Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Birkenstock za djecu

26 tra 2010, 14:09

Vidjela sam na njihovom sajtu prekrasne dječje klompice, poslovično su skupe. Zanima me ima li netko da svojoj djeci kupuje birkice? Frendičin mali obožava crocsice, ali birkice mi se čine nekako zdravije, ipak su od prirodnog materijala. S druge strane, bojim se da bi onaj anatomski oblik mogao smetati djetetu. Iskustva? Ja svoje obožavam ali s djecom se nikad ne zna! :roll

Re: Birkenstock za djecu

26 tra 2010, 14:12

kod nas u vrtiću djeca ih nose- i sandalice i natikače. Ja ih svojoj djeci nisam kupila, preskupe su mi, ali ih ja imam

26 tra 2010, 18:57

moja D., 4,5g. stara, ima ovakve
http://www.birki.de/sandalen-schuhe-clo ... 543#imgbox
i obožava ih

26 tra 2010, 20:42

Kod nas ih im dosta klinaca za slape u vrticu.
Ako ih mislis uzimati za ljeto... mislim da su pretople. Ja imam Birkice i dosta mi se znoji noga unutra. Lukasu ih nisam ni kupovala, on je stovatelj Crocsica, ne skida se iz njih.

26 tra 2010, 21:22

Nanoibeba je napisao/la:kod nas u vrtiću djeca ih nose- i sandalice i natikače. Ja ih svojoj djeci nisam kupila, preskupe su mi, ali ih ja imam

ja sebi planiram uzet koliko si platila za sebe, i di ih mogu nac?

26 tra 2010, 21:32

http://www.birkenstock.hr/default.aspx?idc=4

ne znam jel svi drže i dječje al možeš nazvati

26 tra 2010, 21:39

hvala snow.

ma ja sebi gledan uzet i one na feder, a neznam koja je marka, ima ih u ljekarni, dodu 600 kn, pa sam mislila da mozda i njih nema u tom ducanu, nista sad znam di cu trazit pa cu vidit.

28 tra 2010, 10:02

Tanja, kaj se u crocsama ne znoji nogica? Meni je to nekako bio glavni minus za crocse jer imam dojam da se potoci znoja stvaraju u njima. :/

28 tra 2010, 10:03

Baš i ne, u pravim Crocsicama se ne znoji noga. Zatvorene Birkice su definitivno pretople za ljeto.

28 tra 2010, 14:13

da, zatvorene birkice su pretople za ljeto, ja ih imam i noga se znoji.
D. nosi birkice po doma ko' papuce, i na carape i na bosu nogu i nist joj ne smeta.
proslo ljeto je provela u crocsicama, a sad uopce nece u njih. mozda je razlog model crocsica, sad ima mary jane, a prosle godine je nosila cayman :dunno

28 tra 2010, 14:17

Moja Sara godinama nosi otvorene ljeti. Nisu prave, nego one iz Peka, ali ona ne smije nositi japanke ni slične ravne proizvode, pa su joj ove zakon.

28 tra 2010, 14:17

ja se iz svojih birkenstokica se skidam :mrgreen
ljeti ih nosim u slobodno vrijeme non stop, a zimi ih nosim po doma kao papuče na čarape :dada
obožavam ih :srca

28 tra 2010, 14:44

moja cura je s gustom nosila ovakav model:

slika

28 tra 2010, 21:45

U Crocsicama se noga ne znoji.
Ja imam zatvorene Birkice, pretople mi za ljeto. Ljeti nosim njihove japanke.

28 tra 2010, 23:29

Mi svi doma imamo krokse (origigi) i svima nam se noga znoji u njima :dunno Kak se nebi znojila?
A slazem se da su birke pretople za ljeto.

28 tra 2010, 23:31

ali ima baš slatkih dječjih ljetnih modela, sa trike-trake načinom izvedbe :dunno otvoreni prsti, peta, svugdje propuh... zašto bi te bile pretople? ovako nešto slično kao što je Mala Bornica dala sliku...

29 tra 2010, 07:46

Ma, nisu pretople, ove otvorene. I ja sam ih nekad nosila. Sad nosim zatvorene po doma, ali zimsku varijantu.
Odgovori