Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
09 vel 2012, 10:25
nema vise standova u gajevoj i bogovicevoj, a tamo sam kupila salicu s motivom iz igrice call of duty koja se straaasno svidjela prijatelju mojeg sina i pozelio ju je za rodjendan. nema frke, rekoh.
ali nema vise standova, gdje da je sad kupim?
09 vel 2012, 11:29
Spominjali su u nekoj gradskoj emisiji štandove na Zrinjevcu za Valentinovo, baci pogled tamo, moguće da budu isti oni iz Gajeve (ok imat će srcolike ali moguće je da imaju zalihu ovih drugih) offt bit će i Elvis iz Vegasa koji će "vjenčavati" parove pa treba li kome
09 vel 2012, 11:32
Volvo je napisao/la:Spominjali su u nekoj gradskoj emisiji štandove na Zrinjevcu za Valentinovo, baci pogled tamo, moguće da budu isti oni iz Gajeve (ok imat će srcolike ali moguće je da imaju zalihu ovih drugih) offt bit će i Elvis iz Vegasa koji će "vjenčavati" parove pa treba li kome

hvala ti, pogledat cu
09 vel 2012, 11:37
te šalice možeš dati napraviti u Badrovu i sličnim radnjama, doneseš sliku kakvu hoćeš i oni ti ju stave na šalicu
09 vel 2012, 11:38
to znam, ali
a) ne stignem
b) nemam fotku
c) skuplje je tako
09 vel 2012, 14:32
Pogledaj u Cmoku.
09 vel 2012, 14:45
gdje ima cmok u centru?
09 vel 2012, 14:59
Na početku Tkalče, s lijeve strane. Bar je tamo bio prije