Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

omoti u boji ili samoljepljive folije u boji

17 kol 2011, 21:25

Luka mi je naslijedio udžbenike od sestrične, ali su omotani u samoljepljivu rozu foliju i on kaže da će mu se svi smijati da ima ženske knjige :dunno Tražila sam po knjižarama i nisam uspjela naći niti obične niti samoljepljive omote u boji.
Da li ste gdje vidjele?

Re: omoti u boji ili samoljepljive folije u boji

17 kol 2011, 21:31

vidjela neki dan u nekom centru, ne mogu se sjetit jel Maxi konzum ili Plodine

17 kol 2011, 21:38

metro?

17 kol 2011, 22:27

Mi smo jedne godine našli u boji, ali crvene (ti ispadnu rozi - to su one s ljepljivom trakom ...).
Mislim da u Metrou, ali nisam više sigurna.
Jesi li gledala u Mulleru ?

17 kol 2011, 22:43

U Mulleru nisu imali prije cca mjesec dana. No ja sam se koncentrirala na knjižare jer su prošle godine imali u gotovo svakoj knjižari u kojoj sam bila (po drugom pitanju), ali ove godine nema niti jedna od tih gdje sam prošle godine gledala. Nije mi palo na pamet da bi Konzum ili Prodine to imale. Mercator ima samo prozirne. Budem sutra pogledala u Konzumu prvo, pa onda u Plodinama. Metro mi je isto daleko, ali ako ne nađem budem se i tamo zaletila.

17 kol 2011, 22:44

Nego, koje ti knjige trebaju, ja naše imam još doma :) (Alfa)

17 kol 2011, 23:17

Imaš u bauhausu samoljepljivi papir u roli pa si rezez dimenzije koje ti trebaju. Ako ti tako nešto odgovara ima različitih boja i dezena

18 kol 2011, 13:27

Evo kupila u Konzumu, imaju još svega par rolica i jdva sam našla jednu plavu i jednu zelenu. 7 kn po roli :)

Kris2 je napisao/la:Nego, koje ti knjige trebaju, ja naše imam još doma (Alfa)

Tnx, točno Alfa i trebamo, no evo od sekine curke sam uzela udžbenike (već pobrisala sve naznake Č ili N ili prepisati ili sl. trebalo mi sat vremena za to ;) ), a radne bilježnice ionako moramo nove. Hvala svejedno :srca

22 kol 2011, 10:59

mi neki dan kupili u Mullera samoljepljive u Zadru .Imaju ih svih veličina
Odgovori