Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
27 srp 2010, 13:01
dali se meni samo cini ili Turbo Limac propada???
zadnji put dok sam bila na rotoru nije bilo nicega sto sam trazila-sada je navodno zatvoren! ,onaj u avenia mollu mi se cini poluprazan sto se tice malih beba ,takoder takav je i na tresnjavci...
katalozi im se nekako smanjuju,bas sam malo prije gledala katalog preko neta pa imaju dosta slab izbor stvari...
27 srp 2010, 13:19
Rotor je zatvoren. Mislim i onaj u Importane galeriji.
Mislim da radi još samo AM i Žitnjak
I meni se čini da su ošli ća, mada kod zatvaranja
su rekli zbog selidbe na drugu lokaciju..hm
27 srp 2010, 13:23
Zatvoren je u Samoboru i čula sam da onaj u KC ide u zatvaranje.
27 srp 2010, 13:27
TL u Importane galeriji radi. Radio je bar jučer.
Žitnjak je radio neki dan, jeste sigurni da ne radi više???? U petak prošli tj. sam bila tamo, niš nije pisalo..
27 srp 2010, 13:29
Hm, za Galeriju su najavili zatvaranje isto kad i za Rotor.
I sa istim razlogom...
27 srp 2010, 13:32
Ma nisu. Rekli su zatvaranje ili preuređenje. To je bilo kad je bio onaj popust. Sad je sve ko i prije, a cijene su im uglavnom ne snižene..ko bi ih razumio
27 srp 2010, 13:51
toliko ih je zatvoreno?
znaci odose oni...
steta bili su super ...nadam se da ce se oporaviti...
27 srp 2010, 14:06
U Zadru nisu zatvoreni, ali su "opustošeni", kao da se ne naručuje nova roba, poluprazni su, stvarno ostavljaju dojam kao da propadaju
27 srp 2010, 14:11
Šteta.
Mislim,nije da su mi bili nekaj posebno simpatičini, dapače,
al su eldorado za beskonačne nizove školskih dječjih rođendana
27 srp 2010, 14:15
Meni je uvijek njihova ponuda odjeće a pogotovo obuće bila nekako siromašna. Sad mi se čini još i gora a ono što sam primjetila je da dućan u st stalno zjapi prazan u zadnje vrijeme. Da li zbog loše ponude (odjeće) ili je nešto drugo u pitanju ne znam
27 srp 2010, 15:06
Zatvaraju svoje dućane u ciloj HR jer propadaju. Mislim, ovaj u ST koji je zatvoren je radio odlično, ko zna di su se i kako zadužili...
27 srp 2010, 15:56
mirbi je napisao/la:Zatvaraju svoje dućane u ciloj HR jer propadaju. Mislim, ovaj u ST koji je zatvoren je radio odlično, ko zna di su se i kako zadužili...

Koji je zatvoria? Poviše sv. Frane?
Ja sam u petak bila u st3, izgleda ko dućan za duhove
27 srp 2010, 16:02
da ne povjeruješ,
iako sam načula da vlasnik i je bio neki žmukler..............
žao mi je ipak je bio velik i ljudi će ostati bez posla ak je istina da propada.
27 srp 2010, 16:07
Zar vlasnik nije onaj političar Fižulić koji je uostalom vlasnik Magme
27 srp 2010, 17:10
mmar je napisao/la:Zatvoren je i Žitnjak
ma da??? otkad?
27 srp 2010, 17:52
mamashnita od noje je napisao/la:ma da??? otkad?
ma, ja mislim da nije...i tamo je bio popust pa su cure zaključile da bude se zatvorilo..
ajde ako netko ide, ajmo svijeze info
inace da, tamo im je frka, ali sumnjam da budu bas propali skroz na skroz...
27 srp 2010, 18:21
rusulica je napisao/la:Zar vlasnik nije onaj političar Fižulić koji je uostalom vlasnik Magme

ZacKa je napisao/la:
iako sam načula da vlasnik i je bio neki žmukler..............
27 srp 2010, 19:26
mmar je napisao/la:Pa mi smo bili na nekakvoj zadnjoj rasprodaji pred zatvaranje. Ko tu koga da prostite

.
nisu definirali zatvaranje ili preuređenje..po meni je to bio marketinški trik
27 srp 2010, 20:33
ja sam bila u nedjelju na žitnjaku radio je,robe ima,ljudi ko u priči
nekakvo sniženje najavljuju samo još nije počelo
28 srp 2010, 07:47
U Importanne centru na Glavnom kol. radi normalno i Turbo sport i Turbo limač.
Nedavno sam slučajno, jer nikad tamo ne idem

bila u city centru, radi normalno
A prije neka dva tj. u King crossu (isto slučajno

) isto je normalno radio

Ja čula da su Rotor zatvorili jer će biti u Arena centru
28 srp 2010, 07:58
Nisu oni naglas govorili da se zatvara. U Primi 3, u ST, se zatvorio prvo Turbo sport. Navodno je Turbo limač slijedeći.
28 srp 2010, 09:47
Kao što je netkjo rekao marketinški trik, je kriza je svima pa i njima a potiho se zatvaraju pa napune blagajnu...........
28 srp 2010, 11:43
I kod nas jedan zatvoren, a drugi valjda još radi.
28 srp 2010, 18:14
žao mi je svih tih ljudi koji će ostati bez posla

a da se tl srozao, stvarno jest!!!
nemaju apsolutno ništa, niti jednu najobičniju tutu ili baby kadicu u cijelom Zagrebu.
28 srp 2010, 22:23
Po meni bolje im je da se zatvore jer ovo sta sada nude, prvenstveno mislim na opremu za bebe te odjecu, je katastrofa! Coconut i Bearfoot su spale na najgoru mogucu razinu po kvaliteti a i dizajn im je otisao totalno vrit i sad im je na rangu one MANE i sl. shita. Evo samo jedan detalj-bodiji za bebaca: beskonacno se rastezu u SIRINU a nista u DUZINU! Jel to namjerno pa da svaki mjese moram kupovati vecu velicinu?! SRAMOTA!
Igracke: isto jad i bijeda. Ponuda Legaca i Barbika je strasno slaba a ne mogu se oteti dojmu da im sve igracke, izuzev tih par poznatih brendova koje imaju u kolicinama za na prste prebrojat, manje vise djeluju nekak jeftino i jadno-ko iz kinsekog ducana sve po 12 kn.
Sjecam se vremena kada sam bila trudna sa Franom, bili su super, ponuda im je bila fenomenalna-imali su puno kvalitetnih proizvoda: prekrasnu i kvalitetnu posteljinu za bebe, ogroman izbor Nukovih proizvoda, krasne najnovije modele kolica, Esprit i Mexx odjecu (to mi najvise fali sto to vise ne drze i te marke odjece je sada zapravo nemoguce naci bilo gdje u Zg-u a tako je kvalitetna i lijepa). Uzasno su se srozali i ak tak misle nastaviti, bolje im je da se zatvore.
28 srp 2010, 22:26
Fran točno tako, dobro si to sročila
28 srp 2010, 22:59
Propadaju unazad pola godine. Info shefa jednog TL u Os.
29 srp 2010, 09:06
Kod nas se nešto i Urban Republic klima, nešto su prebacivali robu u taj TL koji je ostao.
Baš, na kraju mi žao ljudi koji su ostali bez posla.