Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Massimo Dutti

30 stu 2010, 15:44

Interesira me kakva je kvaliteta njihove odjeće. U kojem su rangu? Kao Zara, bolje, lošije?

Re: Massimo Dutti

30 stu 2010, 15:49

Bolje od Zare. Ista grupacija. Ko šta je Berska lošija od Zare, tak je i Zara lošija od Massima. Ja ga baš volim :dada .

30 stu 2010, 15:50

Ja ću ga isto voljeti :D

30 stu 2010, 15:51

Ja ga još nisam imala priliku zavoljeti, nisam nijednom našla nešto da mi se bašbaš sviđa. :dunno

30 stu 2010, 15:52

A meni se sve pak čini premalo :ajme Inače imam par majica, i dobre su. Ali, meni su dobre i one iz H&Ma

30 stu 2010, 15:53

MM je našao, ja još nisam ;)
Ali ako ga MM voli, moram i ja!

30 stu 2010, 15:54

Nisam ništa nikad kupila tamo, pa pojma nemam kakvi su. MM je našao neke hlače, pa me frka da se ne raspadnu nakon dva pranja.

30 stu 2010, 15:55

Je, pal, i ja stanem samo u majice, al imam i džindže, i remen, i balerinke sam imala.

Ajme piko, kakva ljubavna priča, ti, mužić i Massimo :luv .

30 stu 2010, 15:56

:lol :lol :lol
Ja koketiram sa Max&Co ovih dana, a posebno očekujem sniženje. :p

30 stu 2010, 15:58

Ja koketiram sa Max&Co ovih dana

ja s njima koketiram uvijek :mrgreen
edit: iz Massima za sada imam samo par djindji; na odjecu cu baciti oko nakon nove godine

30 stu 2010, 15:59

Viš mogla bi i ja u doba sniženja razvit threesome sa Maxom i Massimom, pošto su im imena istoznačnice, da vidimo koji će biti pobjednik :naughty .

30 stu 2010, 15:59

:D ja dežuram pred marellom. Još jedno M

30 stu 2010, 16:01

ja s njima koketiram uvijek

Znam tanja, znam.:lol

Ja sam bacila oko na jedno slatko plišano odijelce tople smeđe boje ali cijena mu nije nimalo topla :ne pa čekam barem 50%

30 stu 2010, 16:07

Ja sam jako zadovoljna kvalitetom! :dada

30 stu 2010, 16:10

Massimo oko NG ima baš dobro sniženje. Rekla bi da su se MM i on zavoljeni na prvi pogled, al nekak mislim da ne bi dobro zvučalo. :mrgreen

30 stu 2010, 18:08

Mm i ja godinama vani kupujemo njihovu odjeću i jako smo se veselili što su došli. No, razlika u kvaliteti je ogromna. Po šavovima mi se rasplala kožna jakna kupljena prošlu zimu i jedna tanka majica dugih rukava (u pranju se rašila). Tako da ću kao i do sada njihove stvari kupovati izvan Hrvatske. :ajme

30 stu 2010, 21:38

Ah Lara, zaksnila sam na tvoj post. Ljubav se rasplamsala, MM je kupio što je htio. Javim kako se ponaša (odjeća, ne MM) nakon nekog vremena (ako nekog bude zanimalo).

30 stu 2010, 21:40

i mi smo prošle godine na sniženju kupili dosta toga. ja sam i inače kad bih vani negdje našla voljela tamo kupiti. a sad si, nakon larinog posta, razmišljam da li stvarno postoji razlika u kvaliteti jer je istina da su mi se na dvije majice potpuno odšili neki dijelovi koji su bili kao neki ukrasni šav :conf

30 stu 2010, 22:06

Mislim da se kvaliteta u Inditex grupi općenito srozava. Meni su prije i Zarine stvari puno dulje trajale. Massima sam škicnula u Londonu, isto je to ko u Zg :dunno .

30 stu 2010, 22:58

Mislim da se kvaliteta u Inditex grupi općenito srozava.

Ja mislim da je to to.
Zara je meni postala zadnji šit od kvalitete i jedva da ulazim uopće. :dunno A imam Zarinih stvari starih i po deset godina, kupljenih posvuda po Europi, i sve sve je odlično. Još sam znala pred koju godinu ubosti nešto lijepo i kvalitetno, čak i kod nas.
U zadnje mi se vrijeme gotovo ništa niti ne sviđa a materijali i krojevi su jako loši. :dunno
Odgovori