Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

iphone vs. nexus

21 srp 2011, 03:29

Da vas cujem, one koje imate iphone i one koje imate samsung nexus, sta su prednosti, sta nedostaci???
Naime, kupujem novi mob i nekako sam se vec odlucila za iphone, onda me decko u shopu maltene nagovarao na nexus- jer su manje-vise isti. Sto se tice love, ako uzmem iphone na 2 god, placam $18 mjesecno, a nexus dobijem free.
Pregledala sam i usporedila sve features i dalje sam neodlucna. Trebaju mi iskustva iz prve ruke.
Zadnja izmjena: cleonikky; 21 srp 2011, 08:24; ukupno mijenjano 2 put/a.

Re: ipone vs. nexus

21 srp 2011, 08:00

I mene zanima tema, pratim odgovore.

21 srp 2011, 08:01

ja cu ti, naravno, vrlo subjektivno napisati da ne postoji bolji i pametniji telefon od iphone-a.
i to je sve.

21 srp 2011, 08:08

mamashnita od noje je napisao/la:ja cu ti, naravno, vrlo subjektivno napisati da ne postoji bolji i pametniji telefon od iphone-a.
i to je sve.

x

21 srp 2011, 08:13

snito to sam i ja mislila (iako ga nemam jos, ali zakljucujuci po onima koji ga imaju), pa me taj prodavac u 10 minuta uvjerio u suprotno.
Taj Nexux S je navodno po nekim stvarima i bolji (duze traje baterija, brzi je...). Onda se mislim - zasto da placam svaki mjesec $18, ako sve to imam free.

21 srp 2011, 08:14

mozda je bolji u nekim stvarima, ali nije iPhone :)

Re: iphone vs. nexus

21 srp 2011, 08:21

JiA- e, to mi nije jasno- zato sto je "ime" ili??? Upravo to me pitao taj lik kad sam usetala u trgovinu (sigurna da cu izaci sa iPhonom)- zato bas Iphone? Kazem ja njemu da je valjda najbolji (najskuplji=najbolji valjda) i onda me on poceo uvjeravati u suprotno.

21 srp 2011, 08:22

E, da, vi ajfonuse - jel ima kamera zoom?

21 srp 2011, 08:25

Uzmi u ruku ajfon pa se malo igraj s njim, npr. zaslon i odzivnost na dodir su puno bolji od konkurencije. Ja imam Samsunga Galaxy a MM iphone i to je dan i noć.

21 srp 2011, 08:28

Ima, ali loš, slike budu totalno zrnate. Fotoaparat je općenito loš, ja sam prije imala HTC, fotoaparat je bio jako puno bolji.

Po mom mišljenju, iako imama iphone, većina slave iphonea je što je bio prvi, sad ima puno izbora, probaj uguglati iphone vs nexus pa pogledaj koje su prednosti a koje mane.

Ja mogu reći da postoji cijela masa boljih i pametnijih telefona nego što je iphone, ali jednostavno nisu takvo ime :dunno

21 srp 2011, 08:43

MMov izbor je bio Samsung Galaxy vs. Iphone i ja mu vjerujem jer nemam nijednoga od ta dva :mrgreen

21 srp 2011, 08:49

na cetvorki kamera nije uopce tako losa, skroz je okej.
da, ima zoom.

21 srp 2011, 08:55

kamera je meni odlična
cleo, one moje slike sa otoka su sve slikane iphone-om... aparat obični više i ne koristim

21 srp 2011, 09:15

Ja mogu reći da postoji cijela masa boljih i pametnijih telefona nego što je iphone, ali jednostavno nisu takvo ime

upravo to mi je rekao taj lik sto prodaje...

mom frendu je na iphone-u prvo crklo ono glavno dugme, onda je uzeo 4 i iphone mu je ispao iz ruke- staklo na poledjini se skrhalo (ok, to je do rukovanja). kad je isao u apple centar tamo je bio red i par njih je bilo sa istim problemom.

22 srp 2011, 09:59

A što ne pričekaš peticu ;)

24 srp 2011, 14:25

ubola sam iPhone, ipak sam se prepustila trendu...mada nije to tipicno za mene
ali sam i MM odvukla u shop i navukla ga na Nexus :)
Jos se bavim iPhonom, ali mi se i njegov Nexus cini jako zanimljiv. Screen mu je puno ljepsi nego kod iphona, ali je zato iphonova kamera bolja :dada Toliko sam uspjela skuziti do sada.

24 srp 2011, 14:50

palunkice, sta fali ovoj kameri?

slika
slika
slika
slika

:)

cleo :up

25 srp 2011, 22:54

divne fotke snito :dada

26 srp 2011, 00:16

Tinica je napisao/la:A što ne pričekaš peticu ;)

Kad stiže petica?
Ja imam trojku i čekala bi peticu, ako će u narednih godinu dana doći.

26 srp 2011, 08:23

Ja imam trojku i čekala bi peticu, ako će u narednih godinu dana doći.

Tak i ja :liza i nadam se da će me čekati ove godine ispod bora :lol
Odgovori