Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Mogu li reklamirati bez računa?

11 lip 2010, 10:09

Dakle, moja lijepa Sisleyeva haljinica, oprana dva puta, a nošena četiri ili pet puta - izgleda kao stara krpa.

Račun više nemam.
Mogu li je reklamirati? Ili se bar požaliti u trgovini u kojoj sam je kupila? :/

Re: Mogu li reklamirati bez računa?

11 lip 2010, 10:17

mahima je napisao/la:Dakle, moja lijepa Sisleyeva haljinica, oprana dva puta, a nošena četiri ili pet puta - izgleda kao stara krpa.

Račun više nemam.
Mogu li je reklamirati? Ili se bar požaliti u trgovini u kojoj sam je kupila? :/

Probaj, nemaš kaj izgubiti, pa piše na etiketi da je njihova, a možeš se žaliti direktno njima (Sisley) ili dobavljaču. Sretno :mah

11 lip 2010, 10:19

Ja bih rekla da, ako dignes dovoljnu buku i dobro se postavis - mozes.
Nitko ne moze ocekivati da mjesecima cuvas racun, a s druge strane zbog povjerenja u kvalitetu njihovih proizvoda nije ti palo na pamet da bi se mogla unistiti nakon dva pranja. :kima Preskoci prodavace btw.

11 lip 2010, 10:24

I ako krene naopako, pomeni da ćeš pisati novinama kakvo smeće prodaju :mrgreen
Kod mene to pali.

11 lip 2010, 10:30

Ja se nikad nisam prijetila novinama, ali cesto igram na kartu vjernog kupca, kak sam gore napisala - da tako nesto ne bih ocekivala od njihovih proizvoda, da je strasno da se tako nesto dogodilo i da se pod njihovim imenom prodaju takvi losi/nekvalitetni predmeti.... Prema tome, ja pomazem njima, ne oni meni. :kima

11 lip 2010, 10:41

Ma znam da bih mogla izvaditi svoju karticu i priprijetiti Potrošačkim kodom, ali to mi je bezveze.
I ja mislim igrati na kartu vjernog kupca i ogorčenja :|

11 lip 2010, 10:52

Auuuu. Sisley je navodno pred neko vrijeme izgubio licencu, preuzeo ga je Benetton. Ako si haljinu kupila u Benetonovoj trgovini mislim da nema problema, ali ako nisi :dunno Sisley trenutno prodaje stare zalihe robe, moguće da je već duže vrijeme u trgovini :dunno Ili je materijal viskoza koja se ofuca nakon par pranja ma koliko ti pazila.

11 lip 2010, 10:57

Hoću reći da ja to sa novinama koristim kao zadnje oružje kad ni jedan prethodni argument ne upali.

11 lip 2010, 11:00

A jel piše na haljini da se smije prati. Nekad se oni tako zaštite pa stave znak samo za suho čišćenje.

11 lip 2010, 11:03

Ma je viskoza, piše prati na 30. Baš sam ogorčena. 300 kuna a nosila par puta.

11 lip 2010, 11:13

Mahima, ako je viskoza onda ti je to TO. Meni se viskoza ofuca nakon dva pranja i kad platim 100kn i 100eura. To je jednostavno takav materijal da se brzo naprave one bobice po njemu. :dunno

11 lip 2010, 11:16

Sad sam kupila i nikad više. Ponijelo me to što je izgledala stvarno jako lijepo.
Odgovori