Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Baloni od sapunice - gdje su najjeftiniji?

01 ruj 2010, 08:02

Trebala bih cca 30tak onih puhalica za balone od sapunice, bilo bi idealno kad bih negdje mogla nabaviti samo puhalice (onaj plastični krug s drškom), a tekućinu bih kupila u većem pakiranju. Zna li netko gdje bi toga moglo biti? U slučaju da to ne postoji, gdje bih mogla kupiti najjeftinije one plastične bočice s puhalicama i tekućinom za balone??

Re: Baloni od sapunice - gdje su najjeftiniji?

01 ruj 2010, 09:35

u mulleru su bočice oko šest kuna, možda je to najjeftinije. ne znam za same puhalice.

01 ruj 2010, 12:18

U Mulleru ima sapunica od litre i posebno raznih puhalica, ali ne znam cijene
U Kauflandu je bilo pakiranje od 2,5dcl s puhalicom oko 6 kn, ali ne znam jel toga još ima

01 ruj 2010, 14:10

uh te sapunice, bilo ih je preko nekoliko na RAPEX-ovoj listi štetnih i povučenih proizvoda...kao pune su bakterija...

evo linka.. http://ec.europa.eu/consumers/dyna/rapex/create_rapex_search.cfm?zoek=toys&vanaf=21&jaartal=2010

slika

03 ruj 2010, 11:52

a baš sam htjela reći kako ima u Štimcu jeftinih, oko 5 kn/kom ali to su ovi sa slike iz Sanikinog posta!

07 ruj 2010, 11:34

u Mulleru je litra Pustafix tekućine 36,00 kn.
U One2play za 20,00 kn puhalica s ventilatorom, na baterije. Baterije nisu u paketu. Puhalica je odlična, napravi odjednom puno mjehurića, pa puno malih u jednom velikom.. Super zabava za malo novaca!

07 ruj 2010, 11:40

E, al pazi ovu zabavu - izmozgano od strane mog sinka:

Uzmeš kantu obične vode i staviš najobičnijeg Likvija, a djeci podijeliš muhomlate od 1 kn.
Zaroniš muhomlat u sapunicu i mašeš... znaš kako je fora, odjednom gomila mjehurića.... :drink
Ne šalim se, stvarno....

Mada i ovo moriselinom zvuči zgodno... :dada

07 ruj 2010, 16:00

:D
Dobra! Bravo za inventivnog sinka!
Bolje mlatit mjehuriće nego sirote muhe!
Odgovori