Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
30 kol 2010, 01:10
...znate onu bivsu veliku knjizaru Mladost pokraj Magme, u Ilici na potezu izmedju Frankopanske i Trga? E tamo dolazi Zara! Upravo preuredjuju! Otvorenje krajem godine.CItava kuca ce biti njihov ducan!
30 kol 2010, 09:51
Joj joj... jadne mi u centru

em zara em H&M...

više nije pitanje gdje ćemo provesti pauzu
30 kol 2010, 09:58
filipovamama je napisao/la::joy
A šta se ti veseliš?
Nije te Muller opametio?

A di je H&M u centru?
30 kol 2010, 10:15
h&m ce biti kod horvatincica.
super za zaru - taman za skocit u pauzi
30 kol 2010, 10:32
A šta se ti veseliš?
Nije te Muller opametio?
Ne kuzim, ZARA je vec u ZG-u i nisam primjetila ama bas nikakvu razliku u kvaliteti njihove robe kupljenu tu ili u Koellnu, ili Grazu ili Londonu.
30 kol 2010, 10:33
franika je napisao/la:A šta se ti veseliš?
Nije te Muller opametio?
Ne kuzim, ZARA je vec u ZG-u i nisam primjetila ama bas nikakvu razliku u kvaliteti njihove robe kupljenu tu ili u Koellnu, ili Grazu ili Londonu.

Ma ne to Franika
Nego riječ je o prečestim udarima na naše novčanike
30 kol 2010, 10:51
A-haaa!

Ma ja ti to na to gledam nesto vise u stilu: jos jedan dobar ducan vise za razgledavanje!
30 kol 2010, 11:02
[quote][Ma ja ti to na to gledam nesto vise u stilu: jos jedan dobar ducan vise za razgledavanje!/quote]
Upravo tako i ja, ali nevjerojatno kak baš uvijek nađem nešto što mi fali u mojem ormaru
30 kol 2010, 14:34
Ja u Zaru u amollu najcesce nemam volje ni uci. Rijetko kad mi se nesto dopadne, izgleda mi sve ko jeftina straca, u garderobu sam dva puta usla i oba puta je bilo tak zmazano i puno velikih nakupina prasine. Roba nagurana i nabacana (previse toga stavljeno), ono Zare sto sam vidjela van Hrvatske je neusporedivo. Mislim, roba je takodjer lose kvalitete, al bar ducani izgledaju uredno i cisto i pregledno.
30 kol 2010, 14:40
Iskustva iz Zare su mi identična patkinima. Nisam zadovoljna ni kvalitetom većine stvari.
Iako, imam par dobrih odijela iz Zare koja baš volim nositi.
30 kol 2010, 14:42
upravo sam došla napisat ovo što i patka.
većinu krpa iz zagrebačke zare bi na metlu nataknula i oprala podove.
nakon par kikseva ne volim više ni uć' unutra.
30 kol 2010, 14:50
potpisujem sve...prljavo, neuredno, razbacano i nepregledno
30 kol 2010, 14:53
Svaki put kad uđem u Zaru totalno se razočaram i rijetko kad uđem unutra ali ako bude u Ilici gdje znam često otići možda u ušetam.
30 kol 2010, 15:04
ja se toplo nadam da će Zara u Ilici izgledati kao Zara u Austriji ili Sloveniji....tamo u mi prekrasne trgovine...profinjene
30 kol 2010, 16:01
Ja sebi u Zari uopce ne kupujem nego iskljucivo djeci, roba za odrasle nije mi ni pol tako lijepa kao za djecu tako da sam na odjelu za odrasle bila valjda 2 puta i nikada si nisam nista kupila. Ja ZARU iskljucivo dozivljavam kao ducan sa preslatkom robicom za klince.
30 kol 2010, 16:03
patkica je napisao/la:Ja u Zaru u amollu najcesce nemam volje ni uci. Rijetko kad mi se nesto dopadne, izgleda mi sve ko jeftina straca, u garderobu sam dva puta usla i oba puta je bilo tak zmazano i puno velikih nakupina prasine. Roba nagurana i nabacana (previse toga stavljeno), ono Zare sto sam vidjela van Hrvatske je neusporedivo. Mislim, roba je takodjer lose kvalitete, al bar ducani izgledaju uredno i cisto i pregledno.
XXX
30 kol 2010, 16:05
I ja xxxxxx
Nekad su mi bili relativno dobri, zadnjih godina katastrofa, pa čak i ono za djecu nije baš nešto.
30 kol 2010, 16:05
meni su tamo dobri one njihove vunene dolčevite, puloveri...klasika, iako mi frendica isto ko Barbi često dođe u super odjelu iz ZARE
odjeća za klince njihova mi je za klasu manje kvalitetna od recimo H&M-a, sve mi se rastegne, pogotovo majice, print se izliže i sl.

a skuplje je od H&M-a
30 kol 2010, 20:59
Ja sam sebi kupila par vesti i suknju i sve mi se ispralo i razvuklo
A za klince mi se sviđa sve, i mojoj mrvi sam kupila dosta i ništa se nije uništilo. Puno kvalitetnije je za djecu.
31 kol 2010, 19:48
elizabeta je napisao/la:filipovamama je napisao/la::joy
A šta se ti veseliš?
Nije te Muller opametio?

Hoćemo ići zajedno? Prvo na ćevape, pa u Muller, pa u Zaru?
Nego stvarno, ja se veselim, a nikad ništa nisam kupila u Zari

Bila jednom na vratima Zare u AM-u u vrijeme nekih sniženja, prepala se gužve i kaosa i izašla i prije nego li sam ušla.
Možda ova nova Zara bude ljepša, preglednija, bolja
31 kol 2010, 20:00
zara je super za one koji vole lijepu odjeću koja im brzo dosadi pa se ne stigne ofucati. djeca koja je prerastu, mladi koji vole mijenjati.
kupujem u trstu na sniženjima, za malu.
31 kol 2010, 20:10
filipovamama je napisao/la:Hoćemo ići zajedno? Prvo na ćevape, pa u Muller, pa u Zaru?
To me častiš? Ćevapima, vrećicom peanut delighta i zarinom trakicom za kosu?
Ona moja kožna jakna (konjak boje) što sam više puta fotkala za SS je iz Zare (doduše iz njemačke zare) i baš je dugo i često nosim...potpuno zadovoljna
Imam još pokoju o.k. košuljicu.
Vjerojatno i oni imaju čitavu paletu - od kvalitetnih stvari do krpa...