Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Plastični stol/stolice za djecu

07 stu 2010, 15:38

Gdje ima za kupiti ovakve male plastične stolice i stolić?!
Našla sam u Emezzeti 3 stolice, nemaju stolić. Čekam i žutu stolicu. ;)

http://www.emmezeta.hr/namjestaj/vrt/st ... ce-i-stol/

Znam da je to uglavnom ljetni artikl, ali meni baš sad treba stolić - hitno! :mrgreen

HELP!

Re: Plastični stol/stolice za djecu

07 stu 2010, 18:05

Možda u Mandiju? :)

08 stu 2010, 18:22

Dobra ideja, budem pogledala, tnx! :mah

08 stu 2010, 18:52

Jel moraju biti sareni?
Pogledaj u bauhausu

06 kol 2012, 09:45

dižem temu jer nam se jaako približio rođendan pa bismo htjeli nabaviti nekoliko plastičnih dječjih stolica (eventualno i stolić). zapravo nije bitan materijal nego cijena - da nisu preskupe.
imamo neke 2 male stolice i lani su se svi grabali za njih pa da ih bude malo više...
di se to može kupiti?

06 kol 2012, 10:07

Mi smo svoje kupili u plodinama prošle godine za dvadeset kuna po stolici...Zna ih biti svugdje...u tim trgovinama

06 kol 2012, 13:05

hvala :). možda i u Metro-u ili Bauhausu...?

06 kol 2012, 13:36

ima i u kauflandu :dada

06 kol 2012, 15:08

Kod nas ima u Euroshopu. imaju dvi verzije, skuplje i jeftinije. jedina razlika je što skuplje imaju print iz crtića. jeftinije su 20 kn. stolić oko 50 i to onaj malo veći

07 kol 2012, 07:08

hvala! kupili mm i Jelena jučer u Plodinama (Ri) stolić i 8 stolica (jer imamo doma već jedan stolić) - sad nema da fali :)!
sad imaju 40% popusta na te stvari pa mislim da stolić košta 36 kn, "obične" stolice 15 kn, a stolice s likovima iz Disneyevih crtića 30 kn. Stolica ima u puno različitih boja, moji su kupili samo 2 stolice iste boje.
Odgovori