Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
01 vel 2010, 13:28
uopće ne mogu ništa o tome naći na webu?!?, pa jel mi mmože netko pojasniti.
naime, na kiosku mi teta rekla da ("ako je dobro shvatila") ima ukupno 52 dijela, koji izlaze svaka 2 tjedna, i svaki put će to koštati 25 kn!!! ma mislim... to bi izlazilo naredne 2 godine i koštalo cca 1300kn???? mislim, jel moguće- zna li netko nešto više o tome???
01 vel 2010, 13:29
jap, 1300kn, dobar trik.
01 vel 2010, 13:40
Da, dobro ti je teta s kioska rekla...
i ja sam ljuta ko pas
01 vel 2010, 13:46
52 dijela????????

su oni normalni
K se zakačila za to i mislila sam kupiti onaj prvi dio za 11 kn ,al za svaki dio dalje davati 25 i to x52

,pa i ko će dočekat sve to skupit.
01 vel 2010, 13:49
Da, a baš je zgledalo dobro.
Moje baš zanima tijelo.
01 vel 2010, 13:53
citava sobotta *igrom kroz anatomiju skupa ne kosta toliko, a to je profi anatomija
tijelo navodno, tako kazu, a pogledat cu, ima u mulleru za 160kn
01 vel 2010, 13:54
i to ne svaka dva tjedna
nego razmak između prvog i drugog broja 2 tjedna, a poslije ide jedan tjedno
mi kupili prvi
klinci oduševljeni, ali nisam sigurna da ćemo to i skupljati
01 vel 2010, 15:13
cure, nisam ziher pricamo li o istom, ali u mulleru imate za kupiti gumenog covjeka kojemu se organi mogu vaditi, a ne kosta toliko
01 vel 2010, 15:16
ovo će biti muški i ženski lik koliko sam shvatila
i naravno previše se reklamira da klinci ne bi primjetili
koliko košta taj gumeni čovjek u Milleru
imam osjećaj da će to biti hit igračka po rođendanima ove sezone
01 vel 2010, 15:17
Ja sam isto kupila ovaj prvi za 11kn činilo mi se dosta zgodno ali kad čujem da toga ima 52 x 25kn mislim da odustajem od daljnje kupnje definitivno. Kako se dam lako navući na te gluposti grrrr
01 vel 2010, 17:25
Moja mama kupila L. taj prvi dio, on je bio odusevljen kad je vidio, sad ceka druge djelove, danas sam mu rekla da je stricek koji proizvodi te dijelove zlocest i da je preskupo pa da necemo kupovati jer necemo moci kupiti Legice za rockas
Rasplakao se je

nisam to ocekivala, ali se je pomirio s time, sve u cilju kupnje Lego kocaka.
Jednostavno necu iz principa to kupovati jer su bezobrazni. I mami sam rekla da ne kupuje.
Bas cu pogledati te alternative.
01 vel 2010, 17:28
ma i moja mama htjela, al odgovorila sam ju. bezobrazni su stvarno. kazem mami, daj meni tih 1300kn, kupit cu mu citavu jesensku garderobu i ostat ce za anatomiju za klince i covjeka
01 vel 2010, 18:04
Djizus!! Moja mama kupila prva dva, al sad joj definitivno govorim da stopira kupovanje! Ludjaci!!!
01 vel 2010, 19:49
i moja mama tila kupit. srecom - ima 4 unucice pa je odustala
01 vel 2010, 19:57
što se ljutite?
jednostavno nećemo to kupiti i mirna bosna.
01 vel 2010, 20:08
Sad sam ja sama sebi jako pamenta, jer to nisam nit htjela kupit.
Nisu mi se dopali.
A kad vidjeh koliko to košta. Idem odmah gledat "torbe" i "cipele".
01 vel 2010, 22:16
nešto su opako bake za to zagrizle? i naša je kupila, makar sam joj rekla da to pusti.,..
a, sad će pustiti definitivno
01 vel 2010, 22:34
vedi je napisao/la:Moja mama kupila L. taj prvi dio, on je bio odusevljen kad je vidio, sad ceka druge djelove,
danas sam mu rekla da je stricek koji proizvodi te dijelove zlocest i da je preskupo pa da necemo kupovati jer necemo moci kupiti Legice za rockas
Rasplakao se je

nisam to ocekivala, ali se je pomirio s time, sve u cilju kupnje Lego kocaka.
Jednostavno necu iz principa to kupovati jer su bezobrazni. I mami sam rekla da ne kupuje.
Bas cu pogledati te alternative.
joj sorry ali nasmijala si me kako je stricek zlocest
dobra fora
01 vel 2010, 22:45
Ja sam svojoj rekla nek odustane, a ona je na to odgovorila da kak ce sad odustati kad jos ni jedan organ nije skupila. Tek prazno tijelo

(jos je kod nje, donosi nam u srijedu).
01 vel 2010, 23:04
ma od kakvog je to materijala napravljeno?
vidila sam reklamu ali nisam zagledala
02 vel 2010, 08:55
Plastika.
02 vel 2010, 09:04
Joj, i moje dijete skace u vis kad vidi tu reklamu
Ali sam skuzila da je opet neka mamilova u pitanju pa sam bila nepokolebljiva...
02 vel 2010, 10:08
ivanaibruno je napisao/la:nešto su opako bake za to zagrizle? i naša je kupila, makar sam joj rekla da to pusti.,..
a, sad će pustiti definitivno
Evo i moja danas osvanula s tim, sva sretna.
Pa sam joj rekla da sto je to isla kupovati?? Pa mi je rekla da se ne brinem da ce ona to kupovati. Sad kad joj zbrojim i pokazem... valjda ce odustati.
02 vel 2010, 10:22
ja se sve nadam da će moj zaboraviti na tu glupost, ali svako malo osvane reklama i onda opet euforija: KUPI!!! KUPIIIII!!!

inače, msestra mu kupila one prve dijelove
02 vel 2010, 14:18
i ja sam kupila 1. dio.
i jutros me dočekao sa jel danas utorak?!
neću ni ja.
snita, jesi sigurna za tog gumenjaka kojemu se skidaju organi iz mullera? kolko para?
03 vel 2010, 12:45
moja D. ima tog iz mullera, plastika, oko 160 kn
03 vel 2010, 21:48
mamma2x je napisao/la:Ja sam isto kupila ovaj prvi za 11kn činilo mi se dosta zgodno ali kad čujem da toga ima 52 x 25kn mislim da odustajem od daljnje kupnje definitivno. Kako se dam lako navući na te gluposti grrrr

I ja sam jedna od tih naivnih. Bilo je

kad sam pročitala o čemu se u stvari radi.
04 vel 2010, 13:39
Ja skoro kupila pa odustala ,a K svaki dan kad dodjem doma pita dal sam kupila.
Jučer joj objasnila da je to jaaako puno novaca za to i da ćemo kupiti nešto slično ,pa se smirila.
Ko da sam znala da ima u Mulleru.
Baš bi mogli skočiti ovaj vikend ,još čitam i da je igraonica u WG besplatna.
04 vel 2010, 14:27
I mi smo zagrizli, inače joj ništa dosad kupovala do kraja... skupi ih sve kod nas ne pali. Ovo mi se svidilo i njoj također. Istina da je preskupo, ali ipak je to na godinu dana

. Što više rata, to bolje.
Jutros smo nabavile mušku stražnjicu

.