Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Play doh

13 ožu 2010, 12:27

Imam dva pakovanja play doh potpuno ista. Radi se o zubaru.
Megjutim moj sin kad je dobio ovaj novi uzeo ja plastelin i koristio ga.
Jucer sam htela to novo pakovanje samo da nadopunim plastelinom i poklonim ga jednoj devojcici. Megjutim u Skopju nigde nisam nasla play doh plastelin srebrene boje za plombe. Ima li sanse da to ima u ZG?
Moze li mi neko proveriti dali ima i gde.?

Re: Play doh

13 ožu 2010, 15:42

Play Dooh ima svih boja plastelina u TL,a sad srebrna,mos me ubit,nisam isla za tim.
Al ici cu u ponedljak svakako tamo po neki poklon,pa cu pogledati,ako ima uzmem i saljem,nije problem :mah

13 ožu 2010, 21:43

Maja proveri vo SP kids?
ako sakas jas ke ti proveram utre, toa e kaj mene vo blizina ;)

13 ožu 2010, 23:44

Kaj e toa Arki?
Ne sum videla. Aj proveri ako imas kazuj molim te.
Jas vcera bev vo Beverly Hills i vo Adrijano, i vo Bunjakovec dole i vo Ramstore ama nikade nema. Imaat samo bela,crvena, zuta i plava.
MZ pogledaj pa javi.

14 ožu 2010, 15:52

Maja,vide li do Chicco prodavnicata na maksim gorki? Pisi ako ne si proverila da pojdam utre na pauza.

15 ožu 2010, 21:54

MAJA Skopje je napisao/la:Kaj e toa Arki?
Ne sum videla. Aj proveri ako imas kazuj molim te.
Jas vcera bev vo Beverly Hills i vo Adrijano, i vo Bunjakovec dole i vo Ramstore ama nikade nema. Imaat samo bela,crvena, zuta i plava.
MZ pogledaj pa javi.

vo Gorce e. na raskrsnicata koga se odi za Tetovo. nema veze da ti objasnuvam, ke vidam utre, pa ke ti kazam. skroz zaboraviv na ova, a sekoj den sme tamu. ima i wenice prodavnica i deneska bev mu kupuvav farmerki na Julian.
i super igracki ima, najdobri vo celo skopje.

16 ožu 2010, 13:50

Bila u TL,nema srebrne :/

16 ožu 2010, 21:55

nema

16 ožu 2010, 22:56

mi smo imali srebrnu u velikom paketu play doha koji je napravljen u obliku palete (za slikanje). iz turbo limača.
najbolje da djevojčici objasniš da amalgamske plombe nisu in. samo bijele. ;)
Odgovori