Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Golubinjak- iza Delnica

19 ruj 2011, 16:27

Ma, jucer smo bili tamo na izletu. Ulaz po glavi 15 kn. Zapravo i nije lose tamo, dok ne krenes u sumu...

Naime, krasna livada, krasan zrak, solidan restoran. Ali, usli smo u sumu s ciljem da obidjemo neke 2-3 spilje. Ma covjece, sramota. Izgubili smo se slijedeci strelice. Nakon vise od dva sata kruzenja, izasli smo (jedva) na glavnu cestu. No, totalno dezorjentirani najprije smo krenuli u jednom smjeru. Onda smo, nakon nekog vremena, sreli dva planinara i oni nam kazu da idemo u kontra smjeru !!! Hvala bogu pa su nam pokazali put do tog golubinjaka. Ali da mi je setnja prisjela- je.

Kroz sumu treba ici samo ako dobro pamtite put. Mi smo ga cak znali, ali kad strelica pokazuje i u paralelnom smjeru, mi smo birali kakti novu rutu. Uzas. Bas sam ljuta. Da ne mogu staviti neke putokaze na kojima bi pisalo u kojem je smjeru koja spilja odnosno izletiste... Uzas, opet se ljutim kad se sjetim... Glavno da ti na ulazu uzmu 15 kn. Valjda za udisanje svjezeg zraka. Ali to je samo jos jena potvrda loseg hrvatskog turizma. Naplati pogled i cisti zrak.

Inace, livada je krasna, ma nesto penjalica, oko livade je staza za setnju kolica ili bicikliranje.

Jos nisam odlucila zasigurno,al mozda bi to bas trebalo negdje prijaviti. I koliko sam danas s ljudima pricala, nismo jedini koji su se u toj umi u goluinjaku izgubili!!! Ne prijaiti da ih globe, nego da tave oznake...
Odgovori