Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

mala pasirka

11 tra 2010, 23:04

Ima li gdje u Zagrebu za kupit ovakvu pasirku (kao npr. za raditi pire od rajcice) ali malu?? Jel netko to vidio?
slika

Re: mala pasirka

12 tra 2010, 12:25

Koliko malu?
Mislim da sam nest vidjela u nami na kvatricu. Al nisam sigurna. Ni je li mala dovoljno

12 tra 2010, 17:13

Mala za npr 0,5l. Htjela bih to za radit djecje kasice, hocu izbjeci stapni mikser.

12 tra 2010, 18:45

Mislim da Tupperware ima tako nesto I nije preveliko.

12 tra 2010, 18:50

S obzirom da ti treba za kasice, pretpostavljam da ovime zelis izbjeci skroz glatku kasastu strukturu.
Meni je za to bio super Mixy od Zeptera (ima I topic) pa mi je D od pocetka bila naucena na vece komadice u hrani.n
Sa njim sa bas da dozirati gruboca hrane. Npr na pocetku sam samo rizu ostavljala grublju, sa 8 mj je jela samo usitnjeno.
Velim ovo je preporuka ak se o tome radi ;)

12 tra 2010, 18:51

ta je pasirka zakon, mamine šalše su najbolje jer ih pasira sa takvom pasirkom, a ne sa štapnim mikserom

12 tra 2010, 18:54

Vidim, ovaj Mixy je nesto kao stapni mikser s dodatkom one posudice. To ne bih. Ja bi bas rucnu pasirku.

12 tra 2010, 18:58

Slican je, ali neusporediv jer ima razne nastavke.

Pogledaj Tupperware katalog, meni su njihove stvari zakon, a za pasirku sam 99 % sigurna da ju imaju.

12 tra 2010, 19:15

Tanja, za prvu ruku (ako ne nađeš malenu) možeš kupiti i ovu od litre. Ja sam svoju (ali plasticnu, samo ima metalne noževe) kupila u Mercatoneu, za nekih 30-tak kuna. Jednostavno se rastavlja, perem je u perilici osim onog dijela s noževima.

12 tra 2010, 21:01

Mogu ja bit samo znatizeljna, zasto to umjesto stapnog miksera?

12 tra 2010, 21:07

Sanika je napisao/la:Mogu ja bit samo znatizeljna, zasto to umjesto stapnog miksera?

I ja se ubacujem u red znatizeljnih.

12 tra 2010, 21:43

Zato sto u ovome hrana ipak ostaje mrvicastija od miksera. A htjela bih ga sto prije poceti navikavati i na pokoji sitni komadic u hrani, a ne da sve bude jednolicna masa. Zato da ne smisljamo bjesne gliste kad odemo na more ima li u kampu struje ili nema (za Lukasa smo miksali na akumulator u autu :roll ). I zato sto me fura na rucno pasiranje. Eto. :mrgreen

12 tra 2010, 21:47

Vidiš,pametno ti je ovo. :dada
Ja imam veliku, toliko veliku da mi je nezgodno baratati s njom.
Dobro bi mi došla neka manja.

12 tra 2010, 22:25

Tanja, probaj pogledati u onom dućanu kraj Maje kod Džamije. Ne mogu se sjetiti sad kako se zove, ali oni imaju sva i obična i šmensi čuda od pomagala

sinulo mi -Bella forma se zove.

osim njega još Muller ili Sve i svašta u Stupniku

12 tra 2010, 22:36

Znam gdje je Bella forma. :dada

12 tra 2010, 23:12

Okej, mislila sam da imas neke nove informacije o dohrani jer ih stalno izvlacis iz rukava ;)
Ja isto manje usitnjavam Maksimu nego Pauli, al osim za meso, posluzi svrsi i obicna vilica :D

A jel spomenuo netko NAMU? Kvatric, na katu ima svasta, vjerujem da ima i pasirka :mah

12 tra 2010, 23:18

To cu odmah sutra obici.

13 tra 2010, 11:02

Osim pobrojanog, zaista ima razlike u okusu (pasirano/miksano) :dada

13 tra 2010, 21:35

folne je napisao/la:Tanja, probaj pogledati u onom dućanu kraj Maje kod Džamije. Ne mogu se sjetiti sad kako se zove, ali oni imaju sva i obična i šmensi čuda od pomagala

sinulo mi -Bella forma se zove.

:klanja nasla u Bella Formi, tocno ovakav kao na slici. Imas kavu Folne.

14 tra 2010, 00:28

tanja, koliko si ju platila? i meni se sviđa iz istog razloga ;)

14 tra 2010, 00:37

170kn. Kuchenprofi je firma.

14 tra 2010, 08:25

ideeš! i mislila sam da nije jeftina, tamo su sve stvari skupe :dada

14 tra 2010, 08:32

:zivili

22 tra 2010, 22:24

Vidjela jucer u Inetrsparu od Fackelmanna http://www.fackelmann.de/no_cache/facke ... Pid%5D=186

23 tra 2010, 09:06

:zivili pogledat ću, još je nisam našla.Tnx.

19 svi 2010, 22:38

bok mame.
nova sam i slučajno sam našla ovu temu o pasirci i totalno sam se oduševila pa sam se evo registriala da vam zahvalim na informacijama.
imam sinčeka 6 mjeseci i svu klopicu mu sama kuham
najviše sam se gnjavila sa integralnom rižom koju sam sam pasirala na način da sam mu istiskivala kroz cjediljku
svaki put sam se namučila jer je riža čvrsta i nije iste strukture kao npr proso ili ostale žitarice
i evo nađem super informaciju za pasirke di ih mogu kupiti!
HVALA VAM TISUĆU PUTA!! :rodj

Inače bebaća hranim po makrobiotičkoj kuharici Jadranke Boban Pejić di ona izričito preporučuje da se ne miksa hrana već da se propasira iz razloga što se miksanjem mijenja struktura molekula hrane i što nije više vitalna kao ona pasirana...a na kraju krajeva i drugačijeg je okusa...

uglavnom hvala vam..sutra odmah idem u shopping! konačno!!
Odgovori