Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
01 vel 2011, 10:37
Fran je dobio neku ploču za pisanje ali ona funkcionira jedino sa tim markerima koji se ujedno odmah mogu i pobrisati.
Gdje ih u Zagrebu ima za kupiti? Koja knjižara ima najboji izbor njihovih proizvoda
Ja vrtim film ali ništa mi ne pada na pamet
http://www.crayolastore.com/product_det ... 98%2D5200&.
01 vel 2011, 10:47
dosta Crayolinih proizvoda drži Prenatal - ali ne znam ima li ovoga
01 vel 2011, 10:56
Ma strašna si

viš on mi uopče nije pao na pamet
Pa da, u pravu si sad opet vrtim film, oni imaju još tamo kod blagajne stalak sa tim stvarčicama
01 vel 2011, 11:04
Mi kupili u Intersparu.
01 vel 2011, 11:11
Nema ih u Prenatalu
01 vel 2011, 11:13
Prenatal i Muller , ja ih tamo stalno kupujem
01 vel 2011, 11:18
ja ih nedavno kupila u Muelleru.
01 vel 2011, 11:24
mislim da možeš kupiti bilo koje whiteboard markere, ako sam dobro shvatila da se radi o onoj bijeloj ploči po kojoj se piše flomasterima.
Tih markera definitivno ima u Mulleru, Profilul, Znanju i svim ostalim bolje opskrbljenim papirnicama
01 vel 2011, 11:27
bitno je da piše board marker i da kupiš i posebnu spužvu za brisanje napisanog.
Ja uzimam Edding-ove po knjižarama.
01 vel 2011, 11:37
Ma nije to ona klasična bijela ploča nego neka ploča sa matematičkim zadacima iz Algoritma
I piše na njoj da se može koristiti samo uz ove markere koji imaju neku "gumicu" za brisanje na sebi

Bila sam i u Profilu i u Školskoj knjizi...još ću pod pauzom do Mullera
Koliko sam skužila spužvica bi trebala biti odmah na tom markeru
01 vel 2011, 15:20
Evo sve živo sam pregledala u strogom centru grada i toga nigdje nema
01 vel 2011, 15:29
mi smo dobili nekakvu Activity book od Unicefa. Mislim da radi na tom principu. kupi nju, s njom dobiješ dva flomića: crveni i plavi. Znam da je tih Unicefovih igračaka bilo po raznim knjižarama po gradu, valjda ima još uvijek
01 vel 2011, 15:30
markeri sa spužvicom na poklopcu ili markeri pa spužvica posebno su, po mom mišljenju, isto
Dakle, kupi bilo koji whiteboard marker i probaj
01 vel 2011, 15:49
ovo je ono šro mi imamo
http://www.shop.unicef.hr/Slikovnice-i- ... t7412.htmlpiše ti da uz bojanku idu dva izbrisiva flomastera
03 vel 2011, 09:27
Evo dobila odgovor od uvoznika:
Poštovana,
Nažalost nismo u mogućnosti odgovoriti Vam na postavljeno pitanje jer asortiman Crayole koji mi držimo je naručen od našeg principala te je usklađen sa asortimanom svih Prenatal dućana širom svijeta.
Dakle, ne naručujemo Crayolu u RH već direktno od principala tako da ne znamo tko bi predmetni artikl mogao imati.
Grrrr... kupila jučer dva neka markera kaj mogu pisati po ploči ali sad mi ne idu dolje...
03 vel 2011, 09:49
Jesi probala NN kod đamije?
Tamo su svojevremeno imali dosta njihovih stvari.
03 vel 2011, 10:02
Tinica je napisao/la:Evo dobila odgovor od uvoznika:
Poštovana,
Nažalost nismo u mogućnosti odgovoriti Vam na postavljeno pitanje jer asortiman Crayole koji mi držimo je naručen od našeg principala te je usklađen sa asortimanom svih Prenatal dućana širom svijeta.
Dakle, ne naručujemo Crayolu u RH već direktno od principala tako da ne znamo tko bi predmetni artikl mogao imati.
Grrrr... kupila jučer dva neka markera kaj mogu pisati po ploči ali sad mi ne idu dolje...

zašto ne probaš ovo od Unicefa. To ide dolje sigurno. Mogu ja pogledati gdje su naši pa eventualno probaš
03 vel 2011, 10:28
Evo ovo je slično ovome samo što se radi o matematici
http://www.amazon.com/Board-Dudes-Bound ... hf_shvl_30Bila sam i u Narodnim novinama no sad si nešto razmišljam možda bi mogla provati sa pastelama?
Nano a gdje da kupim te od Unicefa?
03 vel 2011, 10:32
A zašto ne odeš u Muller i jednostavno kupiš prave markere kakve si i tražila..ne Muller na trgu nego onaj u cytiju..imaju ih 100%
03 vel 2011, 10:47
Tinica je napisao/la:
Nano a gdje da kupim te od Unicefa?

Bilo je po našim knjižarama.
Gore sam ti stavila link na Unicef.
Ako se malo strpiš, mogu ja pogledati doma gdje su naši. Koliko sam skužila i ti si u centru pa se možemo naći i ja ti ih dam da probaš (naravno ako ih nađem doma, u našem kreativnom neredu)
03 vel 2011, 10:52
Nano sad sam ih zvala pa idem uzeti pod pauzom ovaj kompletić kaj ti imaš tak da dobijem flomiće
I veliš oni se brišu sa krpicom ili? Ajme od čega ja neću napraviti problem
03 vel 2011, 10:56
da, mi smo ih brisali krpicom.
04 vel 2011, 16:03
jesi kupila? jesu dobri?
05 vel 2011, 11:23
Nano

i bila si u pravu, to je upravo ono što mi je trebalo.
Ali, onda sam otišla u Prenatal i kupila paketić flomića koji se lako peru.
Tak da sad brišemo ploču sa vlažnim maramicama
Hvala puno još jednom...