Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
09 lip 2010, 12:28
Već si godinama hoću kupiti nove jer imam neke stare i isprane a sad je evo konačno ljeto stiglo. Mislim na pokrivače za spavanje.
Gdje ih ima i koliko para, uštedite mi vrijeme i trud.
09 lip 2010, 12:32
E sad, za cifre ne znam, ali Ikea ih ima, a u Zg ih je imao Nas dom na dzamiji.
09 lip 2010, 12:37
Imam krasni bordo Svilanotov. Za klince dva zelena i dva natur.
Prvo gdje bi išla gledati je Dota u WG. Cijene
09 lip 2010, 12:38
Svilanit imam tu pod nosom pa ću pogledati. U Westić mi se ne da. Znam da sam ih vidjela i u nekom prospektu, da li Interspar ili tako nešto, ne sjećam se.
09 lip 2010, 12:48
Ma imaš ih u prospektima, mislim da sam i u Mercatorovom vidjela veliki za cca 150 kn.
Ali, iskreno, ne može mi se to usporediti kvalitetom.

Svilanit ako nađeš da ti paše boja dezen i da nije paprena cijena su stvarno odlični.
09 lip 2010, 12:50

Dobra si, a kako da nađem nepaprenu cijenu, ima negdje outlet? Ja znam samo za ove robno cipelne outlete.
09 lip 2010, 12:54
I ja si to tražim i baš sam mislila povirit u Dote ( doduše u St ali valjda je ista ponuda kao i u Zg) pa javim ako šta ubodem
09 lip 2010, 13:04

Ma zapravo nemam pojma kakve su cijene. Svilanit je nekad držao cijenu. Kako je sad
09 lip 2010, 13:07
svilanitov outlet je u mandi centru. ako idem ovih dana, pogledam ti. koje dimenzije? za onaj tvoj krevet ili za djecje?
09 lip 2010, 13:26
Super, super, ajd pogledaj.

Jedan veliki, 250x220 ili kakve su već dimenzije tih za veliki krevet i dva obična 140x200 za klince. Ili četiri takva obična.
09 lip 2010, 13:33
Mi imamo jedan od odeje ili svilanita i nije usporediva kvaliteta s druga dva koja su neki lošiji proizvod (ovi prvi su puno mekši)
Ono što se meni u zadnje vrijeme nije sviđalo na Svilanitivim je struktura tkanja (s nekim cvjetnim aplikacijama i sl. - meni su bili najljepši oni s uzormom kvatratića ...)
Čini mi se da nisu loši bili zadnji (ja isto već par godin ačekam zgodan dezen da dokupim još koji

)
Ovih jeftinijih bilo je u onim nekim dučančićima u Vlaškoj oko Petrove, Kvatrića s ručnicima i sl.
09 lip 2010, 13:38
Ja sam prosle godine kupila dva smedja u Mercatoneu - bilo ih je u raznim bojama. Kavliteta OK. Ali pojma nemam da li imaju ove godine.
09 lip 2010, 14:13
ja sam prije ohoho godina kupila u getro-u, obične bijele frotiraste pokrivače, nisu bili skupi, odlično se održavaju, iskuhavam ih u mašini.
Volim kad su mi malo čvršči ne volim po ljeti "mekane" pokrivače to mi dođe kao da sam se pokrila dekom
Sad i ja moram u nabavu novih jer sam ove odnjela na more.
09 lip 2010, 14:47
Bila sam u obližnjem Svilanitu i baš ovo što Kris kaže, imaju neku ružnu cvjetastu strukturu tkanja i ružnih su pastelnih boja, nisu mi se svidjeli. I premekani su zaista, ovako kako kaže giami, vjerujem da bi previše grijali, i ja bih neke malo grublje.
Cijena je čini mi se 460 kn za veliki 200x250 a 270 kn za manji 140x200. Rado bih jeftinije.
09 lip 2010, 15:07
Baš je too much
09 lip 2010, 15:09
viđala sam ih u Nami, ali sam potpuno zaboravila koliko su koštali (ali gledala sam ih dok sam bila na porodiljnom i bili su mi preskupi - čitaj bila sam potpuno ekintirana - ali mislim da su puno jeftiniji o ovih iz Svilanita)
meni je na kraju mama kupila na Koridoru (BiH), ali nisam baš zadovoljna tkanjem, dosta su se iscufali
s druge strane, jako su mi ugodni
tako da bi ja rado neke tog tipa, samo kvalitetnije

(al sam ga objasnila)
Žao mi je što nisam kupila bar jedan kad sam bila kod mojih u VK u Aladinu, cijena im je bila OK, ali ne znam kakva im je kvaliteta
imamo i jedan pastari i ružni ali je super za pokrivanje- baš taman, ni previše ni premalo
mislim da ću ga ipak obnoviti (ofucale su mu se trake na rubu)
sorry nisam baš nešto pomogla
09 lip 2010, 17:19
kupila nema mjesec dana na nekoj akciji u kauflandu, veliki 2x2 je bio nekih 90kn, a 2x1,4 70kn cca. jednobojni sa kockasti uzorkom.
09 lip 2010, 17:19
Ja sam uzela u
Superkonzumu, mislim krajem travnja. Bila je akcija 30% na tekstil. Njihova marka K home, cijena 70,00 kn na akciji (dakle 100,00 normalno) za 150x200. Imam 2 žuta, plavi i bež. I nadam se da ću uspjeti naći još jedan bež po 100,00 kn za kauč

.
09 lip 2010, 17:20
Crazy Daisy je napisao/la:kupila nema mjesec dana na nekoj akciji u kauflandu, veliki 2x2 je bio nekih 90kn, a 2x1,4 70kn cca. jednobojni sa kockasti uzorkom.
To bih ja. I baš jednobojni jer su mi lancuni šareni
12 lip 2010, 08:20
Kupila sam ih u nekom dućanu sa opremom za kuću u Shopping centru Prečko kamo sam slučajno nabasala.
Jako su lijepih boja, cijena dvostruko manja od ovih u Svilanitu.
Nadam se da će biti ok.
12 lip 2010, 08:58
barbi napiši molim te koliko košta manji prekrivač?
12 lip 2010, 09:36
Još su mi u gepeku, mislim da je taj manji cca 150 kn.
12 lip 2010, 10:30
Hvala...mislila sam da su jeftiniji
12 lip 2010, 11:01
ja sam jučer u nami na kvatriću kupila dva manja bijela, cijena 157kn, obični, takve imam i s njima sam baš zadovoljna.
13 lip 2010, 14:25
Barbi je napisao/la:Bila sam u obližnjem Svilanitu i baš ovo što Kris kaže, imaju neku ružnu cvjetastu strukturu tkanja i ružnih su pastelnih boja, nisu mi se svidjeli. I premekani su zaista, ovako kako kaže giami, vjerujem da bi previše grijali, i ja bih neke malo grublje.
Cijena je čini mi se 460 kn za veliki 200x250 a 270 kn za manji 140x200. Rado bih jeftinije.

ja sam krenula čitati i baš sam ti htjela napisati kako sam se okrenula prošlo ljeto na peti van iz dućana, kad sam vidjela cijenu.
Inače, kupila sam naše u Emmezetti. Cijene se ne sjećam točno, ali ni blizu Svilanitovoj i izvrsni su. Ima jednostrukih i duplih.
16 lip 2010, 10:14
Barbi super za shopping

a meni sad treba info gdje da kupim prekrivače ili deke ili kak se to već zove sa čim da prekrijem bež kutnu garnituru u boravku... naime strašno mi se prlja i ak ležim na njoj jako se znojim pa bi je željela prekriti sa nekom plahtom ili sa nečim

ali onak da mi izgleda zgodno...

imam na njoj smeđe jastučiće onak više ukrasne...
16 lip 2010, 12:01
Ja na dio za sjedenje stavim đersej plahte sa gumicom. na dvosjed mi odgovara baby veličina a na trosjed veličina za jedan krevet. Možeš dati i šalturici da ti prilagodi veličinu
16 lip 2010, 14:43
Ja kao prekrivač u dnevnom boravku koristim one indijske tkane prekrivače pamučne - moji su bež tj. potpuno svijetli - ima ih svuda i u raznim bojama.
17 lip 2010, 08:36
Bila sam jučer u Svilanitu i našla ovo:
http://svilanit.hr/prekrivaci/lux4.php baš u toj bež boji... ali nekak mi se čini tanki
A opet neznam koliku veličinu bi uopče trebala tražiti za kutnu garnituru?
21 lip 2010, 10:49
Vidjela zgodne u Intersparu