Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
07 lip 2010, 15:29
proizvođač Krka - zove se SET puder sprej. Bilo ga je uvijek i svugdje. To je jedina stvar koja me spašava od svakodnevnog pranja kose.
I sad ga izgleda više nema. Nema ga u DMu, nema ga po apotekama,u Nami, svugdje gdje se mogao naći. Bijeli sprej s plavim nazivom i nešto malo crvenoga.
E sad, ako ga netko vidi igdje u Zagrebu za kupiti, javite. Sve se nekako bojim da su ga prestali proizvoditi. U međuvremenu sam kupila 3 druga, i ni jedan nije tako dobar.
Help
Zadnja izmjena:
palunkica; 08 lip 2010, 20:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
07 lip 2010, 19:54
Joj znam koji je to i stvarno je dobar i da ni ja ga odavno nisam vidjela po dm-ovima. Ne mogu ti pomoći, samo podižem temu jer i mene zanima što je s tim. Jesi gledala u Kozma (pretpostavljam da ima to u ZG)
edit: to T u riječi SET je meni uvijek izgledalo kao X
07 lip 2010, 20:03
u ratu sam, prve zime '92 prala kosu sa tim samponom (sprej za suho pranje kose), nakon toga kosa je pocela jakooo da opada, tako kada sam procitala naslov topica sjetila sam se svog iskustva sa istim.
07 lip 2010, 20:06
Meni je isto poslije opadala al pripisala sam to naglom padu hormona poslije poroda. Ionako mi je u trudnoći i babinju bila začuđujuće lijepa pa sam samo čekala kad će se princeza pretvorit u bundevu... ili tako nešto
07 lip 2010, 23:08
Nema ga više, kažu u apoteci da se trenutačno ne može naručiti. Kupila opet neki, duplo skuplji a ni blizu tako dobar,
Ja ga koristim već dugo, nije mi nikad padala kosa od njega, meni je OK. I sad sam tužna
07 lip 2010, 23:46
Postoji šampon za suho pranje kose?
Kako to izgleda u praksi?Natrlja se kosa time i onda?
08 lip 2010, 09:17
Posprejaš po kosi, ostaviš 5 minuta, dobro istrljaš kosu ručnikom i isčetkaš. I kosa izgleda kao nova. Ja imam jako masnu kosu pa me to spašava da ne moram prati svaki dan, nego svaki, recimo treći.
Ja stavim samo na korijen.
08 lip 2010, 09:23
Stvarno?!

Kak ja za to nisam znala... Meni se kosa užasno masti, svaki drugi dan je moram prati jer izgleda baš masno,
naravno kako je stalno perem tako mi otpada dosta, i sušilo za kosu čini svoje...
08 lip 2010, 12:06
ja sam nekad znala pribjeci puderu vulgaris, onom djecjem

ali NIJE dobro, zacepljuje pore oko kose
08 lip 2010, 16:08
mmar ja isto moram često prati kosu a kad sam rodila dovoljno mi je bilo dvaput ju tim samponom oprati jer mi se kosa nije mastila uopće. Inače nakon takvog "pranja" ona zaista izgleda i čista i mirisna i svilenkasta, baš kao da je zaista oprana. Samo pazi da ne pretjeraš sa sprejem (kao što sam ja jednom

) jer onda je teško iščetkati taj puder što se stvori pa kosa djeluje sijedkasta
edit: ali meni se kosa u trudnoći i osobito u vrijeme babinja nije uopće mastila - ni najmanje a inače je masna treći dan od pranja.
Zadnja izmjena:
rusulica; 08 lip 2010, 16:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
08 lip 2010, 16:13
Nije za dva tjedna, meni je to za preskočiti svakodnevno pranje.
Zar baš nitko nije vidio taj sprej za kupiti??
mmar, slijedeći najbolji iza ovog gore je Klorane za masnu kosu, nije tako dobar ali može proći. Ali cijena mu je 74 kune, a ovog navedenog ispod 40, a taj jeftiniji ima i veće pakiranje
08 lip 2010, 20:57
Našla, u Intersparu. Kupila sam odmah 5 komada

Za slučaj da su ih prestali proizvoditi
09 lip 2010, 08:34
super, kod nas se ovih dana otvorio spar, idem odmah danas po njega
29 kol 2012, 00:50
Dižem temu
Dozlogrdilo mi prati svaki 2 dan kosu i dala bi opet šansu šamponima za suho pranje.
Prije dosta godina koristila sam tu i tamo neki, nemam pojma kako mu je bilo ime, i dojam je bio otužan.
Kosa prosijeda i našušurena. I činilo mi se da mi se nakon toga još više mastilo.
Ima li kakvih novih otkrića?
Palunkice, je li ti na kraju bolji taj neki Klorane ili Set (prepisujem nazive kako sam koji našla u tražilici

)
29 kol 2012, 06:58
imaš i syossov sada u dm-u
29 kol 2012, 08:14
SET na žalost više ne proizvode. U međuvrmenu sam probala apsolutno sve što postoji na tržištu, od najjeftinijih do najskupljih i najboljim mi se pokazao neki Aquamarine (plavi i narančasti) iz Mullera. Syoss mi ne valja.
A još bolje od toga je Syossov lak za volumen. U kombinaciji s tim suhim šamponom, totalno suši kosu, perem tek svaki treći-četvrti dan.
Ali i dalje patim za originalnim suhim šamponom i nije mi jasno zašto su tako dobar proizvod prestali proizvoditi
29 kol 2012, 10:21
Moram to probat za pocetak cu probat taj iz mullera pa cu javit rezultat.
Meni se kosa masti strasno, trebala bi ju prat svaki treci dan pa fenirat pa peglat
I onda kad vidim seku koja ode na feniranje i ta frizura traje i traje joj sto nisam pokupila njene gene
Znaci aquamarin i soyoss lak za volumen, uh nadam se da djeluje.
Sto se opadanja kose tice meni je opadala strasno poslje poroda, pa sam osisala sad izgleda ok ali obavezno poslje pranja i susenja peglanje.
29 kol 2012, 10:26
Nije Aquamarine nego Algemarin
Ovaj, kakti za mast

I ovaj, kakti za volumen

Ili obratno
Meni je mrvu bolji plavi
29 kol 2012, 10:36
I koliko to kosta?
29 kol 2012, 12:18
30tak kuna, ali nemoj me držati za riječ, nemam pojma, kupila sam ih prije ljeta, ali nije nešto preskupo
29 kol 2012, 13:15
Hvala
palunkica kad ga isprobam javit cu dojmove
29 kol 2012, 23:47
Palunkice, a Klorane?
30 kol 2012, 00:15
Ne znam što bi rekla, mnogi ga hvale, meni nije bio dobar. Ja imam još jedan zahtjev od šampona, a to je da mi napravi malo volumena. Imam osjećaj da mi taj Klorane nije baš dao neki volumen.
A i košta daleko više nego ovaj koji sad kupujem a traje kraće.
06 ruj 2012, 13:16
Uzela taj neki Batiste kako li se zove iz DM-a...čini se dosta efikasan, jednom do sad probala.