Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Postoji li jos koja igraonica poput Biba?

17 tra 2012, 18:25

Bibo se zatvorio radi selidbe, i sigurno mjesec dana nece raditi.

A moj je malac pozelio slaviti rodjendan bas u takvoj divljaonici, u kojoj nema teta koje ti govore sto da radis

postoji li jos koja?

Re: Postoji li jos koja igraonica poput Biba?

17 tra 2012, 18:28

haby kod CC1?
ona u Westgateu?

17 tra 2012, 18:29

habyland

17 tra 2012, 18:48

isusek, vidjela sam cijenu :nesvist

17 tra 2012, 18:59

Cesto imaju neke akcije u west gateu je isto dobro

17 tra 2012, 19:32

da, ta u west gateu je jeftinija, no nije mi bas jasno sto znaci sat vremena u prostoru za rodjendane pa sat vremena u igraonici. daju im da divljaju samo sat vremena? :shock :ne

17 tra 2012, 21:29

Tako je i u Habylandu, pol sata divljanja, pa sat rođendaonice pa sat i pol divljanja.

U rođendaonici igraju neke igre, sjede u prijestolju, jedu pizzu i grickalice i tortu.

Meni se čini da je i nova igraonica u City centru slična, nismo nikad bili ali sam negdje vidjela slike. Provjeri, zove se Jungle nekako.

17 tra 2012, 21:32

Ma vecinu vremena divljanju. U igraonici su taman toliko da pojedu pizzu i popiju nes.
A cijena je... eh... :ajme

17 tra 2012, 21:35

ova u novom cityju je predivna :le http://www.kidsjungle.hr/zg-east.aspx
mi smo bili već nekoliko puta.
cijena za 15 djece, dva sata i dvije animatorice je nešto malo više od 900 kn. svako dodatno dijete je cca 40kn.
dobiješ i grickalice i tortu po izboru.

17 tra 2012, 21:37

možeš i još uzet svašta nešto, klopu, mađioničare, pjevače i sl. ali to se dodatno plaća.

17 tra 2012, 21:57

silki je napisao/la:ova u novom cityju je predivna :le http://www.kidsjungle.hr/zg-east.aspx
mi smo bili već nekoliko puta.
cijena za 15 djece, dva sata i dvije animatorice je nešto malo više od 900 kn. svako dodatno dijete je cca 40kn.
dobiješ i grickalice i tortu po izboru.

ooo, ovo je super. i najblize. sutra odmah zovem, tnx, silki :kiss

17 tra 2012, 22:08

hm, sad sam malo gledala stranicu, pa ne vidim divljanje. ima li divljanja?

i sto rade te animatorice? jakov zeli rodjendan bez teta koje ti govore sto da radis :mrgreen

17 tra 2012, 22:16

moj ima iste zahtjeve ivana kao tvoj jakov, i nije bio zadovoljan u tom kids jungle-u, jer su im govorile što da rade! i da ne divljaju i da moraju u nekom trenutku sjesti i crtati!!! na to je posebno pošizio i kad sam vozila doma njega i 2 frenda, nisu se mogli načuditi kako u takvoj igraonici ona njima kaže da sjednu i crtaju, kako im je mogla reći sad je 10 min prije kraja i sad morate biti mirni da se osušite jer ste znojni! pa to je onda 10 min kraći rođ. i tak. samo da znaš upozoriti jakova ili tete na takve neviđene propuste :mrgreen

17 tra 2012, 22:18

Novamama je napisao/la:moj ima iste zahtjeve ivana kao tvoj jakov, i nije bio zadovoljan u tom kids jungle-u, jer su im govorile što da rade! i da ne divljaju i da moraju u nekom trenutku sjesti i crtati!!! na to je posebno pošizio i kad sam vozila doma njega i 2 frenda, nisu se mogli načuditi kako u takvoj igraonici ona njima kaže da sjednu i crtaju, kako im je mogla reći sad je 10 min prije kraja i sad morate biti mirni da se osušite jer ste znojni! pa to je onda 10 min kraći rođ. i tak. samo da znaš upozoriti jakova ili tete na takve neviđene propuste :mrgreen

:lol

Samo se smijem, nemam savjeta :mrgreen

17 tra 2012, 22:19

Novamama je napisao/la:moj ima iste zahtjeve ivana kao tvoj jakov, i nije bio zadovoljan u tom kids jungle-u, jer su im govorile što da rade! i da ne divljaju i da moraju u nekom trenutku sjesti i crtati!!! na to je posebno pošizio i kad sam vozila doma njega i 2 frenda, nisu se mogli načuditi kako u takvoj igraonici ona njima kaže da sjednu i crtaju, kako im je mogla reći sad je 10 min prije kraja i sad morate biti mirni da se osušite jer ste znojni! pa to je onda 10 min kraći rođ. i tak. samo da znaš upozoriti jakova ili tete na takve neviđene propuste :mrgreen

:lol

stvarno nevidjeno :lol

17 tra 2012, 23:05

Moj je imao iste uvjete kao Jakov. Zato smo vec dva puta slavili U Habylandu.

17 tra 2012, 23:13

i mi smo slavili u habylandu. prezadovoljna sam iako sam mislila da nikad neću tamo slaviti jer mi je bilo suludo dati tolike novce. :ajme

17 tra 2012, 23:20

koji bibo se zatvorio? velesajam ili špansko?

17 tra 2012, 23:22

Velesajam

18 tra 2012, 08:23

A kamo se sele?
Iskreno, nisam niti znala da rade jer smo zadnji puta (doduše, negdje prije godinu dana) poljubili vrata na velesajmu - bili su zatvoreni bez ikakvog objašnjenja na vratima.

18 tra 2012, 09:43

Ivana evo ova igraonica je u mojem kvartu i 90% rođendana "odrađujemo" ovdje: http://www.rg-sportcentar.com/RG/DJECJA ... PRICA.html
Ustvari ne sjećam se kad je zadnji put išao negdje drugdje na rođendan :lol

18 tra 2012, 10:50

Ova na Borčecu je meni horor. :ajme Bude po četiri-pet rođendana istovremeno i to je takva neviđena gužva da se ne da opisati. :nesvist

18 tra 2012, 10:54

ivana, idem sutra na jedan rođendan u jungle pa mogu pitat tete ako želiš.

18 tra 2012, 11:44

A to je...gužva zna biti vikendom ali čuj ak je njima super i ak se njima sviđa, ak se lijepo zabavljaju i podruže tko sam ja da se petljam :rolf

18 tra 2012, 12:34

Je Tinice, ti isporučiš i odeš doma. A ja moram od tamo do doma tri dana jahati.:lol Muka me uhvati kad dobijem pozivnicu.

18 tra 2012, 13:27

Niš draga i za to imamo rješenje :liza drugi put kad si slobodna 3 sata dođeš kod mene na kavu :coffy

18 tra 2012, 13:46

mofit - 3 sata u sportskom centru, granicara, ping pong, penjanje po stijeni... djeca budu jako zadovoljna ;)

http://www.mofit.hr/

19 tra 2012, 18:57

Moj je ravno 17.01. bio na jednom rođendanu u Jungle-u i od tada nije prestao žicati da hoće i on svoj rođendan tamo slaviti pa sam baš neki dan rezervirala u CC1, Žitnjak.
Dok sam ja sređivala termin i ostalo, i on i Dora su otišli kao "malo u izvidnicu" da vide jel' taj bolji od onog na Jankomiru :mrgreen i jedva sam ih izvukla van. Oduševljenje samo takvo pa će valjda i rođendan biti ok.
Odgovori