Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
28 sij 2011, 12:40
Cure upomoc. ves masina od jutros pere. Kada zavrsi jedan program, produzi u novi i do kraj. pa od pocetak. Evo je radi vec vise od 5 sata. Sta da radim? Imate neku ideju?
28 sij 2011, 12:41
e
Zadnja izmjena:
jopic2; 29 stu 2011, 16:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
28 sij 2011, 12:44
Mislis da je iskopcam od struje?
prijateljica mi kaze, iskljuci masinu i ocisti filter. I hajde da to uradim. kad je siknula voda. Uzas. jedva sam filter vratila na mesto, naravno da nisam nista ocistila. I evo je. Jos radi. hajd, bar ce roba valjda biti bas cista.
28 sij 2011, 12:45
ugasi je, okreni program na izbacivanje vode. onda je upali
kad zavrsi, otvori je, ocisti filter i vidjet ces sto i kako dalje.
28 sij 2011, 12:46
ali ona ne staje. ne zavrsava. nikad

(mislim od jutros)
28 sij 2011, 12:47

( oprosti, sanjo )
28 sij 2011, 12:49
e
Zadnja izmjena:
ugasi je.
pa okreni samo na program za izbacivanje vode.
programator. 99,999%
tako je bilo s mojom suđericom. prala je od 9 ujutro. u 13h sam se zapitala da možda nešto nije u redu jer je bila još na glavnom pranju.

probaj napraviti ovo što ti kaže šnita, ali na drugom programu. hoće se desiti da otkaže program koji se najčešće koristi, ali svi ostali rade (još neko vrijeme pa otkažu i oni).
Sori ali smiješno je
Otišao je programator, nikad neće završiti sama od sebe, ugasi ju i na žalost morat ćeš ručno izbaciti vodu i ocijediti veš. I naravno zovi majstora.
28 sij 2011, 12:50
znaci ne moram cekati da zavrsi ovaj program, vec mogu okrenuti i na kraci? hajde pokusacu tako. valjda ce stati.
28 sij 2011, 12:53
moja rijetko ali ipak nekad zna pošandrcat pa umisto programa od po ure ona okrene na kuvanje. Ćak mislim da to nije greška nego moja L petlja po njoj kad ja ne gledam i okreće programator a mašina pamti (to je neka candy smart koja svašta zna ) pa kad ja vratim na 0 pa opet uključim ona pamti prošli program koji je bio namješten.
Uglavnom kad poludi stisnem oni botun na kojem se i pali i držim 2 sekunde... to je zaustavi kao "pause" na daljinskom upravljaču... znači i dalje je na stand by. Onda vratim programator na 0 i onda se ona skroz ugasi i mogu ispočetka namjestit što želi,m
A može biti i da ti je otišao programator
Zadnja izmjena:
rusulica; 28 sij 2011, 12:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
28 sij 2011, 12:53
Ovo me podsjeća na onu babu kad je našla vibrator i uključila, pa kad joj je dosadilo( nakon prvobitnog ushićenja) nazove unuku i kaže-kako se ovo isključuje, poheba nas sve po kući.
Nego šalu na stranu, ovo mi se čini baš ozbiljan problem.Nije nimalo bezazleno kad ti mašina radi 5 sati bez prestanka....pa mogla bi se i zapaliti(pregrijan motor)

Ne znam draga, ja bi čekala da ispusti vodu i onda je isključila iz struje.
28 sij 2011, 12:56
stisni botun za paljenje i drži par sekundi, tako većina novijih mašina prekida rad. to je npr ako u sred pranja zbog nečeg moraš ugasiti mašinu
28 sij 2011, 12:59
e
Zadnja izmjena:
28 sij 2011, 13:06
SanjaMK je napisao/la:znaci ne moram cekati da zavrsi ovaj program, vec mogu okrenuti i na kraci? hajde pokusacu tako. valjda ce stati.
kod moje ovo ne bi upalio, probala sam. mojoj je to naredba da pamti pa kad završi ovaj program poslije se pripremi na stand by za taj drugi što znači da bi opet prala novi ciklus u tvom slučaju a ne znači da će se nakon njega zaustaviti. probaj je ugasiti kako sam gore napisala
28 sij 2011, 13:08
u svako slučaju ugasi, pa makar i vađenjem utičnice.. uništit će ti robu a i može se pregrijat..
28 sij 2011, 13:32
Ma ne trebaš ručno izbacivat vodu , prati kad završi centirifugiranje ili ručno prebaci na isto i tad ju ugasi ,isključi iz struje i zovi majstora.
28 sij 2011, 13:38
ovo sto lena veli da joj je otisao programator na sudjerici, to sam i ja sad nedavno mislila, isto mi je pralo i pralo i pralo i nikak se pomaknuti, jedino sam ga mogla rucno potjerati.
ali nije bio programator.
kod sudjerica se, nakon odredjenog br. godina (moja je stara 7 godina) skupi masnoca u sistemu, u nekim valjda cijevima, pa nece izbacivati vodu i posljedicno ne prebaci dalje
mojoj je trebalo samo ciscenje, mislim, nije bas samo....kostalo je 450kn
28 sij 2011, 13:43
Stala je

Naravno ne na vlastitu inicijativu, vec kombinacijom vasih savjeta. Hvala vam. Kad je izbacila vodu, iskljucila sam je iz struje i ocistila filter. Ali vratice se jos uvijek nije htjela otvoriti. pa sam opet ukljucila na minut pa opet iz struje i onda se otvorila. Deo robe je unisten, posto je prala na visoku temperaturu, pa jedna moja vesta sada bi odgovarala Jani

Ali hajde, nek je svo zlo u tome

Sutra cu pokusati opet, pa ako opet pere po svome, zvat cu majstora
28 sij 2011, 14:04
ne znam koliko je to čupanje iz struje pametno, mislim da je to još više šokira i zbunjuje
28 sij 2011, 14:06
pa neznam ni ja, ali moram na posao. sutra cu videti jesam li jos vecu stetu uradila.
28 sij 2011, 14:10
samo na ispiranje, ako imaš tu opciju
28 sij 2011, 14:17
Bubidea je napisao/la:ovo sto lena veli da joj je otisao programator na sudjerici, to sam i ja sad nedavno mislila, isto mi je pralo i pralo i pralo i nikak se pomaknuti, jedino sam ga mogla rucno potjerati.
ali nije bio programator.
kod sudjerica se, nakon odredjenog br. godina (moja je stara 7 godina) skupi masnoca u sistemu, u nekim valjda cijevima, pa nece izbacivati vodu i posljedicno ne prebaci dalje
mojoj je trebalo samo ciscenje, mislim, nije bas samo....kostalo je 450kn
ovako je bilo i s mojom suđericom.
s tim da me to čišćenje koštalo nekih 200 kn.
28 sij 2011, 22:58
prije nego crkne, mozete ju same cistiti za 10 kn koliko kosta litra octa i pol kile sode. tako ce joj duze trebat da crkne