Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

sredstvo za čišćenje jacuzzi kade

30 lip 2011, 21:30

Sramota me uopće napisati da jacuzzi nikada nismo čistili a u šest godina koristili smo ga cca 5 puta i to u periodu kad smo uselili. Sad vidim da se oko mlaznica nakupilo svačega pa bi bio red da to i počistim :roll
Koje sredstvo koristite i gdje da ga kupim? :mah

Re: sredstvo za čišćenje jacuzzi kade

30 lip 2011, 21:40

ja sam napunila kadu vrelom vodom i ulila litru octa, uključila mlaznice na 10 min i poslije samo isprala vodom :1

30 lip 2011, 22:22

http://www.kolpasan.si/cro/sredstvazaciscenje/5933
s ovim. a kako je titi napisala, spremam se i sa octom .

30 lip 2011, 23:24

mozes i razrijedjeni Asepsol

30 lip 2011, 23:30

Ako su ti se nakotile gljivice mislim da trebaš neko jače sredstvo, ono od kolpa sana ili slična.

I na kraju servis

01 srp 2011, 10:07

Kupila jutros u Ferotermu sredstvo od Kolpa sana. Sad očistila i mogu reći da i nije svašta izašlo iz mlaznica :ajme
Uglavnom sad izgledaju čisto, što se servisa tiče ne znam dali uopće ima smisla zvati ih jer jacuzzi ne koristimo. Mm i ja nismo ljubitelji točanja i izležavanja. Jacuzzi je naš najveći promašaj :mrgreen

01 srp 2011, 10:30

nase mlaznice uopce ne rade. nisu nikad ni ukljucene. ipak, kako u stanu godinama nitko nije zivio i kada se uopce nije koristila, oko otvora mlaznica se stvorilo nesto gadno. :ajme iznutra, vidim, isto.
ribam ja to kad god ribam kadu, ali nista ne ide dolje, cak ni sa onim crnim domestosom.
ima netko savjet?

01 srp 2011, 12:45

Tako je i kod nas bilo na samom rubu mlaznica se stvorio sadržaj smeđe boje. No, meni je to bez problema otišlo sa deo badom i malom ribačom četkicom. :mah

01 srp 2011, 13:02

Ja isto tako sa malom cetkicom.Isla sam gledat mlaznice,meni je ok.nema toga gadnoga.Ako sam skuzila to se dogodi kad se ne koristi jel?A upalite je ponekad,ako je vec ne koristite.

01 srp 2011, 13:03

ja to cistim tako da obrisem suhom krpom mlaznice, onda dobro naspricam alkoholnim octom i ostavim preko noci. Pa onda ako treba i ponovim cijelu stvar
Odgovori