Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

skidanje selotejpa

23 pro 2009, 11:06

Čime da skinem selotejp sa kupaonskog ormarića?
Intelekti su zalijepili u dućanu zalijepili staklene police za korpus, da se ne bi razbile u transportu. Ostale su čitave, a traka s natpisom Merkur nam ostaje za uspomenu i dugo sjećanje. :mrgreen:

Re: skidanje selotejpa

23 pro 2009, 11:09

pokusaj sa vrucom vodom, ja sam jednom uspila tako sa stakla skinit salotep

23 pro 2009, 11:12

U Bauhausu imaš za kupiti sredstvo za skidanje vinjeta sa stakla. Skida i sve vrste ljepila, ja sam čak skinula sa parketa

23 pro 2009, 14:33

aceton, vatica i ono najteze malo postrugat sa skalperom ili ziletom.

23 pro 2009, 14:39

nikako aceton, on uništava lak na namještaju.

vrlo jednostavno skini sa medicinskim benzinom (par kunića u ljekarni) :dada

23 pro 2009, 14:49

masna krema i ručnik. i trljanje. meni uvijek uspije, a ne ošteti površinu :mah

24 pro 2009, 09:22

mamma je napisao/la:aceton, vatica i ono najteze malo postrugat sa skalperom ili ziletom.

probala, mada s odstranjivačem koji nema acetona u sebi. otišlo nešto, ali ne sve. i ne bi se upuštala u struganje iverala žiletom. sredila sam poleđinu i nožem, da ne bi žiletom. :lol

probat ću benzinom. na njega sam skroz zaboravila, a mama je uvijek njime skidala flekove. ;)

28 pro 2009, 13:34

Sanika je napisao/la:masna krema i ručnik. i trljanje. meni uvijek uspije, a ne ošteti površinu :mah

bas sam i ja htjela to predloziti. Ja doduse ne koristim kremu nego obicno jestivo ulje. Prvo dobro izribam spuzvicom koliko ide a onda stavim ulje i udarim finis. Skida sve one ostatke ljepila, cak i sa bocica.

28 pro 2009, 13:41

žilet ,onaj starinski i strugaj...
Zadnja izmjena: ANA CASH; 28 pro 2009, 14:11; ukupno mijenjano 1 put/a.

28 pro 2009, 14:03

čula sam da to ide sa wd-50

11 sij 2010, 13:06

Sa običnim jestivim uljem lako odlazi onaj ljepljivi dio koji ostane nakon skidanja naljepnica i selotejpa.

11 sij 2010, 20:27

benzin :dunno

11 sij 2010, 21:03

WD 40 skida 100%!

A gledala sam jednom odred za cistocu :mrgreen: kad su poskidale kojekakve naljepnice sa kojekakvih povrsina najobicijom majonezom I suhom krpom.
Dobro su natapkale majonezu na naljepnicu I kad je upila masnocu krpom sastrugale.

11 sij 2010, 21:31

i ja sam za wd čula na "teta Jadrankine tajne" :mrgreen

13 sij 2010, 00:09

ošlo benzinom ko od šale. ;) :kiss

18 sij 2010, 17:21

pa kazem i ja samo da je masno - naravno da majoneza moze. Vjerojatno i ona light verzija :lol
Odgovori