Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Tefal Actifry

03 vel 2010, 13:55

ima li tko to cudo?
Daaaaavno smo umirovili fritezu, no vidjevsi ovo, procurile nam sline na mogucnost "zdravog" pecenja nezdravih jela. Skupa je ko vrag, pa me zanima jel vrijedi to tih para?

Re: Tefal Actifry

03 vel 2010, 15:29

I mene zanimaju iskustva. M. jako voli pomfrit, a ja ne volim hranu pripremljenu u dubokom ulju.

04 vel 2010, 13:40

Ja nit ne znam kaj je to? :oops: :lol al mi se sviđa. :lol

04 vel 2010, 15:17

To ti je ona friteza sto przi u doslovno jednoj zlici ulja.
http://www.tefalactifry.co.uk/

04 vel 2010, 15:33

Nešto se ovdje pisalo o tome:
viewtopic.php?f=63&t=52518&p=1849164&hilit=Tefal+Actifry#p1849164

04 vel 2010, 15:36

hvala :)

08 srp 2014, 18:14

Eto da se i ja pohvalim na vašoj stranici za fritezu actyfry,kupljena u konzumu,radila oko 9 mjeseci zatim napukao poklopac i za nekoliko dana pukla lopatica za mješanje,poslana na servis i onda kažu da je taj napuknuti poklopac i lopatica potrošni materijal ,zatim mješalicu zamjene a poklopac ne izgovarajući se da je to od lošeg održavanja i da tu oni ništa ne mogu(jadno za jednu takvu firmu).ovo pišem ovdje a napisati ću i po forumima pa neka ljudi znaju šta ih očekuje kada iskeširaju cca. 1500 kn za jedan ovakav uređaj koji ima garanciju 2 godine.zanimljivo je da na internetu piše po stranim forumima kako su ljudima isto pucali poklopci i mješalice te friteze te ih je tefal uredno zamjenjivao,pa se ja pitam dali mi živimo u europi i dali za nas sve važe pravila kao i za ostale europljane(očito ne).Eto toliko od mene .Poz...

16 lip 2015, 18:31

Podižem temu, jer smo i mi upiknuli taj uređaj, ima tome već godina dana i jaaaakoo smo zadovoljni! Ništa nije napuklo, ništa poispadalo a peče super. Jedino kaj sam izgubila onu knjižicu sa receptima pa ako netko ima ideju za neki dobar recept neka slobodno podijeli ;) . Nisam vjerovala, ali u tome se čak i jaja mogu ispeći! A tek pohane tikvice...
Ovo je naše čudo:
http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnika/m ... ry-family/

16 lip 2015, 19:00

Ajme, ja vidjela temu od LikMame, pa dosla vidjeti ;).
Sorry mamamana

17 lip 2015, 23:48

mamamana kaj si sve radila u njoj? mi do sad samo pomfri i volimo je, ali nam je već mala, ima nas 5 i svi volimo krumpir... :mrgreen :p

18 lip 2015, 22:08

Ja ti u nju stavim sve kaj mi dođe po ruku :lol . Pohala sam puretinu, piletinu (koji put sam znala razrezati piletinu pa ubaciti list šunke i list sira), pohala sam tikvice, radila šnicle od povrća (moj specijalitet ;) ), faširance od mesa, a moji osobito obožavaju kada u tome spržim lignje. Pomfrit nam je po must have, ali baš što kažeš malo nam je, malo i nas je puno :lol . Neko jutro je MM spekao jaje :shock unutra... Jedino što kada krenem peći ne stavim onu mješalicu unutra, jer mi podrobi hranu koja je mekša, već pustim da se bez nje peče 15-ak minuta, pa ju onda stavim. To ne vrijedi za pomfrit. Baš smo se preporodili od kad smo to kupili.
Odgovori