Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

sportsko penjanje na umjetnoj stijeni - zagreb

23 tra 2012, 10:46

za djecu.
ide li tko od forumske djece?
imate li kakvu preporuku?
nasla sam svasta na netu, ali bih zeljela cuti iz prve ruke.

Re: sportsko penjanje na umjetnoj stijeni - zagreb

23 tra 2012, 11:28

mi smo bili u škorpikovoj. izvana izgleda kao stara ruševna zgrada, ali je unutra sve lijepo uređeno.
bili smo dvaput. ne na treningu, nego u tom nekom slobodnom terminu kad bilo tko može doći i probati. trener/voditelj je bio super, sve je lijepo djeci objašnjavao, sigurnost mi se čini vrlo dobra (ovako laički, nisam stručnjak). uglavnom smo bili zadovoljni.

23 tra 2012, 12:48

ponavljam se, Mofit, tresnjevka :dada :dada
imaju, ja mislim, i skolicu penjanja. a inace je penjanje po umjetnoj stijeni ukljuceno u dj.rodjendane. djeca su jako zadovoljna.
http://www.mofit.hr/

23 tra 2012, 16:26

hvala vam!
ovo na tresnjevci sam nasla na netu ;)
znaci valja mi potegnuti na drugi kraj grada.

24 tra 2012, 08:51

Moram pohvaliti ovaj Mofit ;) Tamy Fran je bio oduševljen nakon rođendanske proslave :srca ...sječaš se da se popeo do samog vrha :joy

24 tra 2012, 10:25

Tinica je napisao/la:Moram pohvaliti ovaj Mofit ;) Tamy Fran je bio oduševljen nakon rođendanske proslave :srca ...sječaš se da se popeo do samog vrha :joy

da, i moja K se svaki put popela do vrha, ali N je ustrasen pa se on ni ne zeli pokusati popeti. ni na svom rodjendanu nije :lol ali, zato je njegov rodjendan bio super, super, kako je bilo lijepo vrijeme, vani su se igrali granicara s pilates loptama, bio ih je uzitak za gledati.
shnito-neces pozaliti ;)

24 tra 2012, 10:52

Koliko košta taj penjački rođendan?
Nisam našla na njihovoj stranici ništa o rođendanima. :dunno

24 tra 2012, 13:01

penjanje po stijeni je ukljuceno u rodjendan nije to neki tematski, pa tko voli......

cijena ovisi o broju djece, posalji mail pa pitaj ili nazovi ;) moji su oboje slavili, ai bili na par tudjih, svi suklinci jako zadovoljni. i jako znojni :lol
Odgovori