Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
31 svi 2012, 19:17
Ne snalazim se baš dobro u moru adresa online shoppinga pa mi trebaju vaše preporuke. Prvenstveno me zanima roba za tinejđerice, mala je opskrbljena
Hvala cure unaprijed
08 ožu 2013, 18:49
Podižem ovaj prastari topic o kojeg se nitko nije ni okrznuo

.
Cijelo popodne se muvam po netu--u i ništa ne nalazim...i mene zanima kupnja odjeće za djevojčice (7-9 godina) online.
thnx
08 ožu 2013, 21:29
Na Facebooku ima odlična stranica ,,Robica snova'' s mogučnošću kupovanja dječje odjeće i za odrasle
08 ožu 2013, 22:27
mrava je napisao/la:Na Facebooku ima odlična stranica ,,Robica snova''
sto to nije ilegalono - mislim takva trgovina?
09 ožu 2013, 00:17
mrs. eastwood je napisao/la:mrava je napisao/la:Na Facebooku ima odlična stranica ,,Robica snova''
sto to nije ilegalono - mislim takva trgovina?

Ilegalno???
Ja svako malo na fejs dobivam FR od takvih prodavaca..
Al mi se cak cini da sam tu Robicu snova i obrisala. Stalno su bile fotke od kineske robe sa ne bas malim cijenama, a i velicine mi nisu bas realne s obzirom da su kineske stvari ili univerzalne ili manja kalup ( obuca ).
09 ožu 2013, 00:25
ilegalno mi se čini kao preteška riječ za ove šopove po fejsu ali dobro....ne znam šta je danas više legalno
zwerka ako imaš negdje neki link ili znaš za neki dućan gdje ima kupiti robe koja se ne proizvodi u kini pliz prosvijetli me
Ja još samo kruh nalazim koji se proizvodi u HR , a i on mi je upitne kvalitete
09 ožu 2013, 00:32
Kruh, peci sama
Jajca, šparoge,kulen, ribu,od neki dan i mlijeko, sve ja to kupujem ilegalno.
Kupujem i na fejsu, briga me šta je ilegalno, ako mi paše.
09 ožu 2013, 00:40
Madir je napisao/la:Kruh, peci sama
Jajca, šparoge,kulen, ribu,od neki dan i mlijeko, sve ja to kupujem ilegalno.
Kupujem i na fejsu, briga me šta je ilegalno, ako mi paše.
neću prestala sam jest gluten u svim oblicima
a to tvoje ilegalno mlijeko bi i meni dobro došlo , sad odo vidit šta se nudi na fejsu
09 ožu 2013, 07:46
mislila sam napisalti - da nisu to preprodavaci. krivo sam se izrazila - iako nije to daleko od istine.
nego - primjerice Mišulice. imali su FB stranicu na kojima su pisali da su to njihove papuce i da se oni trude i u tom stilu. ja sam narucila misulice i uspostavilo se da su kupljene preko interneta i preprodavane ovako. po meni je to bila prevara, iako su mišulice bile ok.
hocu reci, da ako su varali na reklami - mogli su uredno me prevariti na proizvodu. isto - upaltila sam zenskoj na njen tekuci - jednako se tako mogla praviti blesava i ne poslati mi ih.
da ne kazem da ne placaju porez i ko zna koje dace, sto me jako smeta. jest da nam je drzava u bananai i da ljudi tesko zive, ali zbog onih koji izbjegavaju placanje poreza i rade na crno - mi koji placamo porez zivimo jos teže - u odnosu na napor koji podnosimo za svoj rad
.
evo par ducana baby opreme,mozda nađete i robice
http://www.beba-centar.hr/ponuda/http://baby.hr/
09 ožu 2013, 08:05
A, myus.com? Ne moze bolje.
09 ožu 2013, 08:34
mrs. eastwood je napisao/la:nego - primjerice Mišulice. imali su FB stranicu na kojima su pisali da su to njihove papuce i da se oni trude i u tom stilu. ja sam narucila misulice i uspostavilo se da su kupljene preko interneta i preprodavane ovako. po meni je to bila prevara, iako su mišulice bile ok.
ček, ček, to nije hrv proizvod s kojim se toliko busaju u prsa?
edit: sorry, ovo su gita šik cipele. sve 5.
09 ožu 2013, 10:10
Šta ste mi uradile od pitanja, mame?!
Ako eliminiramo Fejs (zna se zašto

), ostaje mi, za sada, Kayin prijedlog pa ću vidjeti šta je to, uopće.
A, myus.com? Ne moze bolje.
09 ožu 2013, 10:18
http://www.nextdirect.com/hr/enpoznanica se kune u ovo, pa provjerite
za slo znam da funkcionira besplatna dostava, za hr ne znam
09 ožu 2013, 10:24
Hajdi, samo sam bacila pogled, u prolazu sam, preslatkih krpica za djevojčice ima

, preslatkih...ostalo moram u miru vidjeti kao i ovo za dostavu ako mi se bude isplatilo.
09 ožu 2013, 12:01
next za HR ima besplatnu dostavu i super robu. Ali se plaća carina. Do 1.7. za kasnije vrijedi razmotriti
09 ožu 2013, 12:23
titirlica je napisao/la:zwerka ako imaš negdje neki link ili znaš za neki dućan gdje ima kupiti robe koja se ne proizvodi u kini pliz prosvijetli me
Evo, našla sam nekoliko na fejsu - Ženske stvari, Svašta nešto..
Kao što sam i napisala prije, dosta njih sam obrisala, imam samo trenutno za trudnice među prijateljima.
A i imaš hrvatski E-Bay na fejsu, preko njih vidim da se ista dosta naručuje.
09 ožu 2013, 18:11
hrvatski ebay

ideeeš miki

ama zwerka pa koja je razlika između tih koje si obrisala sa fejsa i ovog "hrvatskog ebaya" ?...samo ljepše zvuči
btw. next robu šalje preko DHL-a , a ovi deru sa carinom i svojim špediterskim uslugama
09 ožu 2013, 18:27
titirlica je napisao/la:hrvatski ebay

ideeeš miki

ama zwerka pa koja je razlika između tih koje si obrisala sa fejsa i ovog "hrvatskog ebaya" ?...samo ljepše zvuči
btw. next robu šalje preko DHL-a , a ovi deru sa carinom i svojim špediterskim uslugama

A ti isto ne kuzis
Pa ovi s hrvatskog E Baya naruce specijalno za tebe sto ti treba s origigi E-Baya i uzmu ti navodno SAMO 5 kn provizije, ali cekas 2-3 tjedna, ako ne i duze
Na fejsu ima stvarno puno tih stranica, neki su bas trgovine, mislim da i Panda ima svoj on-line ducan, a ove stranice probaj potraziti - Odjeca, robica, krpice...sta ja znam..izbacit ce ti sigurno svasta.
09 ožu 2013, 18:38

šteta
09 ožu 2013, 19:46
Next šalje DHLom, ali ne naplaćuju ništa, ako je do 160 kuna za sad.
Iza 1.7. ćeš moći kupiti koliko hoćeš i nećeš plaćati carinu ni PDV
09 ožu 2013, 20:10
palunkica je napisao/la:Next šalje DHLom, ali ne naplaćuju ništa, ako je do 160 kuna za sad.
Ja bih željela
riješiti sezonu proljeće/ljeto za klinku pa mi 160 kn ne znači ništa, ali hvala za info o 1.7.
Imaju mi preslatke stvari za curice i cijene su ok (rang H&M; C&A koliko sam škicnula danas, npr. majičice), a i bolji je izbor.
09 ožu 2013, 23:51
U 3suis. sam kupovala, super je sve šta sam naručila,bonpix je prošlo ljeto imao i robicu za malene, sad tek vidim da nema.
10 ožu 2013, 10:40
Palunkice, kako neće biti PDV-a?

Nikina, La redoute sam jedini škicnula (ebay sam samo otvorila i zatvorila) prije nego sam potražila na MiB-u topic, i oni su mi

. Jedino ne znam je li solidna i kvaliteta jer su po cijeni tu negdje kao i ovi već gore preporučeni.
Madir, odoh škicnuti
10 ožu 2013, 10:55
Zato jer si PDV već platila u Engleskoj, pa ga ne plaćaš posebno kod nas. Paket će ti donijeti poštar i platit ćeš ono što ti je račun od Nexta.
10 ožu 2013, 11:00
Thnx!
ja sam stvarno po tom pitanju teška
10 ožu 2013, 11:24
Dugo, nisam već dugo kupovala preko La Redouta, ali sve što sam ranije kupila za sebe i N bilo je odlične kvalitete.
13 ožu 2013, 13:47
evo još jedne stranice na koju sam slučajno naišla na netu:
http://emporium.hr/proizvodi/djevojcice ... -i-tunike/
14 ožu 2013, 21:41
Evo su me pošteno zeznuli ovi iz DHL-a

zbog 4 kune aloo 4 kune mi žele naplatiti carinu i svoje troškove , poslali mi ponudu na 235 kn za proizvode koje sam u next-u platila 164 kn

, kupila sam kapicu za bebu, haljinicu i jedne tajice za bebu ma mislim stvarno su odurni
Danas sam cijeli dan provela

ali nula bodova , kaže carinik je zadržao robu jer prelazi dozvoljenu vrijednost , maa daaj molim te