Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
02 vel 2012, 00:21
Malo sam sad ocajna.Radi se o koznoj garnituri koja je zasarana s kemijskom od-do.
Dobila sam neko sredstvo od samog dobavljaca tog namjestaja i nisam uspjela ocistiti.
Postoji li igdje ista da pomaze?Bez onog lak za kosu,tonik za ciscenje i slicno,ne pomaze.Pala mi je na pamet kemijska cistiona mozda?Stvarno ne bi htjela baciti garnituru radi toga,ali izgleda ocajno.
Da je tapeciram ili nesto mislim da se ne isplati.Joj.
02 vel 2012, 01:12
Tami je bila u elementu, ha? Oprosti, znam da si ocajna, aLi mogu si je zamisliti.
02 vel 2012, 09:58
Sreco,u par navrata je nasla kemijsku i to je bilo to.Znas kako izgleda garnitura,kao da smo ju s otpada skupili
02 vel 2012, 10:02
probaj s vlaznim maramicama (baby)
02 vel 2012, 10:08
čisto za utjehu, izblijedi nakon nekog vremena
02 vel 2012, 10:22
meni je uspjelo sa univerzalnim spužvicama
ovog tipa Spužvica se samo namoči u vodi i dobro iscjedi, meni je uspjelo maknuti ogromnu šarotinu sa naslonjača, bez tragova...
02 vel 2012, 10:31
ja bih probala sa uljnim odstranjivačem laka za nokte, ali svakako bih prvo probala negdje na komadiću kože otraga ili iznutra garniture gdje se ne vidi, u slučaju da je koža nekvalitetno pofarbana pa da ti ne bi otišla boja skupa sa kemijskom...
05 vel 2012, 17:47
ja sam svoju bez, koja je bila posarana od rukonslona do rukonaslona, ocistila upravo lakom za kosu.
naspricas lakom i brises suhom spuzvom.
05 vel 2012, 20:31
Joj pa zasto onda ne mogu skinuti s lakom za kosu?
Pretpostavljam,kako su mi rekli,da je koza upila tintu jer je zasarana vec neko vrijeme,kako rekoh u par navrata.Ili je losa kvaliteta koze?Uzas.
S maramicama nema sanse.
05 vel 2012, 20:47
lak za kosu, odi komadić po komadić, jako nasaftaš i odmah brišeš. Ali ako je tamnija, izblijedit će boja.
Meni su otišle stare fleke od kemijske