Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

BAMBI SPLIT

28 pro 2009, 11:49

AKO je tema na krivo misto soryy, prebacite.
jel neko mozda zna da je COSMIJEVA ulica u splitu? odnosno bambi ducan, znam da je bija prije povise kraša. al su ga sad prebacili na ovu adresu. cure iz splita javite ako znate

Re: BAMBI SPLIT

28 pro 2009, 11:54

a mozes si otvoriti i plan grada Splita i pronaci trazenu ulicu dok cekas da ti se neka splicanka javi :mrgreen:

28 pro 2009, 12:01

a nemogu jer se neznam sluzit kartom, zamisli

28 pro 2009, 12:02

a onda nista,cekaj cure,tek sto nisu stigle :mah

28 pro 2009, 12:06

e bolje da ih pricekam sad ce one, nego da seizgubim negdi :mah

28 pro 2009, 12:50

Nisam bila ali mislim da bi Cosmijeva trebala biti tamo negdi iza Semafora (kafić) MIslim da možeš ući u tu ulicu iz Bosanske od gore se spuštaš pa desno (ne odmah kraj Zlatarne nego iduće desno.
Zbrkala sam sve amo ovako: ideš od kafića Teak prema Bosanskoj i kad izađeš na nju nastaviš ravno...valjda :)
MIslim da je to cosmijeva jer je tu bio neki butik di sam kupovala veštu. Sretno i javi jesam pogodila!

Tu je negdi mislim bio i Kickers nekada.

28 pro 2009, 12:54

srecica tara je napisao/la:AKO je tema na krivo misto soryy, prebacite.
jel neko mozda zna da je COSMIJEVA ulica u splitu? odnosno bambi ducan, znam da je bija prije povise kraša. al su ga sad prebacili na ovu adresu. cure iz splita javite ako znate

Ma nije baš tako blizu Kraša, ima do tamo 200m a u centru grada to je puno. Ja bi prije rekla iznad Gullivera ili kraj pletionice Knez ili nasuprot restauranta Sarajevo (to svi znaju di je).

28 pro 2009, 14:07

rusulica u pravu si bija je malo povise gulivera, nasuprot restorana sarajevo, al tu su zatvorili i presli su piknu povise, si je bija stres prije di je odvjetnik mate peroš u onoj straoj zgradi, rkla mi sestra da je ona tu vidila neki ducan bambi,,,pogodile smo

al se ja ovako po til ulicama spletem neman pojma di je koja, ja ti u cilom splitu zan 5 ulica sve skupa, i to one glavne :lol

28 pro 2009, 14:45

je pa to mi govorimo o istom samo ti si krenila s druge strane cosmijeve.. Kad nastaviš od stressa prema istoku dođeš na ono križanje sa bosanskom.
Znači di je bio stress kažeš? super sad znamo točno.

28 pro 2009, 14:47

srecica tara je napisao/la:al se ja ovako po til ulicama spletem neman pojma di je koja, ja ti u cilom splitu zan 5 ulica sve skupa, i to one glavne :lol

samo ti pitaj :)

Kad si već bila reci mi ima li šta ponude ovih zimskih gležnjača ili čizmica za curice? Jeli počelo sniženje i koliko?

28 pro 2009, 15:07

ja sam vec puno pisala o Bambi ducanu u splitu - trazilica je rjesenje ;)

28 pro 2009, 15:16

Plusic je napisao/la:ja sam vec puno pisala o Bambi ducanu u splitu - trazilica je rjesenje ;)

zaludu tražilica kad se ne zna što je to ;)

28 pro 2009, 15:22

sa svakim novim danom na forumu primjecujem sve vise tema koje se otvaraju bez da se uopce ukucao pojam u trazilicu ;)
ispocetka, dok sam jos bila zelena, nije mi bilo jasno zasto se stare MiBovke bune zbog toga, ali sad mi je svakim danom sve jasnije.....

28 pro 2009, 15:36

rusulica je napisao/la:
srecica tara je napisao/la:al se ja ovako po til ulicama spletem neman pojma di je koja, ja ti u cilom splitu zan 5 ulica sve skupa, i to one glavne :lol

samo ti pitaj :)

Kad si već bila reci mi ima li šta ponude ovih zimskih gležnjača ili čizmica za curice? Jeli počelo sniženje i koliko?

nisam bila bas u bambija to sam pitala jer mi je dosa kupon za papucice, a ne pamtim kad san zadnji put bila bas u gradu.. gledala sam u jokera u adaxa oni ti imaju bambijeve cipele i ima super izbora, obicne , gleznjace, bas do ispod kolina, super su, a neke sam vidila i sa pamucnom postavom. al su me malo cijene iznendadile. nista sta sam gledala nije ispod 400 kn.

28 pro 2009, 15:48

ovo je stvarno jako zanimljivo, svaki put na neku moju temu neko mora bit poklopac, pa pobogu, jesam nekome pojela rucak ako sam pitala, nisam. nisam trazila jer masu stvari koje nekad trazim ne nadem, sta sad triba odma prodike i ceremonije izvodit. ja nikom nisam usla na topic pa pametovala, pa kako vam ne dosadi vise.

i da molim moderatore, da zakljucaju jer sam dobila informaciju koja me zanimala. hvala

28 pro 2009, 16:15

Srecica,evo ti link na plan grada Splita,gore iza natpisa karte.hr upises ulicu ,stisnes trazi ,ovaj znakic na kraju prozorcica di si upisala ulicu i izbaci ti tocnu lokaciju!
misom mozes i povecati plan grada i fino vidis di ti je!!

naj se ljutiti ali fakat bus prije saznala di je neka ulica na ovaj nacin nego da cekas da ti se netko javi !

http://www.karte.hr/split

28 pro 2009, 16:27

srecice nije to zemljopisna karta u školi,pa da se ne snalaziš!
dobro ti je babalu napisala-samo klikneš mišom ;)

28 pro 2009, 23:41

cure stvarno hvala na trudu, al evo obavila sam vec tamo sta sam tribala.. tnx
Odgovori