Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
03 tra 2010, 20:04
zanima me u kojem dijelu Splita se nalaze Gripe?
Znači, ono, sjeveroistok ili tak nekak
koliko je otprilike udaljeno od mora
u kojem kvartu se nalaze? ili pored kojeg kvarta se nalaze?
ne uspijevam naći na karti i nikako ne mogu locirati u kojem kvartu da tražim apartman a da je blizu Gripama
hvala
03 tra 2010, 20:32
Blizu je Bačvicama i blizu je Rivi. Dakle, ideš samo južno.

E, da, traži apartman u Radunici, to je od Gripa 5 minuta udaljenosti, a jedan od najlipših kvartova u gradu.
03 tra 2010, 21:37
hvala, idem sad tražiti
05 tra 2010, 08:23
Jos jedan savjet. Ako dolaziš autom, a nađeš apartman u Radunici, pitaj za parking.
Nije bas auto friendly kvart

. Radunica je dobar izbor ako želiš ta 3-4 dana zaboravit na auto i sve obavljat
šetajući
05 tra 2010, 11:06
hvala
ma sve apartmane koje smo našli u radunici za 4 osoe imaju 30-35 kvadrata
to m je fakat premalo, tak da ćemo vjerojatno tražiti nešto u nekom drugom kvartu
05 tra 2010, 15:52
Radunica je stari dio grada, sa starim kućama, zato su tako mali apartmani. Ali prelijep kvart.
Split nije Zagreb, kvartovi nisu tako udaljeni, pa zapravo možeš naći u okolici Gripa apartmana u krugu kilometar i obuhvatiti pola grada.
05 tra 2010, 16:03
ok
06 tra 2010, 15:58
Tebi treba prespavat na Gripama, evo iznajmit ću ti ja svoj trosjed
Radunica ti je među jeftinjim kvartovima za najam al ne očekuj prevelik luksuz, osim kod iznimki gdje je onda i cijena paprena. Moji prijatelji su nedavno tražili stan u Splitu i u Radunici su bile još najbolje cijene što se tiče užeg centra.
Lučac ti je isto ok i odmah je iznad Radunice.
06 tra 2010, 16:49
ma treba mi za nas četvero
hvala svejedno
ma sad mi više uopće nije bitna lokacija, nekaj bumo našli
06 tra 2010, 17:08
Kako rekoh, ako ne nađete ništa pta vam paše, ustupim vam ja svoj stan. Mi se penjemo kat više.
06 tra 2010, 17:32
imaš pp