Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
24 vel 2011, 14:44
curke kupujete li preko portala za grupne popuste ? U mojoj firmi jedna ženskica je zaluđena s time, potroši svu lovu na te ponude i sada kuka : jeste da je sve barem u pola cijene, ali nakupi se......Pod njenim utjecajem i ja sam kupila par ponuda i stvarno se lako "zakačiti" za to, pogleč :ovo je povoljno, ovo je super ....i tak.
S jedne strane čovjek si priušti neke stvari koje si inače nemre priuštiti, prednost je i to što se mogu isprobati ponude kod različitih davatelja usluge i usporediti, ali......ode lova
Kakva su vaša iskustva s tim ?
24 vel 2011, 15:53
kupujem od nedavno

Kupim samo ono što bih i inače kupila.
I ono što mi odgovara lokacijski.
Kao i s bilo kojom kupovinom, ako imaš mjeru SUPER stvar, ali kupuješ samo radi kupovanja, ludost
24 vel 2011, 16:00
ja sam si bas danas napravila tablicu u excelu za to. imam vec previse toga kupljeno pa sam si poslozila po stranici, kupljenoj usluzi i roku isteka da mi slucajno nesto ne propadne. ali isto tako kupujem iskljucivo stvari koje bi tako i onako kupila: frizure, pedikure, pizze, kolace, kemijske cistionice i slicno.
24 vel 2011, 16:08
kupila par stvari: frizerske usluge, ciscenje stana i pranje auta. Sve navedeno bih ionako u dogledno vrijeme trebala.
svaki dan dobijem ponudu na mail ( Kolektiva, Ponuda dana i Kupi me), pogledam ali me ne povuce da kupim nesto sto mi ne treba, ma koliko jeftino bilo.
24 vel 2011, 16:11
svaki dan dobijem ponudu na mail ( Kolektiva, Ponuda dana i Kupi me), pogledam ali me ne povuce da kupim nesto sto mi ne treba, ma koliko jeftino bilo.
Mislim, može me privuć, ali ako to ne mogu platit, uzalud.
24 vel 2011, 16:33
kupujem, ono što mi i inaće treba
sad sam u potražnji za vikend izletima
inaće isplati se
24 vel 2011, 20:30
ja sam kupila čišćenje stana i pedikuru, manikuru i solarij u jednom paketu, ali isto ne mislim pretjerivati s tim, onak ponešto za razveseliti dušu....
24 vel 2011, 20:39
moze link?
24 vel 2011, 20:46
ZM - uguglaš Kolektiva, Ponuda dana, Kupi me... i nađeš bez problema. Klikneš da hoćeš na mail ponude pa si u toku.
Ja sam do sada dva puta kupila - isto sistemom - ono što bih ionako htjela, pa je povoljno.
24 vel 2011, 20:52
hvala
24 vel 2011, 21:07
imaš još grupnjak.hr, povoljno.hr, trebamto.hr
25 vel 2011, 09:08
a mene su podučili, pa evo grupni link
http://www.grupiranje.com/
25 vel 2011, 09:56
i još jedan grupni link :
http://www.dajsve.com/
25 vel 2011, 12:17
Ja se kontroliram, kupujem što mi trenutno treba ili što si već dugo želim a nikak.....
Npr. kupone za frizere koristim svaka 2 mjeseca drugog (još nisam našla nekog koji mi paše

),
pa kino ulaznice, zološki, pranje auta, restoran, i sad ideeeemo na rafting sa klincima, što
si duuugo želimo a ne da nam se organizirati a ovako došlo ko na tacni posluženo i još u pola
jeftinije !
Ne kupujem ono što mi ne treba. Za sad
25 vel 2011, 12:22
I ja sam otkrila čari grupnog popusta, ali me muž spusti na zemlju. Za sad sam kupila karte za zološki i viken aranžman u staroj vodenici.To jedva čekam, već sam rezervirala termin u svibnju. Nije daleko od zg što mi se jako sviđa. i svaki dan čim dođem na posao pogledam nove ponude, već mi prešlo u ovisnost...
25 vel 2011, 14:27
Još nisam nikad kupila ništa...tek odnedavno pratim malo..pa me zanima - da li ste ikad imali problema sa plaćanjem?
Opcija plaćanje karticom-da li je sigurno?
25 vel 2011, 14:28
nikad nikakvih problema, svi imaju payway.
25 vel 2011, 14:37
A meni danas izbacuje ''Neuspješna transakcija (Pogreška unutar 3DSecure programa / Onemogućen proces)''
25 vel 2011, 14:40
korny210 je napisao/la:A meni danas izbacuje ''Neuspješna transakcija (Pogreška unutar 3DSecure programa / Onemogućen proces)''
kontaktiraj ih da vidiš u čemu je problem, možda samo trenutačni zastoj, a inače što se tiče sigurnosti ja mislim da je sve ok
25 vel 2011, 14:52
Prijavila sam naravno..čekamo odgovor od t-coma-a.
25 vel 2011, 14:56
Ja ne kupujem, obično kupujem u trgovačkim centrima, onim velikim LIDL, KAUFLAND, upravo kupila hlaće, vestu, i tenisice. Sve platila 150 kn.
Za malca isto tako kupujem!
25 vel 2011, 14:58
To je u redu zizi. Jedino u kauflandu ne mozes kupiti tretman depilacije ili manikuru ili karte za kino s popustom od 50 posto
25 vel 2011, 15:28
kupila sam popust na fotke u tisku prošle godine (na kolektivi) i jučer na grupnjaku vikend u Lovranu
sve ostalo sam preskočila - ovo je bilo nešto što sam baš tražila i trebala
25 vel 2011, 15:48
ja sam si kupila kozmtički trtman i nekaj za zatezanje trbuha

. inače kupujem ono kaj si nikada ne bi kupila, odnosno ne bi ni znala da to postoji.
e da i karte za zološki sam kupila i mužu let paraglajdingom

htjela sam ga se jeftino rješiti i sad se boji, tak da bu šogi odlrtio.
ali ozbiljno meni je gušt kupiti nešto što mi je jako privlačno i cjenom i ponudom.
25 vel 2011, 15:48
ja sam si kupila kozmtički trtman i nekaj za zatezanje trbuha

. inače kupujem ono kaj si nikada ne bi kupila, odnosno ne bi ni znala da to postoji.
e da i karte za zološki sam kupila i mužu let paraglajdingom

htjela sam ga se jeftino rješiti i sad se boji, tak da bu šogi odletio.
ali ozbiljno meni je gušt kupiti nešto što mi je jako privlačno i cjenom i ponudom.
25 vel 2011, 16:15
inače kupujem ono kaj si nikada ne bi kupila, odnosno ne bi ni znala da to postoji.
e da i karte za zološki sam kupila i mužu let paraglajdingom htjela sam ga se jeftino rješiti i sad se boji, tak da bu šogi odletio.
Klari, legendo.
25 vel 2011, 20:50
Sad sam i ja počela aktivno pratiti ,jer zelimo s klincima na neki vikend pa stalno dobivamo na meil.Pretplatila sam se na sve od kolektive do trebam to.....Za sve ostalo ponude su vecinom u zg a mi zivimo u okolici sibenika ,tako da ako ulovimo neku ponudu iz zadra a da mi je dobra jedva cekam
25 vel 2011, 23:57
Kupila karte za zooloski na KupiMe, a sad bi ovo
http://www.uhvatival.hr/ponuda/156/o