Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
24 vel 2010, 16:58
Da li mi netko može preporučiti neku zgodnu igraonicu za proslavu rođendana u centru ili zapadnom dijelu Zagreba koja nudi mogućnost "najma prostora" a da je pritom prikladna za boravak i djece i roditelja, tj. da je prostrana, da ima dosta igračaka, da ima neki kut sa stolom gdje bi se mogla postaviti hrana za roditelje te da roditelji ne moraju biti fizički odvojeni od svoje male djece.
Nekako mi se čini da su igraonice sve više usmjerene za koncept "dovedi djecu, ostavi ih i odi", a ja baš želim i roditelje na rođendanu naše djece. Postoji jedna takva igraonica gdje inače slavimo rođendane no htjela bih malo promjeniti ambijent. Svaki prijedlog je dobrodošao!!!!!!
24 vel 2010, 17:29
Moji su klinci nedavno bili u jednoj igraonici u Gajnicama gdje mogu biti i roditelji (bio je MM s njima tako da ja nisam mjerodavna za recenziju, ali mogu potražiti kako se zove ako te zanima)
24 vel 2010, 17:52
Ima, mi smo nedavno bili tamo na dva rođendana. Igraonica je ogromna, lijepa, nije baš jeftino. Sastoji se od tri prostorije, diska, igrališta za nogomet i košarku i sobe s video igricama, stonim nogometom i igračkama
stranica
http://www.klub-jump.hr/Dostupno je tramvajem ali nema mjesta za parkiranje
27 vel 2010, 21:42
http://www.tantan-kutak.com, adresa je pantovčak 101, a najam prostora za 2h 600kn
02 ožu 2010, 16:42
Hvala svima na prijedlozima!!!!!
Odlučili smo se ipak na kraju za Igraonicu Cvjetno, mogu biti i roditelji, valjda ćemo biti zadovoljni!!!!!!!!!!
26 kol 2010, 08:08
I kako je bilo?
Upravo mi je google izbacio ovaj tvoj post

Nasla sam jos jednu igraonicu koja nudi nesto slicno pa me zanima da li je netko slucajno bio?
http://www.tomtomklub.com/najam.html
27 kol 2010, 22:50
Mi smo slavili četvrti rođendan u Tom-tomu u Varšavskoj. Mislim da je to zapravo prostor judo kluba koji ova igraonica unajmljuje za svoje potrebe, a možda se i varam. Uglavnom, u predvorju su stolovi za kojima mogu sjediti roditelji, a za njih možeš naručiti piće iz obližnjeg kafića. Tu klinci jedu, prvo grickalice, onda pizzu i na kraju tortu. U drugoj većoj prostoriji, zapravo se radi o dvorani koja na podu ima tatami, odvija se zabavni program. Vode ga dvije tete, ništa posebno, nema razlike između tog programa i onog u igraonicama koje su više nego duplo jeftinije od Tom-toma. Ispalo je da je najbolje u čitavoj priči bilo to što se u dvorani nalaze švedske ljestve jer su se klinci čitavo vrijeme penjali po njima i visili kao majmunčići odozgor. Da me ne bi krivo shvatila, djeca su se super zabavila i svi su bili zadovoljni, ali istu stvar sam ove godine dobila u O2P za upola manje novca.
28 kol 2010, 01:37
Mi smo bili na jednom ročkasu u tom-tom club-u na Britancu (skoro dvije godine već ima mislim). To su dvije prostorije - jedna je kafić, u drugoj su djeca - imali su mađioničara koji ih je zabavljao - ja sam došla tek pred kraj jer nismo baš bili bliski s roditeljima - njihovo društvo je sjedilo u tom kafiću. Moram priznati da ni meni nije bilo specijalno privlačno, ali to može biti subjektivno - najbolje da odeš tamo pogledati prostor.
28 kol 2010, 08:58
Rezervirali smo ovaj tan-tan kutak, a uzela sam i 2 animatora a ne prostor jer nije velika razlika u cijeni a bit ce i vece djece koju treba animirati.
Meni se cini ok prostor i ovo sto mi je zena opisala, valjda ce nam biti dobro.
Javim kako je proslo!
28 kol 2010, 10:03
Ja znam takvo mjesto u Zadru.