Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

MTČ dućan Zagreb - GDJE?

19 tra 2010, 11:43

Sve iz MTČ-a i Lumpy-ja sam kupovala SVIMA u obitelji u dućanu na križanju Ilice i Vinogradske, koji se zatvorio i eto sad tamo Mlinara (i ukupno 7 pekarnica na rasponu od 200 m :/ )

Dakle, ja sam MTČ fan, i sad ne znam gdje bih mogla kupiti njihovu robu, ne treba mi samo za male nego i za velike. Znam za onaj dućan u shopping centru Vrbani, ali tamo imaju samo za male, a i nije neki izbor.

Danas bila u Nami na Trgu, oni imaju samo MTC donji ves. Djecja roba uglavnom kineska :roll

Ima li igdje u Zagrebu ducan koji drzi MTC i Lumpy robu?

Vidim da netko pita za trenirke - oduvijek sam klincima kupovala MTC trenirkice, ves, majice, carape i sl. i to je bilo jako kvalitetno (npr. gacice je mladji nasljedjivao od starijeg, svo rublje redovno iskuhavam, presvlace se naravno svaki dan - i neki dan gledam, te gacice jos uvijek izgledaju tip top!!!).

Stoga mi je jako zao sto se zatvaraju NASI HRVATSKI ducani s KVALITETNOM robom, a otvaraju xx ducani s robom upitne kvalitete.

Re: MTČ dućan Zagreb - GDJE?

19 tra 2010, 11:52

Znad da ti neću pomoći puno, ja odem u ČK povremeno, tamo ima i tvornički i "normalni" dućan, premada ja najviše kupujem veš, piđame i čarape. U Zg mi isto fale - bio je neki tvornički kod CROSCA ali mislim da su ga isto zatvorili.

21 tra 2010, 16:05

Mtč "Leptirić" u Importane galeriji, 1. kat
al je samo za djecu

21 tra 2010, 16:07

u getrou je uvijek solidan izbor MTČ robe i sa mali i velike

22 tra 2010, 10:37

Park Stara Trešnjevka, odmah na stanici tramvaja u smjeru Remize

22 tra 2010, 10:41

Nema tamo vise, Nadice, sad imaju robu Neda Sinj.

22 tra 2010, 10:46

imam dojam da se oni zatvaraju, sveki mi je kupila djeci u ST hrpicu robe i donjeg rublja za male pare :dunno

22 tra 2010, 11:09

a jel jos uvijek ima onaj ducan kraj dzamije :da?

22 tra 2010, 12:13

Na njihovim stranicama piše: Rudeška 140 PC Vrbani

Ima i u Ludbregu, a jučer sam bila tamo, a nisam znala :bonk

Klinci su mi prerasli sav veš, trebam ga puno a da nije skup i da nije kineski. Onaj Gamaufov mi je trajao genijalno dugo...

22 tra 2010, 12:17

Da, to je stara Nama na Vrbanima. Oni ne drze donji ves, ni za klince ni za velike.

Ne mogu vjerovati, prvo su iz Zagreba nestali Bambolini ducani, sad MTC :ne kako onda da kupujemo hrvatsko :dunno

22 tra 2010, 12:18

e
Zadnja izmjena: jopic2; 29 stu 2011, 15:32; ukupno mijenjano 1 put/a.

22 tra 2010, 12:18

e
Zadnja izmjena: jopic2; 29 stu 2011, 15:32; ukupno mijenjano 1 put/a.

22 tra 2010, 12:19

meni se čini da je bambola otvorila nedavno dućan na jarunskom placu, zapadna strana

kaj se nede senj tiče - imali su ga i oni na placu ali zatvorili

22 tra 2010, 12:22

Vidla sam na tgu francuske,na čošku sa vinogradskom

Procitaj moj prvi post, ovaj je topic otvoren jer je taj ducan zatvoren :lol
Odgovori