Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

bob graditelj alat

26 stu 2010, 15:16

tražim i nikako naći, pa ako neka dobra duša zna gdje ga ima, da ne lunjam... dakle, moje dijete za božić želi bob graditelj alat- teta u jednom dućanu mi je rekla da su imali, drveni, u nekakvom kovčežiću- e mislim da je to, i ja bi drveni rađe nego plastični. fala za svaki info :kiss

Re: bob graditelj alat

26 stu 2010, 16:34

one2play, muller

26 stu 2010, 16:48

kruznica je napisao/la:one2play, muller

jesi sigurna da imaju?
ja sam tražila nešto drugo od boba u oba dućana, u garden mallu pred koji tjedan i bilo je svega par stvarčica od boba. istina za alat nisam sigurna. :dunno

ja sam to što želim našla ovdje ali nisam još provijerila imaju li. a ti si provijeri za alat :mah
http://www.domza5.hr/Content/Print.aspx ... intArticle

26 stu 2010, 19:32

Iskreno zadnje vrijeme nisam provjeravala, ali mi smo doma zadnjih 6 godina u znaku Boba Graditelja. Krenilo je s naručivanjem s njihove službene stranice, pa nas je onda obradovao muller i na kraju one2play. Čudno mi je to ako nemaju, jer mi imamo stvarno raznorazne alate od tamo, od pojedinačnih do radnog stola.

26 stu 2010, 21:08

Vidi, Neckermann, 89 kuna, izgleda mi da je drveni.
Bob Graditelj Alat

27 stu 2010, 14:29

muller nema, svako malo sam u g. mallu. one2play je imao i prodao, ne znaju hoće li dobijati, ostao je samo nekakav plastični...

27 stu 2010, 14:31

Sanika je napisao/la:Vidi, Neckermann, 89 kuna, izgleda mi da je drveni.
Bob Graditelj Alat

e sanika, to je to ako je drveni, a i meni tak izgleda :kiss

27 stu 2010, 15:51

i moj ga voli.ustvari ima ga svugdje po kući.
uzeli smo sličan prošlu subotu na konzumovoj akciji.

28 stu 2010, 18:47

Pomoc drage mame,
fali nam još samo figurica Girice iz crtica.
U Mullera nema, one2play isto, di da tražimo? :/

28 stu 2010, 21:59

Nitko ne zna?
:ajme
Odgovori