Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

eBay - tips&tricks

15 tra 2010, 17:57

prilično sam nepovjerljivapo pitanju kupovine na internetu, a sila me neki dan natjerala na ebay. i9 sad vas molim da mene neuku prosvjetlite - na šta treba paziti, što ako... šta ja znam, sve što treba znati o tome.

ili sam ja u zabludi, a sve je jasno ko pekmez.

Re: eBay - tips&tricks

16 tra 2010, 09:57

ja te ne mogu prosvijetliliti jer i meni treba isto :mrgreen
i ja sam se neki dan registrirala na eBay, krenula u kupovinu, odabrala artikl i onda dobila nekakvu poruku o verifikaciji koja me otjerala :mrgreen
jesi li i ti dobila tu poruku ?

16 tra 2010, 23:04

je , iskočila je ta poruka, mm je to neštop napravio i ond su rekli da je kupovina uspjela i dobio je potvrdu na mail. jučer je dobio i potvrdu da je artikal posla i stiže za dva tjedna iz Hongkonga.

ali ja bi stvarno voljrla znati kako preživjeti na ebayu.

16 tra 2010, 23:10

ak možeš pitaj ga jel izabrao telefonsku verifikaciju ili kartičnu ?

09 stu 2010, 13:24

evo iskusna shopingoholičarka s ebay-a se javlja ako ko ima pitanja...

p.s. za one koje ga naveliko koriste.. Da li vam kasne paketi u zadnje vrijeme? Ja kupila valjda već 100 artikala u zadnjih 1g i nikad ništa nije bilo izgubljeno ali kupila nešto 19.9 što još nije stiglo (dobila refund) i 18.10 dva paketa ne stižu.. :angry :/ :( .. :boksa bi tog koji je to maznuo!!

09 stu 2010, 16:08

I ja, danas sam poslala upozorenje. Ali nije ebay nego FragranceX - naručila parfem s besplatnim shippingom i nema ga. Ako ne odgovore pokrećem dispute na Paypalu.

Cure, gdje vam je verifikacija, na ebayu ili paypalu ?

10 stu 2010, 12:44

jedan paket došao, onaj poslan prije 3 tj,- još da nije lažnjak, sva sreća nikad ne kupujem marke, ovo bilo za nekog drugog...

13 stu 2010, 20:11

Ja se još nisam registrirala, ali imam pitanje.
Kako se prijavit na Paypal, otvorit račun i sl.? I kako ide to sa olačanjem preko Paypala. Koliko je to uopće siguran način i podaci o tvom računu koje tamo ostavljaš?
Ajde, prosvijetlite mene neuku. :roll

14 stu 2010, 16:37

nađeš paypal stranicu i tamo imaš register izbornik, to ispuniš podatke, daš im jednu karticu s koje da ti skidaju pare - broj kartice i onda dobiješ mailom kod za potvrdu. Novece ili skidaju s tvog računa ili ti dolazi na naplatu ,ako je kartica tipa american, jednom mjesečno u računu.

koliko ja znam to je najsigurniji način internet plačanja. :mah

26 stu 2010, 15:52

Mene zanima do kojeg iznosa se ne plaća carina za nešto kupljeno na ebay-u. Dali tu ima kakvih trikova! :loce

26 stu 2010, 18:41

oslobodeno je do 160 kn (ukljucujuci i postarinu), osim alkohola, duhana i parfema koji su izuzeti od oslobadanja do 160 kn

26 stu 2010, 23:47

mamma2x je napisao/la:Mene zanima do kojeg iznosa se ne plaća carina za nešto kupljeno na ebay-u. Dali tu ima kakvih trikova! :loce

nema tu pravila.... zavis na koga ti naleti paket na carini.... mi jako puno kupujemo i do sada nam je sve stiglo...
Prošle godine naručili Crocsice i nisu dosle za vise od 2 mjeseca i poslala im da nismo dobili o nakraju nam poslali nova ali nakon toga prođe jos 2 mjeseca i dodju one prve poslane, tako da nam se isplatilo hahaha ( a po datumu na kuverti znamo koje su kada bile poslane)
Odgovori