Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
23 tra 2012, 10:46
za djecu.
ide li tko od forumske djece?
imate li kakvu preporuku?
nasla sam svasta na netu, ali bih zeljela cuti iz prve ruke.
23 tra 2012, 11:28
mi smo bili u škorpikovoj. izvana izgleda kao stara ruševna zgrada, ali je unutra sve lijepo uređeno.
bili smo dvaput. ne na treningu, nego u tom nekom slobodnom terminu kad bilo tko može doći i probati. trener/voditelj je bio super, sve je lijepo djeci objašnjavao, sigurnost mi se čini vrlo dobra (ovako laički, nisam stručnjak). uglavnom smo bili zadovoljni.
23 tra 2012, 12:48
ponavljam se, Mofit, tresnjevka
imaju, ja mislim, i skolicu penjanja. a inace je penjanje po umjetnoj stijeni ukljuceno u dj.rodjendane. djeca su jako zadovoljna.
http://www.mofit.hr/
23 tra 2012, 16:26
hvala vam!
ovo na tresnjevci sam nasla na netu

znaci valja mi potegnuti na drugi kraj grada.
24 tra 2012, 08:51
Moram pohvaliti ovaj Mofit

Tamy Fran je bio oduševljen nakon rođendanske proslave

...sječaš se da se popeo do samog vrha
24 tra 2012, 10:25
Tinica je napisao/la:Moram pohvaliti ovaj Mofit

Tamy Fran je bio oduševljen nakon rođendanske proslave

...sječaš se da se popeo do samog vrha

da, i moja K se svaki put popela do vrha, ali N je ustrasen pa se on ni ne zeli pokusati popeti. ni na svom rodjendanu nije

ali, zato je njegov rodjendan bio super, super, kako je bilo lijepo vrijeme, vani su se igrali granicara s pilates loptama, bio ih je uzitak za gledati.
shnito-neces pozaliti
24 tra 2012, 10:52
Koliko košta taj penjački rođendan?
Nisam našla na njihovoj stranici ništa o rođendanima.
24 tra 2012, 13:01
penjanje po stijeni je ukljuceno u rodjendan nije to neki tematski, pa tko voli......
cijena ovisi o broju djece, posalji mail pa pitaj ili nazovi

moji su oboje slavili, ai bili na par tudjih, svi suklinci jako zadovoljni. i jako znojni