Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

razlila se boja

27 tra 2012, 14:46

oprala neku podlogu za bebino puzanje koja je napravljena kao pamučni poplun s pahuljičastim punjenjem a izgleda kao ...aaaah opet mi fali riječ...(oni popluni što se šiju od raznih komadića materijala pa zajedno čine super lijepi mozaik...)..nemam pojma, ma nema veze (moj podnick sve objašnjava)..uglavnom neke kocke su crvene i pustile boju preko onih zelenih i bež i bijelih..pisalo je da se pere na 60, ja oprala na 40 i opet ova crvena sve zamuljala...zalila vanishom i nista...sve ostalo... :( ima li kogod kakvu ideju čime da to probam maknut da su sve kockice čiste? Help

Re: razlila se boja

27 tra 2012, 17:29

teško, imaju one krpice u DMu za sakupljanje boje možeš s tim probati :/

27 tra 2012, 21:35

ako možeš - reklamiraj

28 tra 2012, 06:16

vidiš nije mi palo napamet da reklamiram...al nažalost nema više te krpe za kupiti, bila zadnja....ne znam, možda ono čudo iz Lidla W5 netko je ranije hvalio da je bolje od Vanisha...a te krpice iz DM sam trebala staviti prije pranja vjerojatno, a ne sad...ali imam ih pa ću probati...
Hvala cure!

28 tra 2012, 08:56

Vidjela sam u Mulleru nešto za poslije farbanja veša (bar koliko ja znam njemački :ajme )ali nisam nikada probala, s obzirom da koristim krpice.

28 tra 2012, 09:11

postoji u dm-u nekakav prah koji skida baš razlivene boje. al problem je u tome sšta zajedno s tim se sve boje malo promjene, pa ako ti ne smeta....

02 svi 2012, 10:00

milka je napisao/la:postoji u dm-u nekakav prah koji skida baš razlivene boje. al problem je u tome sšta zajedno s tim se sve boje malo promjene, pa ako ti ne smeta....

ja nikako ne bio taj prah na ovakvu dekicu jer bi mogao uništiti sve boje
tako sam ja jedno roza odijelce slučajno ofarbala u sivo-plavu pa to htjela ispraviti tim prahom - dobila sam bijelo odijelce sa rozim gumbima, s tima da je ta bijela boja bila jako ružna (onako nekakva isprana)

ja bi reklamirala prije bilo kakvih daljnjih zahvata jer ako sad probaš još nešto od tih sredstava, reklamaciju ti gotovo sigurno više neće uvažiti

02 svi 2012, 16:05

ak reklamiram dobit ću istu pa će se desti isto...il da je skroz vratim? a lijepa mi je...nemam pojma...
Odgovori