Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Gdje kupujete hlače?

18 tra 2010, 10:42

Ja sam jucer bila od 9-21sat u ducanima. Nisam kupovala odavno, i bila sam puna volje i para da se obucem od glave do pete. 2-3 stvari koje su mi se svidjele- nije bilo broja. A ostalo -... Ja ne znam, vjerojatno je i do mene, ali ja nisam NISTA kupila. Bas nista. A najviše su me u pojam ubijale hlače. Fine hlače, može na crtu, ne keper, pamuk i kak se zovu ti materijali, nego fine hlače, kao od odijela. Klasične. Mislim, ak se dobro sjecam , jedne jedine sam našla u sportini. No razlika između brojeva je preogromna i u 36 jedva dišem, 38 mi pada preko bokova.

Obzirom da nisam za sivanje hlača, gdje još da pogledam? Jeste li nedavno kupovale takve hlace? Ima nekih svilenkastih, gore široke ko dimije, dolje do gležnja uske, ali mislim da sam previsoka za to.

I još nešto: znate li za modnu marku "oui"? Tko ju sve drži?

Re: Gdje kupujete hlače?

19 tra 2010, 09:04

Zara, Massimo Dutti, Benetton, Top shop...

19 tra 2010, 09:06

Da li možda postoje dvije iste teme, ja sam na jednu jučer odgovarala i ivanaibruno mi je odgovorila natrag, kupila je hlače :conf

19 tra 2010, 09:11

Marks&Spencer.
I ima jedan dućan u Zvonimirovoj na uglu s Bauerovom. Kod njih sam kupila jedne crne. Neuništive su, a super stoje. I k tome su vrlo povoljnih cijena.

19 tra 2010, 16:35

da, taj masimo duti- to sam na forumu čitala, netko ih je hvalio još kod otvorenja WG. dopadaju mi se njihove stvari, bila sam tamo, ali nemaju fine. imaju pamučne hlačke. i lanene.

e al imaju mrak cipele. jedno 3-4 para su mi za 5.

i da- trebalo bi spojiti ta dva ista topica u 1, izgleda sam ga dva puta otvorila... greškom, naravno.

p.s. nego, neće me soping. hlače sam kupila, danas odmah nosula i...- u tkanju imaju onu groznu crnu kvržicu koja sad izbija na površinu tkanine... isuse, kad bi ih mogla reklamirati... to je baš na mjestu gdje mi se vidi, naprijed, iznad koljena. kad sjednem, u prvom je planu ta greška u tkanju
Odgovori