Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Tražim baby phone-preporuke??

12 pro 2011, 23:27

Gdje kupiti i koji?
Ima li tko baby phone iz lidla? kakav je?

Re: Tražim baby phone-preporuke??

05 sij 2012, 09:12

Pozz,
moja seka ima taj iz Lidla i za poludit je :gaah Imaju kao privatni kanali koji su turbo super privatni i onda ti svako malo uleti neki taksist da se streseš od straha, po meni nije dosta osjetljiv - tek kad mala počne urlati se aktivira, dok ga namjestiš dobiješ slom živaca i u više navrata probudiš siroto dijete...uglavnom, dalo bi se zaključiti da nisu zadovoljni.
Mi imamo "nešto" skuplji angel care, ali smo jaaaaaako zadovoljni. Nema prevelike filozofije upališ i pojačaš-stišaš po potrebi, dosta je osjetljiv tako da kad se malac počne prevrtati po krevetu tražeći dudu možemo na vrijeme reagirati da se ne razbudi. Sa njim dolaze ploče koje se stave ispod madraca i imaju senzore tako da ako, ne daj Bože, dijete prestane disati na nekoliko sekundi oglasi se alarm. Također reagiraju na težinu, tako ako se dijete digne na noge u krevetiću možete po njega na vrijeme da ne pokuša sam izaći (ovo je kod starijih klinaca). Mi smo koristili ploče kad je bio mali, sad kad se diže na noge stalno u krevetiću, a još ne može izaći iz njega sam, smo ih maknuli da ne pišti stalno. Kad ga prebacimo u njegovu sobu ponovo ćemo ih aktivirati.
Kupljen je u SLO u baby centru. Nadam se da sam pomogla bar malo ;)

Re: Tražim baby phone-preporuke??

05 sij 2012, 13:15

Avent philips!Reagira na najmanji pokret, nema ubacivaja drugih niti bilo kakvih smetnji!Također možeš odgovoriti bebi , nešto kako toki-voki :mrgreen
Odgovori