Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
22 lis 2010, 10:42
Poštovane curke,
trebam hitno kupiti vešmašinu a u šumi ponude i cijena ne znam što bi kupila. Molim vaše cijenjene preporuke. Koju marku, iskustva i sl.
Unaprijed hvala!
22 lis 2010, 10:59
Sve ovisi koliko bi para dala.
Mi smo prošle godine kupili Boshovu za 3000 i jako smo zadovoljni.
dakle, procijeni koliko možeš dati, koliko često pereš veš (zbog veličine bubnja), treba li ti sušilica...
Ono što je nama bilo bitno: odgoda pranja, AA klasa, veliki broj okretaja (ali smo na kraju uzeli 1000 jer je bubanj za 6 kg veša pa se zapravo vrti jednako brzo kao i onaj od 1200).
22 lis 2010, 12:56
Mi imamo Miele i vidim razliku kod pranja robe između nje i Gorenja koje imam na vikendici. Prije svega pod razlikom mislim da dječju robu (čitaj jaaako prljavo) - miele puno bolje opere na manjoj temperaturi. O buci neću niti govoriti. Mieleove aparate gotovo uvijek možeš naći na akciji jer se tako rješavaju "starijih modela". Mi smo skoro sve aparate tako i kupili
22 lis 2010, 14:41
Jos jedan glas za Milicu. Ako ti novac nije problem uzmi nju.
22 lis 2010, 15:38
Slažem se, jednom Miele, uvijek Miele. Onda tek skužiš koliko su neke druge lošije.
22 lis 2010, 16:01
mi smo ovo ljeto uzeli LG.
na nekom popustu je bila 3.500 kn.
meni je bilo bitno da ima odgodu pranja, barem 1000 okretaja, da je AA klasa i da je tiha.
sve to sam našla kod ove svoje. stvarno je tiha kad pere jer ima direct drive motor i čuje se jedino kad uzima vodu i malo kod centrifuge.
22 lis 2010, 16:17
Mi imamo neku Gorenje, bučna je, ali se u ovih 8 godina nije niti jednom pokvarila.
Radi jako često, natprosječno

često uz troje male djece i muža fizikalca.
23 lis 2010, 10:24
imama candy, ali čekam da crkne, a do tada šparam novce jer želim Miele.
od svih sam čula isto:
palunkica je napisao/la:jednom Miele, uvijek Miele. Onda tek skužiš koliko su neke druge lošije.
23 lis 2010, 14:44
Ja imam Elektroluxovu perilicu sušilicu. Jako sam zadovoljna!