Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
22 lip 2011, 23:01
U ponedjeljak, dakle, prije 2 dana, kupila sam dječji traper šosić kojem je danas, pri prvom nošenju, otpao gumb. Zapravo, pukao je i ne da se popraviti!
pitala sam danas u TL, jedina mi je opcija da zamijenim za nešto drugo jer novac natrag ne mogu dobiti. Drugo mi ništa ne odgovara i ne treba, ja bih novac natrag, jer to nije klasična zamjena, to je neispravan proizvod!
kome da se žalim???
i još jedna info: Turbo limač u Gajevoj, na Žitnjaku i u CC1 su različita firma od svih ostalih, pa pazite gdje robu kupujete i mijenjate!
23 lip 2011, 18:27
prema zakonu o zaštiti potrošača trgovac je dužan, u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu, popraviti taj nedostatak, umanjiti cijenu proizvoda, zamijeniti proizvod u+za drugi, ispravan ili vratiti novac. ukoliko to ne ucini propisana je kazna u iznosu od 10.000-100.000 kn.
predlazem da se pisanim putem obratis trgovcu s zahtjevom za povratom novca (obavezno preporuceno s povratnicom) te nakon toga, ukoliko se trgovac oglusi na tvoj zahtjev, da se obratis udruzi za zastitu potrosaca ili inspekciji.
24 lip 2011, 08:33
antonia, hvala na info

znati ću za drugi put, sad nam je iskrsla jedna druga kombinacija, ali, u svakom slučaju dobro je znati proceduru!
zapravo niti ne znam na koga bih i uputila pismo jer na računu novog TL ne piše niti naziv firme, niti ima žiga, baš ništa. Račun je izdan na onom prastarom "paragon bloku"
24 lip 2011, 09:11
plavooka12 je napisao/la: Račun je izdan na onom prastarom "paragon bloku"

Pa iz kojeg to TL?
25 lip 2011, 16:06
Cathy je napisao/la:plavooka12 je napisao/la: Račun je izdan na onom prastarom "paragon bloku"

Pa iz kojeg to TL?
u Avenue Mallu
mm je jučer zamijenio za baby kadicu, uz nadoplatu, i to je zadnja u ZG, a vjerojatno i u cijeloj HR! Katastrofa, na što je spala jedna tako jaka i velika firma!
01 srp 2011, 15:08
pa spala je upravo zato sto je prodavala takve proizvode.
01 srp 2011, 15:13
Ne smiju izdavati račun sa imenom turbo limač i žigom jer imaju zabranu od trgovačkog suda dok se ne riješi spor između starog većinskog i novog većinskog vlasnika, a spor se vodi zbog neispate zadnje rate, bla-bla...
14 srp 2011, 12:33
jel znate, jesu oni jos uvijek zatvoreni?
14 srp 2011, 12:39
TmamaKiN2 je napisao/la:jel znate, jesu oni jos uvijek zatvoreni?

TL na žitnjaku radi, tj radio je pred 2 tjedna ali ponuda je katastrofa. ni za djecu ni za odrasle ni igračke niš. mm dobio neki bon, samo smo gluposti nakupovali