Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
08 stu 2010, 14:29
trazim most, nije potrebna super kvaliteta ali je potrebna super cijena, buduci nije za dugotrajno koristenje vec kao samo jedno kratkotrajno rjesenje

htjela bi vidjeti kako se krecu cijene i da li se vise isplati napraviti takav komad ili kupiti gotov?
gdje da trazim?
hvala
08 stu 2010, 14:34
mm je sam radio.
sam izmjerio, nacrtao, kupio materijal i sastavio. daleko jeftinije nego gotovo a i svi gotovi su nama bili predugački.
to je bilo pred 3 godine.
ako imaš nekog tko ima smisla za to jeftinije je napraviti.
ne znam više točno gdje smo sve gledali. kod nas kika, prima, lesnina
08 stu 2010, 14:41
snowwhite je napisao/la:ako imaš nekog tko ima smisla za to jeftinije je napraviti.
MM

ali izmedju dvije bebe, radnog ritma, .... neznam kada ugurati i gdje tu izradu
08 stu 2010, 15:01
mm je s frendom to složio u jedno popodne. doduše tada još nije bilo bebolinca.
tamo di kupuješ materijal oni ti sve izrežu, probuše rupice za ručkice, naprave police ma sve što trebaš. i onda sastavljanje.
ti s bebicama negdje na cijeli dan a dečki nek se igraju
08 stu 2010, 15:04
vec smo radili neke stvari i super mi je to - dali smo u elgradu sve izrezati ,kantirati, sve su nam tamo pripremili a mi smo ako
a je to dosli doma i poslozili

koliko smo u grubo izracunali da radimo sami doslo bi nas izmedju 700 - 1000kn....
a gledajuci ove akcije stalno, imam dojam kao da za te novce mozemo dobiti i nesto gotovo
08 stu 2010, 15:46
nas je isto došlo oko 1000 kuna
ne sjećam se da smo gotovih našli po takvim cijenama.
a li nama prvenstveno nisu pasale mjere gotovih pa smo morali ovu varijantu