Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Hitno- kako naci popis trgovina s naocalama u zg

11 srp 2011, 23:06

Trazim odredjene suncane naocale. Nemam vremena obilazit pa bi telefonirala..

Na nekim zutim stranicama nasla sam ravno tri optike. Sta da googlam, ima negdje neka stranica?

Re: Hitno- kako naci popis trgovina s naocalama u zg

11 srp 2011, 23:09

uguglaj "dioptrijski okviri zagreb" ili "optika zagreb" ili "sunčane naočale zagreb". ovo zadnje bi ti trebalo dati dovoljno rezultata :dunno svakako više od 3 optike

11 srp 2011, 23:33

koje naocale trazis?

12 srp 2011, 08:49

one koje su sigurno rasprodane
ray ban 3449 smeđe sa zlatnim okvirom, gradirano staklo/plastika (nebitno), veličina 59
ray ban 3025 a isto neko smeđe gradirano staklo/plastika (nebitno), veličina 58

imaš kaj za ponudit? uzela bih i polovne

12 srp 2011, 08:50

Nazovi najprije Ghetaldus u Jurišićevoj, oni drže samo Ray Ban i imaju dobar izbor.

12 srp 2011, 09:10

imaš kaj za ponudit? uzela bih i polovne

nemam, ne dilam s naocalama :lol
zanimalo me koja firma jer je onda lakse savjetovati gdje potraziti

Ghetaldus, probaj i Bilic Vision (ja sam svoje kupila tamo ali prije godinu i pol, slican model)

12 srp 2011, 09:29

U Ghetaldusu u Jurišićevoj je jako loš izbor RayBana, imaju neko sniženje pa je puno toga rasprodano.

Ali, bilo koji optičar ti može te naočale naručiti od uvoznika, ako ih ima u Hrvatskoj.

12 srp 2011, 10:13

Ja sam naručila određeni model Ray-ban naočala (3293) u optici Estile u King Crossu, čekala sam ih 14 dana. Trenutno imaju popust (sa 1120 su snižene na 950kn).

14 srp 2011, 06:54

isuse, po onoj vrućini sam jučer išla u centar zagreba, ko da sam se ludih gljiva najela. a u zadnji čas sam iskopala preko gugla s nekog foruma valjda 50 adresa i brojeva telefona od optika po zagrebu. zato nisam stigla istelefonirat, jer sam već krenula za zagreb. uzas, mgla sam si par sati ušparati...

našla sam svoj drugi izbor u optici kojoj sam zaboravila ime, a prvi izbor sam naručila kod nekih iz vlaške. Kažu 10 dana... danas će mi javiti još cijenu, al u biti sam ih već naručila.

no, jel netko prolazi ilicom na vrhu gundulićeve? Tamo je optika čiji broj telefona bih trebala (na strani parnih brojeva) . više ni po prilici ne znam koji bi to kućni broj bio. ako slučajno znate, aj napišite. ime je neko optixy, nešto tako...

14 srp 2011, 10:09

Oculto?

14 srp 2011, 15:50

Ta ima adresu na gunduliceva 5, a ovo je bilo bas na ilici, a jedno 10 metara lijevo kad iz gunduliceve izbijes u ilicu

14 srp 2011, 15:52

TO je Optotim, oni isti koji su u Gajevoj, ako se ne varam. Imaju izložene naočale u nekakvim tanjurima, a u dućanu su u kojem su prije bile cipele

Edit, evo ti i broj, Ilica 28
http://www.optotim.com/kontakt.php

15 srp 2011, 10:47

e bit će da je to! hvala ti puno
Odgovori