Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
07 stu 2010, 11:07
vidim nitko nije otvorio pa evo da ja otvorim!
dali je ko bio?
ima li sta zanimljivo ili je obicno kao i ovi ostali shoping centri?
cula sam da imaju ogromnu igraonicu,istina ili???
jel i turbo limac unutra?...poluprazan ili su ga sada bar napunili sa zimskim stvarima?
blizu mi je ali opet neda mi se laprdati bezveze po njemu ako nema nis pametno...
07 stu 2010, 11:11
Mene zanima kakva je ponuda kozmetike u Ives Rocher, znam da je otvoren al idem tek za par mjeseci kad mine navala
07 stu 2010, 11:13
skorpionka je napisao/la:al idem tek za par mjeseci kad mine navala

tak i ja a dotle bi voljela znati imaju li sta pametno...
07 stu 2010, 11:22
skorpionka je napisao/la:Mene zanima kakva je ponuda kozmetike u Ives Rocher, znam da je otvoren al idem tek za par mjeseci kad mine navala

Pošto mi frendica radi tamo, znam samo da su dosta skuplji (i do 40%) od kataloške i web shop prodaje iste marke. Valda zastupstva nisu riješena do kraja pa svatko vodi svoju politiku cijena. Inače, imaju i jedan dućan u Ilici, prije cca mjesec dana otvoren.
07 stu 2010, 11:27
kurtizana je napisao/la:Inače, imaju i jedan dućan u Ilici, prije cca mjesec dana otvoren.
pa šta nije i prije bio tamo (ili su ga u međuvremenu zatvorili pa ponovo otvorili?), znam da sam prije cca 10-tak godina tam nekaj kupovala
07 stu 2010, 11:30
Da, bio je, ali Iris ga je držao, u međuvremenu su ga zatvorili (izgubili zastupstvo ili odustali, ne znam), sada to druga firma drži.
07 stu 2010, 11:31
a so! tenks na odgovoru
07 stu 2010, 11:41
kurtizana je napisao/la:skorpionka je napisao/la:Mene zanima kakva je ponuda kozmetike u Ives Rocher, znam da je otvoren al idem tek za par mjeseci kad mine navala

Pošto mi frendica radi tamo, znam samo da su dosta skuplji (i do 40%) od kataloške i web shop prodaje iste marke. Valda zastupstva nisu riješena do kraja pa svatko vodi svoju politiku cijena. Inače, imaju i jedan dućan u Ilici, prije cca mjesec dana otvoren.
Taj u Ilici je trebao biti jedini ali im je uvjetovano da otvore i u areni ako žele zastupstvo.
07 stu 2010, 11:44
giami je napisao/la:kurtizana je napisao/la:Inače, imaju i jedan dućan u Ilici, prije cca mjesec dana otvoren.
pa šta nije i prije bio tamo (ili su ga u međuvremenu zatvorili pa ponovo otvorili?), znam da sam prije cca 10-tak godina tam nekaj kupovala

Je i ja sam, daaaavno
Sad ću ići opet u ovaj koji Kurtizana navodi malo izviditi.
07 stu 2010, 11:52
a meni nema mojih odg...
07 stu 2010, 12:10
bub ja nisam bila u areni, nit mi je na dohvat ruke, nit mi se ide u gužvu
mislim da neću skoro ići tamo, malo ću pričekati da splasnu gužve.
07 stu 2010, 12:18
Novinari su Areni napravili spačku. 100 000 tisuća ljudi na otvorenju i zbog lady Gage pa se ljudi prepali i svi čekaju da prođu gužve kojih, izgleda, nema. Kako sam se i ja prepala gužvi, tamo još nisam bila al su druga dva shoping centra koja sam sinoć posjetila bila sasvim pristojno popunjena za mene, vjerojatno ne i za trgovce. Mislim da nema problema s gužvama, piše u novinama da smo po shoping kvadratima i ispred Beča.
07 stu 2010, 12:22
mi smo bili jutros, dosli smo u 9, pa jos nije bilo guzve
oko 11, kada smo odlazili sve je bilo puno(i gazara i vanjski parking)
zanimale su me cijene u gapu-baby odjece i ostala sam
pidjamice su po 200kn(jos danas je popust 20%), a iste takve kupujem preko neta po desetak funti
znaci, nekih 85 kn
c&a ima snizenje 20% povodom otvorenja, m&s isto...u biti tih 20% imaju ducani s odjecom/obucom
kupila sam u m&s neke carape i u c&a jednodijelne pidjamice
nista posebno, novi centar, ali isti kao i ostali
07 stu 2010, 14:07
Ja sam bila, gužva je poprilična, nema neke razlike od ostalih, zadnje otvorenih centara (posebno WG).
Massimo Dutti, Intimissimi i Zara na jednom mjestu, to mi se sviđa (a i najbliže mi je od svih ostalih centara).
07 stu 2010, 14:51
a ima li te velike igaonice???...za koju sam cula da ce biti...
08 stu 2010, 10:28
Bili smo juče na večer. Gužva prestrašna. Jedva smo našli mjesto za parkiranje. Prostor mi izgleda nekako previše klaustofobičan. Za razliku od WG gdje ipak ima dosta prostora i osjećaj veličine. Nekako mi je to sve natrpano u AC. Gomila dućana. Možda mi se to sve čini zbog velike gužve koja je bila
Bila sam u svega par dućana. Gap je užasno skup. Z nema ništa posebni i isto je dosta skup. C&A ima 20 % ali sam primijetila da neke majice koje sam im već ranije kupila u WG po 50 kn sad im je redovna cijena 69kn - 20%. (dođe više nego što su bile

)
Igraonicu nisam nigdje vidjela samo jedan dio sa autićima na pedale. Sve u svemu ništa posebno i nisam sigurna da ću uskoro tamo...
09 stu 2010, 13:35
znaci nista od te "velike" igraonice....
a ima li turbo limača?
09 stu 2010, 13:51
A jel ima Muller, DM, Kozmo,Bipa?
09 stu 2010, 15:10
Samo DM, za bipu nisam sigurna ali nisam ju vidjela. Mene je najviše veselio muller i nema ga...
09 stu 2010, 15:27
Meni je samo DM ostao u sjećanju
Šteta što nema Mullera
10 stu 2010, 11:24
Jel bio netko u Zari Home? Kako vam se čini?
16 stu 2010, 13:32
ukratko-arena centar natrpan sa puno skupih ducana?