma ni kako točno ta igračka izgleda ni je li ta zvijezda u kompletu s nečim (čime?) ili je sama, ni gdje se može kupiti.
U One2Play-u i Turbo limaču me blijedo gledaju i nitko nema pojma o čemu pričam.
Pomagajte pliz.
21 pro 2009, 14:28
vidjela sam u metrou neki dan, na odijelu nakita za bor, neku bijelu zvijezdu, tanku, ali izgleda kao dječja lampa koja se uključi u struju i svijetli.
ne znam da li je to to, ali mi je palo na pamet da je to nešto slično.
21 pro 2009, 14:52
Ali ako se uključuje u struju to baš nije onda za igranje, hm.
Mislim da sam možda našla na stranici TL-a ono što bi moglo biti to.

I sad sam tek razočarana jer ovo je lutka koja je btw. baš ružna

a ta zvijezda joj je neki valja asesoar i sve skupa košta 350 kn. A moju curu lutke slabo zanimaju. Skroz mi je glupo sve skupa kupiti samo zbog te zvijezde. Koja čini mi se čak ni ne svijetli.
Ajme i kuku.
21 pro 2009, 14:53
A mozda i nije to to...
A mozda bi tvoja cura bila zadovoljna nekom slicnom zvijezdom...
21 pro 2009, 14:55
A da joj, uz nesto sto znas da ce ju takodjer veseliti, stavis i jednu zvjezdu padalicu za prozor (one kojih sada ima svugdje) i objasnis joj da je to specijalna zvjezda koja moze svjetliti kroz cijelu godinu
21 pro 2009, 14:56
TP bila bi ona sigurno zadovoljna sa nekom sličnom zvijezdom. Ali nigdje nema neke slične zvijezde.
Dakle i dalje čekam pomoć i savjete.
21 pro 2009, 15:01
A da nije ona zvijezda sto se objesi na kinderbet i svjetli u mraku? Mozda je to vidjela?
21 pro 2009, 15:02
Sandram, kakvu zvijezdu misliš za prozor i kakvu za kinderbet? Nisam ni jedno ni drugo vidjela.

Možda bi ta za kinderbet mogla proći.
21 pro 2009, 15:02
Mozda ima nesto od ovih dekora za ove blagdane a da bi moglo biti i za igru.
21 pro 2009, 15:03
ne znam ima li u hrvatskoj ikea, ali tu mozes naci zvijezde koje svijetle i koje ce obradovati tvoju princezu.
21 pro 2009, 15:05
Barbi, pa ove koje sada svi imamo u prozoru
21 pro 2009, 15:07
http://www.vilibald.com/index.php?optio ... Itemid=125uvjerena sam da ćeš u TL na dijelu gdje prodaju razne blješteće gumice i điđe za cure naći i vilinski štapić
bum ti pogledala u nami danas.
a ovo?
http://www.tomy.co.uk/products/starlight-dreamshow/
21 pro 2009, 15:07
sandram je napisao/la:A da nije ona zvijezda sto se objesi na kinderbet i svjetli u mraku? Mozda je to vidjela?
tomy zvijezda...ali to je za male bebe, ne vjerujem da bi to F. zanimalo
21 pro 2009, 15:23
Ne, ne, vidim sad da je ta Tomy baš za bebe, nije to to.
22 pro 2009, 00:42
Ne swenki, to imamo na stropu.

Ipak je ono što sam prvo našla, ona gluparija s lutkom, propitala sam je danas malo.

Ali lutka je ne zanima pa ništa od toga.
Druga želja joj je kuhinja, zna netko gdje ima dobrih od kvalitetne plastike?
22 pro 2009, 09:46
emmzetta i interspar
22 pro 2009, 10:02
U Intersparu sam vidjela lijepu kuhinjicu i OK je plastika.
22 pro 2009, 15:38
Dobro si se izvukla

gledam u katalogu tu lutku treba mazit-pazit-hranit